Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tasker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #4439 üzenetére
Nekem a régi rommal is jó volt. De sokkal egyenletesebben merül. , 40%-ról is ugyanolyan tempóban merül 20%-ra, mint 80-ról 60-ra. Illetve arra értettem, hogy ha meg van pakolva appokkal, akkor tovább bírja, mint a gyári rom. Egy csupasz telepítés lehet jobban fogyaszt, mint egy csupasz gyári rom, mert több extra szolgáltatás is van alapból a miuiban. Pl. Rendszerkarbantartó, védelem, tárhely kezelő, stb. Meg gondolom grafikusan is jobbam terheli az aksit. De nekem a gyári rom 20% alatt használhatatlan volt. Sokszor megbolondult a touchscreen, volt hogy nem volt hajlandó tölteni, csak kikapcsolt állapotban, ha használat közben töltöttem, akkor azt csak minimum fényerőn lehetett. Most akár maxon is használhatom. Nekem nagyon gyorsan merült, igaz natúron sosem használtam. Most tökéletes. Este volt töltve, most 68%-on van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest