- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeidBalu
csendes tag
Sziasztok fele fekete kijelzős tabhoz vettem kijelzőt, de eddig nem sikerült megbontani. Olvastam, hogy a gombok körül érdemes kezdeni. Ehhez a részhez lenne a kérdésem, hogy a gombook melyik oldalán kezdjem feszegetni? Alatta (hátlap oldal) vagy a gombok felett (kijelző felé)?
-
HeidBalu
csendes tag
válasz
phanfantom #3463 üzenetére
Köszi szépen, tényleg nagyon gyors és egyszerű megoldás volt. És ami számomra még fontos, hogy gépről lehetett végezni az egészet. Nekem is elfeketedett a kijelző bal fele és máshogy nem igazán ment volna a visszaállítás.
-
HeidBalu
csendes tag
Sziasztok!
"Végül pedig itt egy rom, a tablet eredeti állapotához, amit max akkor kell flashelni, hogy ha garanciáztatni szeretnéd, mert elromlik benne pl a hangszóró, vagy más egyéb hardveres gondja akad:
Visszaállító csomag"Ehhez a részhez szeretnék egy kis segítséget kérni. Hogyan tudom a visszaállító csomagot flashelni a tabra?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- League of Legends
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest