Hirdetés
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Vitát nem akartam generálni, de azt érdemes lenne belátni, hogy ami itthon 8e, annak a beszerzési ára olyan 4e lehet, vagy kicsivel alatta, de semmiféleképpen nem 2e alatt. Személy szerint pont nem mertem piston2-öt aliról rendelni, inkább megvettem edigitalban akciósan 6e-ért. Ok, nem 3e volt, de legalább biztos eredetit kaptam.
Most visszaolvastam, hogy mivel tesztelted, felejtsd el gyorsan. Mivel nekem is Teszkós telefonom van, bátran állíthatom, hogy eddig talán a legótvarabb hangú készülékem, max rádióhallgatásra ajánlom. Jómagam egy sony-nw-a806 -ost használok, egy hasonlót hozzád vágnak használtan 6-9e között, érdemes beruházni, mert csak akkor érdemes jó fülesbe beleinvesztálni, ha valami minőségibb készülékkel tudod meghajtani.
-
tpeter77
addikt
szia!
vedd meg és próbáld ki, mert én is azt szerettem volna megvenni
de mást vettem helyette, viszont ennek amit vettem sajnos elég merev szövetes(?) zsinórja van, ami minden hangot összeszed, ha vmihez hozzádörzsölődik a kábel.
úgyhogy gumírozott hagyományos kábeltől szerintem nincs jobb.
Piston3-nak milyen is a szinórja? Remélem műanyag vagy gumírozott, még nem néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest