Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
olyat vettem én is, bevált: ne felejtsd el "resetelni" a kocsit akku rövid időre lehúzásával...

azt figyeltem meg nemrég, hogy pl lámpánál ha megállok, kiteszem üresbe és fékkel tartom, akkor időnként leesik a fordulat és bedadog kicsit... kinyomott kuplungnál már helyreáll és hosszabb út esetén csak az első 5-10-15 percben jelentkezik ez a probléma (de akkor se mindig) ...be van már tervezve nagyon egy átnézetés, de sajnos mostanában kevés az idő, így nem tudom mikor kerül rá sor (valószínűleg ennek nincs köze az alapjárati motorhoz, mert előtte is csinálta ezt és az alapjárati motor hibája kinyomott kuplungnál jelentkezett leginkább: olyan volt, mintha a kuplung kinyomásával padlóig nyomtuk volna a gázt is)
cromaxtól ajtókárpithoz rendeltem néhány patentet, mert amikor összeraktuk fél éve a kocsit, nem jutott mindenhova és időnként zörögni kezd... meg a központi zárral is van valami bibi, azt is megnézem egyúttal
Új hozzászólás Aktív témák
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest