Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
haddent
üzenetére
Nyári gumival kicsit nehézkes a dolog ... teljesen kiszámíthatatlan az egész, sehogy sem jött össze a téli gumi vásárlás és úgy voltam vele hogy úgysem lesz hó
aztán a tegnap ugye leesett és az utak kb. sehol sem voltak takarítva, még úgyis megcsúszott hogy nem akartam ... Bécsi úton úgy jöttem haza a melóból mintha tojásokon mennék, szerencsére van ABS ami szépen működik de ez nem elég, megfogadtam hogy soha többé nem megyek így neki a télnek
persze a körforgalomban megforgattam vagy 6X 
Különben ilyenkor vagyok irigy a kollégámra akinek 4Motion Passat van és az Audi Quattro -s tulajokra is, másik ismerősnek Subaru Impreza WRX Sti van, na neki aztán a tegnap este már fülig ért a szája, csak annyit mondott "persze megyek Visegrádra hókocsikázni"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt BMW 520i autóm, na azzal aztán lehetett télen nyáron csúszkálni száraz és nedves úton is kézifék nélkül, 70-80 km/h -nál ha adtam neki egy erősebb gáz fröccsöt már tolta is ki a farát
imádtam azt az autót, emiatt nagyon piszkálja a fantáziámat a mai napig egy E36 (320i) amiben ugyan az a motor van csak ugye kb. 150kg -al könnyebb, lehetne vele állatkodni az biztos 
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán a tegnap ugye leesett és az utak kb. sehol sem voltak takarítva, még úgyis megcsúszott hogy nem akartam ... Bécsi úton úgy jöttem haza a melóból mintha tojásokon mennék, szerencsére van ABS ami szépen működik de ez nem elég, megfogadtam hogy soha többé nem megyek így neki a télnek
persze a körforgalomban megforgattam vagy 6X 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
imádtam azt az autót, emiatt nagyon piszkálja a fantáziámat a mai napig egy E36 (320i) amiben ugyan az a motor van csak ugye kb. 150kg -al könnyebb, lehetne vele állatkodni az biztos