Hirdetés
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
Lehet venni, de nem biztos, hogy az aksi a ludas, lehet a vezérlés. Mert van, hogy furán érzékeli az USB-t gépen is. Meg kell mozgatni, de nem fizikai hiba, mert máskor meg tökéletes, hiába mozgatom, megy rendesen. P8 LITE már elő van rendelve csak nem vagyok otthon. De kell egy másik is másodlagosnak, szóval veszek még egy Dottot. MekkGyver kolléga jóvoltából lehet meg is lesz.
Utána meg nézek valami töröttet, aztán ezt is felújítom és odaadom a faternak, bár még sosem volt okostelója, de muszáj lesz megszoknia, mert a régi már döglődik és hagyományosat már nem veszek neki.
-
csaby69
csendes tag
Aksi töltöttség kijelzése össze issza működött használat nélkül max 2 napot birt,1 hét alatt megjött a garancia levélen annyit lehet elolvasni hogy sw de a töbit nem
azóta kicsit pontosabban mutatja a töltést de az üzemidő maradt
vettem 1 doogee x 5 öst az stabilabb ettől megválok van rá vevő -
Wallenberg
senior tag
Nálunk nagyon nagy volt a tolongás, ember ember hegyén-hátán állt. Sajnos, csak a sor közepére kaptam helyet. Viszont szerencsémre szinte mindenki tévét akart venni, telefonra kevesebben voltak kíváncsiak Debrecenben. Így sikerült a telefonos "kockaláda" közelébe jutnom. Volt még vagy 7-8 belőle, így kényelmesen tudtam választani. Utána a többit szétosztogattam a többi vevő között hangosan kiabálva: "Doogee telefon". Így a maradék is pillanatok alatt elkelt, csakúgy, mint a Samsung J1 Dual Sim-es telefon. Debrecenben, a Kishegyesi úti Tescoban 8.02 percre se TV, se telefon, se tablet nem maradt! Utána viszont nagyon hosszú volt a sor a Vevőszolgálatnál, pláne, hogy eleinte csak egy ember kezelte a termékek garancialeveleinek a kiállítását. Utána már hárman csinálták és én is hamarabb sorrakerültem, de így is fél órát ártam a sorban mert nem akartam még egyszer aznap visszamenni!
-
vigyori78
őstag
Ez is például MIUI-nál hangosabb.
Most tesztelem ezt: (#4925) kukinyo eddig kiváló ,gyors egy hibát találtam ami végül is a téma hibája ,hogy a tárcsázóban megmaradtak az orosz karakterek ,azért biztos, hogy téma hiba mert másik témát letöltve eltűntek az orosz karakterek ,más hibát nem találtam pedig nagyjából mindent átnéztem.
-
kukinyo
addikt
Nem tudom. Én csak kimásoltam a programból az alap értékeket, hátha így a kolléga vissza tudja állítani a telefonját.Butaságot pedig nem szeretnék neked mondani. Kérdezd meg ebben a topicban, ott vannak app tudósok.
-
-
tpeter77
addikt
ez amúgy milyen fólia, vékony és teljesen átlátszó, amit kristály néven emlegetnek? mert nekem az tetszik, az antireflexest nem szeretem...
Ha jó a fólia, akkor ennyi pénzért ingyen postával tényleg megéri. Gyakorlatilag 1200Ft-ért kapok 3 fóliát, el is tettem a linket a kedvencekbe. -
tpeter77
addikt
A hangerőgombbal való feloldás is megy már.
A mai napon hozza a futár a fóliát és a szilikon tokot is.
Nekem sürgős volt, hogy mielőbb legyen rajta fólia, mielőtt összekarcolnám. A jövőhónapban majd beszerzek egy olyat tartalékba, ami méretpontos, és előre ki van vágva rajta az érzékelőnél a fólia.akkumlátor jelzés...
Gravitybox akksijelzése és a gyári között van különbség? Nem ugyanonnan veszik az értéket?
Rég volt már szó róla, de úgy rémlik hogy az akksi %-os értékét rosszul mondja a progiknak a telefon, de a feszültségérték az mindig pontos. -
jjohn
aktív tag
Szia.
MTKEngineerMode.apk-val.
A halk hangerők, beálíthagó vele magassabb mindenre, alapból 128-ra vannak álítva, amit 160-ra lehet álítani, de 145-nél nem érdemes feljebb rakni mert később károsodhat a hangszó.
Keres rá a topicban "hangerő" és lesz kép is hozzá be akartam szúrni, elment hirtelen a netem. -
duni84
aktív tag
ő még nem is olyan durván nyerészkedik a dolgon, mint egyesek. persze ettől még nem lett volna megerőltető akár egy saját fotót csinálni az eredeti eladó képe helyett
hogy legalább az igyekezetet lássuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest