- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Garmin topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Ferike81
üzenetére
En meg sehol nem olvastam/hallottam, hogy ne lennenek jok, illetve ezt bizonyitja az is, hogy szüleim autoiban sincs soha gond az akkuval, ök is ra szoktak tölteni. A szulfasodas cafolni en meg nem hallottam. Helyedben egy probat bevallalnek.
Az adaptiv xenon az ok, de ennek nincs köze a comeing home leaving home funkciohoz, az astraban legalabbis, csak siman felkapcsol es vilagit elöre.
Hu ezekröl, viszont picit irhatnal, ha lesz idöd
jok ezek az insigniak, nagy csomagtartoval en is nezegetem öket, csak kisse dragallom a konkurenciahoz kepest. A 2008 as az ujkora ota van meg? Milyen hibak voltak, ha voltak? Csapagy es turbocsörepedesi problemakrol is olvasni a neten. Az ujabb insignia, az mar adigitalis kijelzös? Milyen összessegeben? Plane összehasonlitva a regebbivel? Van valami ami "huu ez klasszabb" dolog? Menettulajdonsagaiban/dinamikaban tudod valamihez hasonltani öket (marmint mas autohoz)? Vagy jobbara csak ezeket vezeted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jok ezek az insigniak, nagy csomagtartoval en is nezegetem öket, csak kisse dragallom a konkurenciahoz kepest. A 2008 as az ujkora ota van meg? Milyen hibak voltak, ha voltak? Csapagy es turbocsörepedesi problemakrol is olvasni a neten. Az ujabb insignia, az mar adigitalis kijelzös? Milyen összessegeben? Plane összehasonlitva a regebbivel? Van valami ami "huu ez klasszabb" dolog? Menettulajdonsagaiban/dinamikaban tudod valamihez hasonltani öket (marmint mas autohoz)? Vagy jobbara csak ezeket vezeted?