Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csoszogi

tag

válasz smc #112478 üzenetére

oké, tisztázzuk:

Innen kimásolva:
    [link]
    "Potenciálisan érintett modellek (a modellévek piaconként eltérőek lehetnek):

Opel Astra H (2005 – 2013)
    Opel Astra J (2010 – 2018)
    Opel Cascada (2014 – 2018)
    Opel Mokka (2013 – 2017)
    Opel Vectra C (2006 – 2008)
    Opel Zafira C (2013 – 2017)
    Opel Meriva B (2013 – 2015)
    Opel Signum (2007)"

1, felmész linkelt oldalra, beírod az alvzászámot, 3 dolog van:

1a.: A kocsid nem érintett
    1b: Érintett, mert Takata légzsákos, de még nem vizsgálták de esélyes a cserére, vagy valami hasonló gyógyszöveg, ilyenkor érdemes néha ránézni az oldalra.
    1c, Érintett, és csere lesz. Akkor a lap alján van egy link: [link] felugrik, kitöltöd, kiválasztod a megfelelő várost szervízt és felveszed velük a kapcsolatot.

Vagy mint én, februárban néztem, a kocsi érintett volt, mondom majd írok...közben március, április lett, és kaptam a levelet az Energiaügyi Minisztériumtól.

Külföldi autó: gban és az én kocsim is külföldről behozott. Én 2017-ben vettem, és 9 év után szóltak, hogy baj van.... A légzsák csere nem tudom mikor kezdődött, Németországban korábban kezdték-e, de a lekérdezésből kiderül szerintem, hogy mi újság a kocsiddal.

Csere: csak az utasoldalit cserélik, levélben is az van, és itt akinek cserélték, mindenkinek csak azt cserélték.

Markizmark: elég sok Opel (lásd fent) meg egyéb autó szaladgál itt, ezzel a légzsákkal, és én eddig nem halottam MO-n történt esetről...habár az ördög nem alszik, én is kicseréltetem.

Új hozzászólás Aktív témák