Hirdetés
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Hali, van egy gondom, talán tudtok segíteni:
- Zera S rom hónapok óta szépen működött, hetek óta viszont a "naptár tárolása" (elenőrizve Wakelock Detectorral) leszívja. Hiába raktam újra a romot, újra csinálta.
Feltettem az itt leírt Miui 6.5.5-öt.
Gondjaim:
- beregisztráltam a google fiókot, de semmit nem telepít, ad egy, hogy wifi-re vár, ad kettő, azzl sem telepít semmit sem, hiába töröltem a gyorsítótárat, vagy az adatait és regeltem úja, u.a. az eredmény, Apk-t sd kártyáról telepít, nincs vele gond.
- ez a 6.5.5 nem rootolt? mivel tudnám rootolni? amivel a Zerát, King Root?
- hogyan állíthatom be, h mutassa az akku százalékot?
- hogy lehet törölni szükségtelen MIUI applikációkat?Előre is köszönöm a segítséget!
-
bandee0817
tag
-
bandee0817
tag
nekem is felmegy a 10 csak nálam olyanokat csinált hogy nem állt le rendesen leállítással, minden leállt, a merevlemez stb de a power led égve maradt, csak a power gomb hosszan nyomásával lehetett kikapcsolni, valamint a hang ugrált furcsán, a kommunkációs hangok beállításával nem boldogult, ezért ha volt valami értesítő hang akkor utána elhalkult az egész és csak ha manuálisan állítottam a rendszer hangerőn, akkor ugrott vissza az alapértelmezettre. mi az alap rendszer amit használsz?
-
bandee0817
tag
na az pozitív. úgy emlékszem hogy újra se kell húzni a telefonon, de lehet tévedek. amúgy érdekes trükközés kellett tényleg a driver feltelepítéséhez, azóta már le is mentettem az egész packot a jövőre való tekintettel, hogyha bármit is kell akkor megvan a metódus mit is kell csinálni ilyen esetben.
UPDATE: tévedtem, írja hogy ha megvan a partícionálás akkor mehet fel a rom amit akarok. ebben az esetben akkor a gyári rom amivel sikerült helyre állítanom a telefont téglából, az úgy megfelelő? flashtoolban partícionálás után scatter meg androidba ami kell és akkor kész?
-
jjohn
aktív tag
Szia. Bocs hogy hozzászólok, annak örülök hogy fórumtársunknak sikerült a helyre hozás. Nálam is win 8.1 van fent és minden csont nélkül települtek a driverek anno, és nem sopánkodott. Csak azért írom mert néha furcsaságokat művel a win -i. Én is szeretek minden negatív és pozitív dolgot leírni, had okosodjunk.
-
bandee0817
tag
na most sikerült, az mtk drivert sikerült valamelyiket olyat felrakni amivel sikerült felébreszteni, a "téglából..." guide utána már végig ment
most tölti a 213-as frissítést. ezek után még fontolóra veszem a custom romot de nem bátorkodom egyenlőre, örülök hogy megy
ezer respekt a segítségért, a 2 driver feltelepítése mentett meg
-
bandee0817
tag
igen, ezt próbáltam. win 8.1 van rajta. itt futottam abba bele hogy mikor elindítottam volna a download résznél és rádugom a telefont, akkor a telefon felcsatlakozik, majd abban a pillanatban le is csatlakozik és a kijelző a kikapcsolt állapotos töltést jelzi csak és nem történik semmi. megnézem a speciális módot, hátha úgy sikerülne. egy miui romot is próbáltam telepíteni, az elindult majd kb úgy 25%-nál leállt, szintén errorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest