Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

Dilemma
    Nekem van 2005 Touran(1.9PDTDI, BRU), műszakilag rendeben, rozsda korának megfelelő(emelő pontokon meg lehet emelni), kb értéke 1-1.2millió, én lenni 187cm és 130Kg,
    Megvehető egy 2014-es Corsa, 1liter benzin, valós 47e Km, ~1.6-1.7millió az ára.

Corsa évenkénti olajcsere márkaszervizben(hogy ez előny vagy hátrány hát nem tudom :) , tényleg megcsinálták e és nem csak letörölték olajos ronggyal a szűrőt), volt egy első futómű javítás pár hónapos korában mikkor parkolóban kiütötték alóla, márkaszerviz csinálta biztosításra. Klímába is javítottak valamit, manuális klíma van. Családból lenne. Budapest utca parkoló, meg placc parkoló, közelebbről nem láttam lehet egy két utcai sérülése(7-ik emelet erkélyről láttam most, hogy ott áll lent a placc parkolóba :DDD :D ).

Ti belemennétek a cserébe?
    Én tartok tőle hogy kicsi lenne nekem. De nagyon csábító hogy ilyen keveset futott kocsi legyen a garázsba. Mert szinte csak dísznek volt van meg a kocsi nekik, és újat vesz azért lesz eladó(yaris-t). Én itt a román határ mellet az Alföldön vagyok elég lenne a 1literes kis motor is.
    (Egy 2005 1.2(75ló) Corsával a Balatont megjártuk olyan 7-800Km autózva, volt hogy hiányzott az erő )

Új hozzászólás Aktív témák