- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Ferike81
üzenetére
En meg sehol nem olvastam/hallottam, hogy ne lennenek jok, illetve ezt bizonyitja az is, hogy szüleim autoiban sincs soha gond az akkuval, ök is ra szoktak tölteni. A szulfasodas cafolni en meg nem hallottam. Helyedben egy probat bevallalnek.
Az adaptiv xenon az ok, de ennek nincs köze a comeing home leaving home funkciohoz, az astraban legalabbis, csak siman felkapcsol es vilagit elöre.
Hu ezekröl, viszont picit irhatnal, ha lesz idöd
jok ezek az insigniak, nagy csomagtartoval en is nezegetem öket, csak kisse dragallom a konkurenciahoz kepest. A 2008 as az ujkora ota van meg? Milyen hibak voltak, ha voltak? Csapagy es turbocsörepedesi problemakrol is olvasni a neten. Az ujabb insignia, az mar adigitalis kijelzös? Milyen összessegeben? Plane összehasonlitva a regebbivel? Van valami ami "huu ez klasszabb" dolog? Menettulajdonsagaiban/dinamikaban tudod valamihez hasonltani öket (marmint mas autohoz)? Vagy jobbara csak ezeket vezeted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jok ezek az insigniak, nagy csomagtartoval en is nezegetem öket, csak kisse dragallom a konkurenciahoz kepest. A 2008 as az ujkora ota van meg? Milyen hibak voltak, ha voltak? Csapagy es turbocsörepedesi problemakrol is olvasni a neten. Az ujabb insignia, az mar adigitalis kijelzös? Milyen összessegeben? Plane összehasonlitva a regebbivel? Van valami ami "huu ez klasszabb" dolog? Menettulajdonsagaiban/dinamikaban tudod valamihez hasonltani öket (marmint mas autohoz)? Vagy jobbara csak ezeket vezeted?