- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeidBalu
csendes tag
Sziasztok fele fekete kijelzős tabhoz vettem kijelzőt, de eddig nem sikerült megbontani. Olvastam, hogy a gombok körül érdemes kezdeni. Ehhez a részhez lenne a kérdésem, hogy a gombook melyik oldalán kezdjem feszegetni? Alatta (hátlap oldal) vagy a gombok felett (kijelző felé)?
-
HeidBalu
csendes tag
válasz
phanfantom #3463 üzenetére
Köszi szépen, tényleg nagyon gyors és egyszerű megoldás volt. És ami számomra még fontos, hogy gépről lehetett végezni az egészet. Nekem is elfeketedett a kijelző bal fele és máshogy nem igazán ment volna a visszaállítás.
-
HeidBalu
csendes tag
Sziasztok!
"Végül pedig itt egy rom, a tablet eredeti állapotához, amit max akkor kell flashelni, hogy ha garanciáztatni szeretnéd, mert elromlik benne pl a hangszóró, vagy más egyéb hardveres gondja akad:
Visszaállító csomag"Ehhez a részhez szeretnék egy kis segítséget kérni. Hogyan tudom a visszaállító csomagot flashelni a tabra?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest