-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Vitát nem akartam generálni, de azt érdemes lenne belátni, hogy ami itthon 8e, annak a beszerzési ára olyan 4e lehet, vagy kicsivel alatta, de semmiféleképpen nem 2e alatt. Személy szerint pont nem mertem piston2-öt aliról rendelni, inkább megvettem edigitalban akciósan 6e-ért. Ok, nem 3e volt, de legalább biztos eredetit kaptam.
Most visszaolvastam, hogy mivel tesztelted, felejtsd el gyorsan. Mivel nekem is Teszkós telefonom van, bátran állíthatom, hogy eddig talán a legótvarabb hangú készülékem, max rádióhallgatásra ajánlom. Jómagam egy sony-nw-a806 -ost használok, egy hasonlót hozzád vágnak használtan 6-9e között, érdemes beruházni, mert csak akkor érdemes jó fülesbe beleinvesztálni, ha valami minőségibb készülékkel tudod meghajtani.
-
tpeter77
addikt
szia!
vedd meg és próbáld ki, mert én is azt szerettem volna megvenni
de mást vettem helyette, viszont ennek amit vettem sajnos elég merev szövetes(?) zsinórja van, ami minden hangot összeszed, ha vmihez hozzádörzsölődik a kábel.
úgyhogy gumírozott hagyományos kábeltől szerintem nincs jobb.
Piston3-nak milyen is a szinórja? Remélem műanyag vagy gumírozott, még nem néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest