Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #4439 üzenetére
Nekem a régi rommal is jó volt. De sokkal egyenletesebben merül. , 40%-ról is ugyanolyan tempóban merül 20%-ra, mint 80-ról 60-ra. Illetve arra értettem, hogy ha meg van pakolva appokkal, akkor tovább bírja, mint a gyári rom. Egy csupasz telepítés lehet jobban fogyaszt, mint egy csupasz gyári rom, mert több extra szolgáltatás is van alapból a miuiban. Pl. Rendszerkarbantartó, védelem, tárhely kezelő, stb. Meg gondolom grafikusan is jobbam terheli az aksit. De nekem a gyári rom 20% alatt használhatatlan volt. Sokszor megbolondult a touchscreen, volt hogy nem volt hajlandó tölteni, csak kikapcsolt állapotban, ha használat közben töltöttem, akkor azt csak minimum fényerőn lehetett. Most akár maxon is használhatom. Nekem nagyon gyorsan merült, igaz natúron sosem használtam. Most tökéletes. Este volt töltve, most 68%-on van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest