- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Netfone
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Valamikor volt róla szó, hogy van egy szaki, aki cserél üvegeket... tud valaki elérhetőséget írni akár privátban?
köszi.
-
imiadmin
őstag
válasz
robertho #3808 üzenetére
Nálam az egyik tab gyári tárhelynövelővel akadt le 5%-nál. Akárhogy próbáltam, szinte ugyanilyen hibaüzeneteket kaptam...
Hozzáteszem, hogy ettől függeltenül elindult elötte is meg a próbálkozások közben is...
Aztán az 5.58Gb-s frissítő simán lement...Nekem is az a gyanúm, hogy ez fizikai hiba lesz... Vidd vissza gariba...
-
imiadmin
őstag
-
imiadmin
őstag
együtt tudok veled érezni... ugyanígy jártam én is... jó fej akartam lenni és bevállaltam egy karácsonyra szánt tab tárhely bővítését... én is csináltam előtte vagy 6-7 ilyet hiba nélkül... próbálkoztam, de csak nem ment...
persze 3 nap eltelt, mire odáig jutott a dolog, hogy visszavitték a tescoba... így sajna csere helyett csak javításra vették be... venni kellett egy másik másmilyen tab-ot (35e-ért!), hogy legyen valami a fa alatt... -
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #3771 üzenetére
éééééés ez volt a megoldás...
igaz, hogy a AOSP 4.4.2 (Root) flash-elése után (aminek az xml-jéből kivettem a sleep-et) nem boot-olt be normálisan (android logó... olyan bootloop-osan... 10 perc után kikapcsoltam), de felment a flash_op3ndott_5_58G_data.cmd
Most már van rendszer!
Köszi mindenkinek a Coach-olást!
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
régóta használom a tab-ot.. a családban van 3 db... haveri körből kb 4-5 partícionálást is már megcsináltam, így szívességből bevállaltam egyet... jól belefutottam egy fehér/piros usb-be...
power + volume up-al be tudok menni a DROIDBOOT-ba és újra tudom kezdeni a flash-elést a flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-vel, ami végig is fut, majd restart után ismét fehér usb jel fogad...
próbáltam már a flashtool-t is...
végigment 100%.. minden zöld, de a képernyőn egy fehér usb ikon figyel...(A másik fórumban lacafaca kolléga próbált segíteni, de neki sem volt több ötlete)
Azt is próbáltam a CWM recovery-ből ADB Shell-es dd-zést is.. ezzel már sikerült életet lehelni a tab-ba annyira, hogy bebootol, de ott még nyelvet se tudok választani, mert összeomlik a rendszer... ha ezután megint megpróbálom a flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-t, megint visszajön a fehér usb jel...
mi a szart tudok vele csinálni?
Please HLP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest