- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
medvesajtgaz #705 üzenetére
Az csak a firmware verziószámát adja meg. Ott ID nincs.
-
tiki
tag
válasz
medvesajtgaz #705 üzenetére
Hellyel közzel ezt írtam én is most le , amit ott írtak.Ezt a számsorozatot , csak úgy lehet megtudni , ha a processzor belső boot infóját ki tudnánk nyerni , mert abban meg van mivel ö végzi az összehasonlítást , tehát ott meg van az eredeti számsorozat.De ahhoz , hogy oda bejussunk gondolom nem kell ecsetelnem tovább.....
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
medvesajtgaz #692 üzenetére
Erről nem sokat tudok. Én nem vok érintett a playstore-os cuccokban. Mindent a netről szerzek be, amire szükségem van. Semmilyen google cucc (Gdrive, Gmail, stb) nincs is a gépeimen. Még enélkül is elég jól bedrótozta magát a google az androidba.
Azt sejtem, hogy a gépek ID-jét a google osztja ki a fejlesztőknek és nyilván nem ingyen. Ezért, hogy a korai tabokon nem is volt playstore, mert (szerintem) ennek költségét meg akarták spórolni. A playstore pedig az általa birtokolt adatbázisból azonositja be a készülékeket, hogy azok mégis, milyen paraméterekkel birnak.
Valahogy így lehet, legalábbis szerintem. De hogy ID mindenképpen kell a playstore-nak, az zihher. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
medvesajtgaz #689 üzenetére
Azért hiszi, mert törli a gép ID-jét és az meg erősen kell a playstore-hoz. Az alapján nézi meg a store, hogy kinek milyen vacka van, mit ajánlhat ki és mit nem.
-
_Soma77_
tag
válasz
medvesajtgaz #689 üzenetére
az a mod bug-os, nekem mindig RCS7-es hibát dobált a Play. Lehet, hogy azóta javították, passz. Az itteni módszerrel egyszer sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest