- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
Nem értelek, ha maximalista vagy miért veszel ilyesmit.
Első tabletem, a képe mondhatni szép, egy régi program hajtott még csak el, ami kellett minden megy, root van hozzá. Az aksija egyelőre elfogadható, ráadásul használtan vettem, a Tescoban pont akkor nem volt, utána persze írogattak itt, hogy ott ahol néztem van még... A gyári kábelt lecseréltem, mert érintkezési hiba volt minden mozdításnál. Amiről írogatsz az a 70 ezer alatt nem érdemes venni kategória, és az sem biztos, hogy 100%-ban úgy működik ahogy kell.
Vargalex RoundRobin írta már: Nem fizikailag ragadnak be.
A linux pollingot használ a portok állapotának lekérdezésére, nem megszakítást és amíg te nyomsz egy gombot, addig a processzor kétszer ránéz a gombok állapotára. -
vargalex
félisten
Szia!
Nálunk 6 tab van a családban, mindegyikben jól működik a hangerő szabályozó gomb.
Én inkább a Bentley-Suzuki összehasonlítást úgy mondanám, hogy a Suzukiban inkább előfordulhat (vagy elfogadott lehet), hogy elromlik az ablaktörlő kapcsoló. Vagy mondjuk úgy, hogy gyári hibás. Ez nyilván garanciális probléma. Ha zavar a hangerő gomb nem működése, akkor miért nem viszed vissza gariba a tab-ot?Egyébként manapság nem tudom hogy van, de régebben az olcsóbb tab-okon nem volt hangerő szabályozó gomb. Így nem is tudott elromlani.
Ott a software-os hangerő szabályozás.
A kérdőívvel egy baj van: nem láttam sehol a kiértékelését. Persze lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képregény topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest