Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Stabil pályára állt az Android 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7132 üzenetére
Olyat nem ismerek, igaz még nem is kerestem. Play Áruház!
Vagy [link]
A szenzorokról meg írtam egy kis összefoglalót régebben itt a fórumon, ha érdekel. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7130 üzenetére
Ilyet nálam nem csinál. Nincs is köze a külső világossághoz. A közelség érzékelővel működik. Ez az elülső kamera és a hangszóró között van. Ha kb. 2 cm-re közelébe kerül valami, azt érzékeli.
-
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7128 üzenetére
Hogy érted, hogy megviccel? Úgy érted, hogy ha véletlenül a szenzort eltakarod, akkor is kikapcsol, pedig te nem is akartad?
Na erre az a megoldás, hogy van egy olyan lehetőség, hogy beállítod azokat az applikációkat, amelyek futása közben ne legyen hatásos. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7123 üzenetére
A launcher alap. A lock screen alap. Pontosabban ki is van kapcsolva.
Amit használok, az valami SensorsForConver_60 app. A proxymity szenzort használja a képernyő ki-be kapcsolásához. Kímélve így a bekapcsoló gombot.
Elixir Widget Pl.wifi ki-be kapcsolásához, meg akármihez ikon kreáló.
Hát kb. ennyi. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7121 üzenetére
-
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7118 üzenetére
Ok!
A logót nem írja felül, az egy külön mutatvány, de ha érdekel, valamikor régebben írtam róla itt a fórumban. Keress rá, jópofa, egyéni logókat, animációkat lehet csinálni. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7116 üzenetére
Ez a TWRP-s 213 egy alap, gyári Op3n Dott rendszer.
Nem látja? Pedig az a könyvtárstruktúra, ahogy leírtam...Az alá kell a zip-ből bemásolni mindent.
De ha a TWRP-vel csinálsz most egy backup-ot a jelenlegi rendszerről (kb.2Gbyte kell neki!!), az biztosan jó könyvtár struktúrát csinál, és akkor oda, és úgy kell bemásolni, ahogy ott látszik. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7113 üzenetére
Nem értem, miért nem mutatja az appot, de akkor az áruházban keress rá a "Youtube"-ra. Az első az lesz, telepítsd, és kész. Talán segít.
Az a baj ezekkel a főzött romokkal, mint amilyen a MIUI is, hogy nem tudni, mit állítgattak át benne, és ezért aztán a legváratlanabb helyen nem úgy, vagy egyáltalán nem működnek bizonyos funkciók. Ezzel persze együtt lehet élni, de akkor azt vállalni kell.
Én visszatértem a 213-hoz, többé nem érdekelnek a főzött rom-ok. Kijátszottam és kibosszankodtam már magam.Ja, még egy kérdés: a TWRP-s 213-at próbáltad?
-
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7109 üzenetére
Buildprop-ba belenyúlni szerintem nem kell,
Úgy rémlik, figyeli a net sebességét, és ahhoz "optimalizál" automatikusan. Ha kicsi a sebesség, akkor kisebb felbontást enged.
Ezt kellene megpróbálni: [link] -
trebrona
nagyúr
válasz
bandee0817 #7109 üzenetére
build.prop szerkesztés rejtelmeibe nem vezetlek bele, olvasgass utána! Rendszerfájl módosítás, így balul is sülhet el, ezért kell érteni is, mi mit jelent.
A lényeg, hogy ebben a rendszerfájlban, ha az android verzió számát és/vagy a telefon típusát stb. módosítjuk, az alapján fogja azonosítani akár a play áruház, akár a yt, vagy bármely más alkalmazás, így elvileg elérhető a pl magasabb felbontás opció yt-on.
-
trebrona
nagyúr
válasz
bandee0817 #7107 üzenetére
nem hiszem el hogy a YouTube ne tudna 360-nál nagyobb felbontást
build.prop
szerkesztésével valószínűleg megoldható. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7103 üzenetére
De hát nem úgy volt, hogy volt egy úgy-ahogy működő 213-as fenn, és azzal telepítetted a TWRP-t is, és aztán az újraindításkor mentetted a 213-at, amilyen-olyan állapotában?
-
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7101 üzenetére
A Youtube video felbontás nálam rendben volt, ha jól emlékszem. Furcsa.
A gyári rendszer visszatöltése a "Backup" által létrehozott mentésből történt "Restore"-ral?
Én előtte szoktam egy "Wipe", "Advanced wipe"-ot is csinálni. Próbáld meg esetleg úgy is. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7099 üzenetére
Nagyon szívesen!
Legyen szerencséd és ne alaplap hiba legyen a háttérben! Bár, ahogy írtam az is megoldható. Én különben így raktam össze 2 telóból egyet, amit most is használok. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #7097 üzenetére
Üdv!
Nagyon gyanús, ha csak úgy "magától" téglásodik a telefon. Ha tele lesz telepítve mindenféle appokkal, ráadásul az ellenőrizetlen eredetű fajtából (amik akár a rendszerbe is belematathatnak), akkor lehet, hogy egy új telepítés és a telefon "tisztán tartása" szoftveres oldalról hosszú problémamentes működést hozhat.
Ha normál használat mellett téglásodik gyakran, akkor lehet, hogy az alaplap kezdi megadni magát.
Ha az adta meg magát, az nem javítható. Ilyenkor vehetsz egy bontott telefonból származó alaplapot, és kicseréled a rosszat vele.A 213-as gyári rendszernél jobbat nem tud szerintem senki sem mondani. Én legalábbis a saját tapasztalataim alapján nem tudok jobbat.
Ha mégis kell egyet mondanom, akkor a #7088 hozzászólásomban van egy, amit ajánlanék.
Ez egy zip fájl. Ezt a telefon SD kártyájára át kell másolni, és TWRP-vel telepíteni.
A TWRP telepítő: [link]
Ez egy app, amit telepíteni kell a telefonra, és futtani. Értelemszerűen a TWRP-t kell választani, és az akkor az eredeti recovery helyére beül a telefonba és elindul, ha a bekapcsoló és a hangerő gombot együtt nyomva kapcsoljuk be a telefont. A gombokat el lehet engedni, ha a boot képernyő megjelenik.
Ez után egy kék képernyővel indul a TWRP.
A menüben először a mentést kell kiválasztani (Backup). Ezzel csinálunk egy mentést az éppen aktuális rendszerünkről az SD kártyára. Legalább 4 Gbyte szabad hely legyen!
A csúszkát el kell húzni jobbra, és a mentés elindul. Ez 2-3 perc.
Ha a mentés kész, jöhet a telepítés.
Vissza a TWRP főmenüjébe, és ott „Wipe”, aztán „Advanced Wipe”.
Az „sdcard” és „SD-Ext” kivételével az összeset kipipálni, és a csúszkát jobbra elhúzni. Megy a törlés, partícó formázás. 1-2 perc türelem.
Ha kész, főmenü, és „Install”.
Megkeresni az SD kártyán a rámásolt rom-ot, kiválasztani, és csúszkát jobbra elhúzni.Ha ez kész, akkor „reboot”, és várni, amíg feltelepül. Közben oroszul üzenget, de nem vészes szerintem. A telepítés végeztével elindul a rendszer. Ki kell választani a magyar nyelvet (ha magától nem kínálja fel), Wifi beállítás…stb. Ennyi.
Ha az új rendszer nem teszik, a mentett rendszer a „Restore” funkcióval bármikor visszatölthető. -
todyor
tag
válasz
bandee0817 #6973 üzenetére
Hi!
CM-ek (már amiket próbáltam) hibásak voltak, vagy ebben, vagy abban. A GPS pl.nem működött.
MIUI-ból innen választhatsz: [link]
Én a 6.5.5-öt használom most is. Már elég régen. Nálam bevált.
Ja, és legközelebb használd légyszi a "Link" gombot a hivatkozásnál! -
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6716 üzenetére
Ha már választani kell akkor inkább Playonlinux...
-
petya220
senior tag
válasz
bandee0817 #6711 üzenetére
Hm.... Wine
bár... Nem igyan az mint windows-on
-
petya220
senior tag
válasz
bandee0817 #6708 üzenetére
Linux-ra rá lehet rakni a steamos-t és faszán mennek rajta a játékok c:
Cs Go ugyan annyi fps-el ment mint win10-en -
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6706 üzenetére
Kubuntu. Amire én használom a gépet arra tökéletes.
-
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6703 üzenetére
Az enyémre nem ment fel a 8, valami proci nyűgje volt.
Támogatás az enyémre sincs, de a 10 szépen felismert mindent. Lehet nem a legfrissebb driver, de működik.
Egyébként sem a win az elsődleges rendszer, csak játék miatt van fent... -
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6702 üzenetére
Igen, ez így működik. Particionalas, újraindítás, rom telepítés.
-
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6698 üzenetére
Igen, flash toolhoz nem feltétlenül kell a root.
-
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6696 üzenetére
Nem olyan nehéz ez, csak sok a buktató...
Örülök, hogy sikerült!
A MIUI azért nem települt, mert gyári recovery-vel nem megy fel.
Custom rom előtt mindenképp root-olni kell a készüléket, és feltenni egy TWRP-t.
Nem tudom melyik romot szedted le, amit kukinyo linkelt ITT már alapban root-olt.
Root Checker-rel ellenőrízd le, ha mégsem root-olt az összefoglaló alapján meg tudod csinálni.
Ezután tedd fel a 3.0 TWRP-t, EZ alapján.
Aztán mehet a MIUI 6.5.5 ITT elég részletesen leírtam a menetét.
Sok sikert! -
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6693 üzenetére
A 8 és a 10 már nagyon védi magát, én is szívtam vele sokat...
Egy próbát megér, kapcsold ki az aláírás megkövetelést, és próbáld úgy.
Melyik MIUI-t próbáltad? -
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6691 üzenetére
Oké, ez egy gyári recovery.
EZT már végig csináltad?Illetve még egy fontos kérdés: mi fut a gépen? Win 8/10 alatt nem fog települni az ADB driver, és az usb vcom driver sem, mert nincs digitálisan aláírva, anélkül pedig nem fog menni. Újra kell indítani speciális módban, hogy ne követelje meg az aláírást.
-
N-zsöl
csendes tag
válasz
bandee0817 #6689 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6687 üzenetére
Ez így nagyon nehéz lesz.
Sajnos alap fogalmakat sem tudsz.
Olvasd el a topik összefoglalóját. -
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6685 üzenetére
Nincs TWRP a telefonon?
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6683 üzenetére
Először csinálsz egy teljes törlést. Arra figyelj hogy a memóriakártyát ne töröld. A belső memórián ha nincs semmi fontos, törölheted. De a legjobb ha lemásolsz onnan is mindent.
Azután Telepítés menü és ott kiválasztod a zipet. -
petya220
senior tag
válasz
bandee0817 #6680 üzenetére
a boot.img tartalmazza a kernelt, csak azzal nem mész sokra
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6680 üzenetére
Ne nyúlj a ziphez. Ahogy letöltötte úgy másold fel a memóriakártyára és tallózd be a recoverybe.
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6678 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6676 üzenetére
Próbálj meg feltenni egy recovery-ből telepíthető romot.
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6674 üzenetére
Sp flash toolal csatlakozás előtt kikapcsolt állapotban kell lennie a telefonnak.
Esetleg próbáld meg úgy is hogy kiveszed az akkut. -
szaboo41
csendes tag
válasz
bandee0817 #6210 üzenetére
Akkor jelölj be és ha tudok segítek neked bátran. Faragó Szabolcs vagyok és facebookon a logo-m egy five nights-os kép paintes.
-
szaboo41
csendes tag
válasz
bandee0817 #6184 üzenetére
rajta van a gyári recovery? Vagy bootloop?Irj hátha tudok segíteni akármiben értek hozzá mint pásztor a juhokhoz
-
szaboo41
csendes tag
válasz
Hááát... talán tudnék segíteni ha van messengered bármikor zaklathatsz vagy facebook.
-
jjohn
aktív tag
válasz
bandee0817 #6199 üzenetére
Én a miui mellet voksolok az van, minden műkszik vele.[link] itt nézd meg a verziót.
-
jjohn
aktív tag
válasz
bandee0817 #6194 üzenetére
Szia először legyen mentésed a saját romod rólezt ajánlanám iede leírtam [link]
-
vigyori78
őstag
válasz
-
kukinyo
addikt
válasz
Mint írtam én még nem csináltam olyat. Ha utána olvasnék, keresgélnék biztos nem jelentene gondot. De én inkább csak olyan tanácsokat osztogatok, amit ki is próbálok előtte. Butaságokat nem szeretnék írni.
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6192 üzenetére
Amit ajánlani tudok, hogy egyelőre hagyd a partícionálást, tegyél fel egy TWRP-t és próbálgasd ki a romokat.
Elég időigényes de így tisztábban fogsz látni hogy mégis mire van szükséged. Ha meg van a megfelelő rom, ráérsz az egészet véglegesíteni. -
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6190 üzenetére
Most ugyan ott vagyunk mint az előbb.
Természetesen a particionálással kell kezdeni de én ebben nem tudok segíteni (még én sem csináltam).
A romot (hogy milyet akarsz), neked kell eldöntened. Mi itt legfeljebb ajánlani tudunk. Rengeteg rom készült már erre a telefonra, kinek mik az igényei, felhasználói szokásai. -
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #6188 üzenetére
Szia!
Első sorban olvasd el a topik elején lévő kinyitható összefoglalót. Ott sok alap kérdésre választ kapsz.
Utána (ha valamit nem értesz) konkrét kérdéseidet tedd fel itt a topikban.
Gyanítom hogy senki nem fogja helyetted megcsinálni, segíteni viszont annál többen.
De ehhez szükséges nálad is némi alapvető tudás, amit viszont olvasással megszerezhetsz. -
debianos
aktív tag
válasz
Írj privátban, este ráérek.
-
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #5505 üzenetére
Például tettél már fel pc-n keresztül rcovery-t?
Ha igen, a driverek működnek. -
kukinyo
addikt
válasz
bandee0817 #5502 üzenetére
Ellenőrizd hogy a driver-ek rendesen települtek e.
(#5503) Petyka3: Igen.
-
vigyori78
őstag
válasz
bandee0817 #5499 üzenetére
Letöltöd a KITKAT 8 GB ROM REPARTITION.ZIP -et majd kicsomagolod belőle amit használni szeretnél én a 5.5_GB_Kitkat_8 -at használtam azaz 5.5 gb os lesz a partíció az 5.5_GB_Kitkat_8.zip-et is ki kel csomagolni egy mappába ( Ezt kapod ):
Majd
- Először is letöltöd a SP flash tool programot és feltelepíted. ( Én a V3.1344.0 -át használtam. )- Elindítod az SP flash tool programot. ( A telefon ne legyen csatlakoztatva a pc-hez! )
- A "scatter loading" gombbal betöltöd a telefonhoz való scatter file-t. ( EBBEN a csomagban található a scatter file és három féle recovery is ) :
-Ha betöltötted utána szedj ki minden pipát kivéve az EBR1 és EBR2 -őt ezek maradjanak bepipálva, és ezekhez linkeld be amit kicsomagoltál ( Rányomsz az EBR1 feliratra a pipa mellet és betallózod az EBR1-et amit kicsomagoltál, rányomsz az EBR2 feliratra a pipa mellet és betallózod az EBR2-őt amit kicsomagoltál ) :
- Megnyomod a download gombot ,a felugró ablakot leOKézod vagy Igenre nyomsz ha felugrik és gyorsan csatlakoztatod a telefont USB-n a PC-hez.
- Ha kész kiírja, hogy download ok és egy zöld kör lesz.
- Lehúzod a telefont elindítod recovery-ben majd Wipe-olsz, és kész mehet fel a rom amit akarsz.
-
vigyori78
őstag
válasz
bandee0817 #5497 üzenetére
Hát amit kértél "KITKAT 8 GB ROM REPARTITION" azaz újra-átparticionálás
-
vigyori78
őstag
válasz
bandee0817 #5495 üzenetére
Én SP Flashtool-al raktam fel az 5.5_GB verziót.
-
bandee0817
tag
válasz
bandee0817 #2086 üzenetére
valaki erre tud valamit mondani?
-
gyulus08
aktív tag
válasz
bandee0817 #1984 üzenetére
A telefonban 4 magos MTK6582 van, a tabletben van a 2 magos Intel Atom Z2520.
-
Bargab
tag
válasz
bandee0817 #1979 üzenetére
Tegnap este vettem le töltőről, utána 2-3 órát olvastam rajta. Amíg aludtam nem nagyon merült. Reggel volt 4-5 rövidebb hívásom (2-3 percesek) majd híreket olvastam rss-ből, ez az előző telefonomat is leszívta volna. És a a SimCity-re is ránéztem pár perc erejéig.
Most 63 százalék.
Ez kb. az amire számítottam a telefontól. A 4 magot is meg kell hajtani, a kijelző sem kicsi, a wi-fi is folyamatosan ment.Átlag használat alatt (telefon, csak 3g, email, böngészés) tegnap reggel 7-től du 5-ig 56%-ig merült.
-
Laccoss
addikt
válasz
bandee0817 #1412 üzenetére
Annak szerintem semmi köze a hozzáértéshez, hogy elírják az árat. Egyszerűen csak nem figyelték. Egyébként nem hiszem, hogy ezt a tesco dolgozók készítenék, max valamelyik fejes.
És ha egy helyen elírják, akkor x tescoban is ugyanúgy rosszat raknak ki.
-
eurolac
senior tag
válasz
bandee0817 #1412 üzenetére
Ha a hirdetőtáblán a mobil 20.990-ért volt kitéve és mondjuk le is fotóztad volna, bent kutya kötelességük lett volna annyiért odaadni neked. Amennyiben nem, a Fogyasztóvédelem neked adott volna igazat. Az más kérdés, h a különbözetet azzal az alkalmazottal fizetették volna meg aki helytelenül írta ki. (a kereskedelemben dolgozok évek óta)
-
Laccoss
addikt
válasz
bandee0817 #1216 üzenetére
Minél magasabb számút.
-
Ribi
nagyúr
válasz
bandee0817 #1103 üzenetére
Hányszor töltötted már fel?
Nem lehet, hogy nem 60%ról tölt, csak szarul jelzi ki? -
KTU
addikt
válasz
bandee0817 #1092 üzenetére
Esetleg másik USB kábel.
-
F.B.I.
veterán
válasz
bandee0817 #1092 üzenetére
Írtam: nem bántásból. Tegyél oda neki egy másik töltőt ha azzal is ezt csinálja, akkor sajnos vissza kell vinni, mint szívni, én biztos nem várnék napokat vele. A garancia meg sajnos ilyen, vagy vesz az ember Nokiát, ami minden nagy városban szervizzel rendelkezik. Téma lezárva részemről. AZ a baj, hogy tényleg nem sok jót lehet itt olvasni a készülékről, kevés ilyen fórum van.
-
F.B.I.
veterán
válasz
bandee0817 #1085 üzenetére
Nem akarlak megbántani de úgy látom, hogy nagyon be vagy fordulva a töltés miatt. Akkor mi a xarért nem viszed vissza??? Hibás a termék, ennyi! Gari! Fáj olvasni!
Lehet, hogy át kellene nevezni a topikot: mikor vigyem vissza a rossz minőségű opendott készülékemet-re.
Élménybeszámolókat szerettem volna olvasni, erről a készülékről, erre csak a sírás megy, tényleg mindenkinek elmegy a kedve, a készülék megvásárlásától, a sok negatív kritikától.Van gari ha rossz, vissza kell vinni, mint minden más műszaki cikket.
-
miért?
csendes tag
válasz
bandee0817 #1068 üzenetére
ha még benne vagy a 3 napban, akkor gondolkozás nélkül vidd vissza, nekem kicserélték, és azóta azzal semmi gondom. bármivel is töltöm
-
miért?
csendes tag
válasz
bandee0817 #1063 üzenetére
egyrészt tescoban most jön 5000 ért 7600 as, másrészt a qponos oldalakon 4500ért kínálnak 8000-t tudót
-
Nagya21
addikt
válasz
bandee0817 #1057 üzenetére
HAli!!
Ha 208-as szoft van fenn, akkor sem lehet ilyen lassú a töltés, mert ha csak 400mA-rel számolunk, akkor is 5 óra alatt 0-100% meg kell legyen.
Ha 213-as szoft 700mA töltőáram 3 ora alatt fell kell töltenie.
Ha szar a töltőd, és csak 300mA ad le akkor lehet ilyen lassú ahogy mondod.
Először frissítsd a szoftot, ha ezután sem jó akkor másik töltővel próbáld ki, ha akkor sem jó , teló csere, vagy javítás.
szerk: ja uj szoft, akkor töltő csere, de olyat keress ami 850-1000mA leadására képes. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
bandee0817 #1057 üzenetére
akkunak tökmindegy mennyit van töltőn, telóban lévő elektronika úgyis lekapcsol, ha feltöltött.
...vagy "szoftver hiba". 208 vagy 213-as verzió van fenn?213-nál javítottak a töltésen. -
Nagya21
addikt
válasz
bandee0817 #1053 üzenetére
HAli!!
Én ilyennel mérem:USB Mérő
Üdv Nagya -
Degeczi
nagyúr
válasz
bandee0817 #1053 üzenetére
Nem szoftver, hanem hardver praktikus ilyen célra
-
Nagya21
addikt
válasz
bandee0817 #1050 üzenetére
HAli!!
Másik ugyanakkora, vagy nagyobb teljesítményü töltővel is próbáltad??
Mert lehet a töltő szar, nem a teló.
Én usb-s mérővel néztem, a régi szofttal 420-450mA-t vett fel a szoft frissítés után ez 700-720mA-re módosult.
Üdv Nagya -
andrisbandi
őstag
válasz
bandee0817 #1048 üzenetére
Aludj egyben napi 6 órát, addig feltöltődik.
-
porbel
csendes tag
válasz
bandee0817 #1046 üzenetére
Igen 213-as, és gyári töltővel töltöttem.
-
porbel
csendes tag
válasz
bandee0817 #1039 üzenetére
Nekem 4%-ról 2,5 óra alatt töltötte fullra.
-
duni84
aktív tag
válasz
bandee0817 #897 üzenetére
smart keyboard pro-t használok pár éve. tanulja a szavakat, átlag 12-14mb ram és napi átlag 50-70s cpu idő. ékezetes betüket is gyorsan lehet rajta gépelni 1 és 2 kézzel is.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Én a Swiftkeyt használom már ezer éve. Próbáld ki. Be lehet állítani, hogy tanuljon a gmailből, twitterből, vagy a facebookból. De próbálj ki mást is. Nekem az a 35 MB nem hiányzik sehonnan, amit megeszik.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Touchpal
Kevesebbet eszik, mint a Swiftkey, nagyon jó - és ingyenes -
dm13dv1b
csendes tag
válasz
Én a SwiftKey t használom meglepően sok szó van benne
-
Ra3
őstag
válasz
Nekem itt a SwiftKey-t ajánlották és eléggé bevált, szerintem kis gyakorlással a Flow módja is eléggé jól használható, nem kell pötyögni, csak húzni a karakterek fölött az ujjad és kitalálja a szavakat. Nekem most 36 megát eszik.
-
gps76
őstag
válasz
Multiling keyboard,miből mennyit eszik nem tudom,de nagyon régen csak ezt használom,ki lehet tenni az ékezetes betűket is (qwertz+)
-
Ra3
őstag
válasz
bandee0817 #828 üzenetére
Most figyeltem először, nem kellett újrainditani, felment magától 4.2 fölé mire elkezdett esni a %.
-
Mezcal
addikt
válasz
bandee0817 #804 üzenetére
Go Locker + W&D GO Locker Theme
-
Bandit21
addikt
válasz
bandee0817 #805 üzenetére
thx!
-
Mezcal
addikt
válasz
bandee0817 #793 üzenetére
-
Mezcal
addikt
válasz
bandee0817 #791 üzenetére
Aha, klassz... Tudsz valami másikat, ami megbízható?
-
subbasa
újonc
válasz
bandee0817 #762 üzenetére
Azt írja ez a frissítés nem érvényes, erre a gépre
-
subbasa
újonc
válasz
bandee0817 #762 üzenetére
Igen látom mint medion média eszközt és csak azt látom telefon memória 3,12 szabad 1gb a másik meghajtót nem látom
-
gps76
őstag
válasz
bandee0817 #735 üzenetére
Ha töltőn van tud felmenni 4.2-ig,ha lehúzod esik egyből,akár ennyire is,változó.
-
Kuter
senior tag
válasz
bandee0817 #709 üzenetére
Ne kinlodj vele vidd vissza,mert rossz.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
bandee0817 #702 üzenetére
Ahha, mondjuk így már érthető a dolog, ha N verziód van...
dlaj: Az egy dolog, hogy a kimenet FHD lesz, de szerintem pl. ez a videó biztosan nem HD minőségű.
xeroxizmad: Splfashtool-al feltudod flashelni, leírásban benne van a menete.
-
Mezcal
addikt
válasz
bandee0817 #691 üzenetére
Titanium bacupban jegeled.
-
válasz
Én egyszerűen megkerestem az alkalmazásoknál és letiltottam a futását.
-
Laccoss
addikt
válasz
Rákoppintasz az Op3n dott games-re, oldalról behúzod a menüt - settings.
Igazából nekem furcsa, hogy ha nem vagy beregizve op3n dott-ra, akkor is húzza le a dolgokat, meg a 1mobile-ra. De ahogy néztem, csak updateket szed a meglévő alkalmazásokhoz.
-
Mezcal
addikt
válasz
bandee0817 #689 üzenetére
[link]
Próbáld meg így. -
üszök
őstag
válasz
bandee0817 #615 üzenetére
Mint írtam,ha letiltod a google keresést eltűnik.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
bandee0817 #652 üzenetére
Másik USB kábelt is próbálj már meg légyszives majd. Amikor beépített CD-rom módra nyomsz, megjelenik egy új meghajtó a driverekkel?
Ha igen mentsd le őket pl. az asztalra és próbáld onnan betallózni neki az eszközkezelőből.Illetve, még valami. Írtad, hogy több porton próbáltad, viszont ezek az alaplapi hátsó portok voltak? Mert ha előlapi, lehet valamelyik csatlakozó kontaktos, vagy valami hasonló, esetleg az is okozhat ilyen gondot. Legalábbis ház cserét nem írtál, az ördög meg nem alszik.
-
MKristof
csendes tag
válasz
bandee0817 #655 üzenetére
Ha rádugtad USB-n a gépre a mobilt, akkor elméletileg a fentről lenyíló menüben meg kéne jelennie egy USB jelnek, olyan írással, hogy Csatlakoztatva xy-ként. Arra rámész, és alul kiválasztod, hogy Beépített CD-ROM.
-
MKristof
csendes tag
válasz
bandee0817 #650 üzenetére
Nálam is ez volt a baj. Ha USB-n rá van dugva, az USB menüben a CD-Romot válaszd ki, és úgy már látni fogja az ADB.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
bandee0817 #650 üzenetére
Gépcserére, pont a Sony miatt gondoltam, de ha te már cserélted akkor végülis ez is kieshet.
Win 8.1 nem lehet gond, nekem is az van.
Esetleg próbálj meg másik USB kábelt. Eszközkezelőt nézd meg, kattints kétszer a nevére, és ilyen ablaknak kellene megjelennie., "Ez az eszköz megfelelően működik." szöveggel. -
Kuter
senior tag
válasz
bandee0817 #643 üzenetére
Probáld meg másik számítógépen ha ott megy ,lehet ujra rakni a rendszert azon amin nem megy.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
bandee0817 #643 üzenetére
Eszközkezelőben, hogy jelenik meg, ha rámész? Nincs valami hibakód? Esetleg másik gépen megpróbálhatnád, más nem jut eszembe sajnos
Sztergo: Biztosan 213, elvileg ha mindenkinek elérhető, akkor nekem is 313-at írna a commondatastorage, de 213 van még mindig.
-
Pinyő02
csendes tag
válasz
bandee0817 #630 üzenetére
Köszi szépen! Akkor beszoptam..
-
Pinyő02
csendes tag
válasz
bandee0817 #627 üzenetére
az a baj, már letelt a 72 óra, de hülye voltam mert már másnap meghalt, csak nem volt időm bevinni.. cseretelefont gondolom nem biztosítanak ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest