Hirdetés
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
sajna már túl vagyok a 3 napon, már egy hete megvan, ezért nem rohanok vele vilssza hogy 2 hetet várjak vele mire végeznek a szervízzel. van egy céges telefon is nálam, lehet hogy cserélem a kettőt mert ez úgyis csak applikáció tesztre van, annak nem számít hogy meddig tart feltölteni, stb..
-
Sinkapeter
tag
Ha megnézed az akkumulátoros grafikont akkor egyenletesen tölt csak kilencvenig, vagy fűrészfogas a görbe?
Az LG-m, ha este felteszem töltőre, reggel van, hogy csak 93%-os , miközben éjszaka feltöltött, de 100%-on megáll a töltés, elkezd merülni, és csak 90-nél kezdi újra. Ilyenkor reggel leveszem, használom egy kicsit, visszadugom, és negyed óráb belül 100%-os lesz.
-
megane
csendes tag
-
gyulus08
aktív tag
Szerintem nagyon nem normális a dolog.
208-as szoftverrel átlagban kb 5 óra volt, most ez az új 213 redukálódott kb. 3 órára.
Illetve, fel kellene töltenie 100%-ig, nem csak 90 környékére.petyametyo: Szerintem azért tudni kellene, hogy összességében mennyi telefont adtak el.
A több a hibás, mint a jó állításod meg eléggé eltúlzott szerintem, az emberek nagy részét egyáltalán nem érdekli a fórum, ha jó a telefon, csak használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest