- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
robertho #3845 üzenetére
ahogy elnézem és visszaolvasunk, a legtöbbször a w7-nél vannak gondok. nálad is a 10%-nál a rebootkor akad le a gépről, pedig itt simán kellene tovább kúszni a telepítésnek. azt tudom, hogy nálam w10 64 eddig az összes végigfutott. többször van a flash folyamán reboot, tiéd már az elsőnél lehasal...ha itt lennél a közelemben, simán áthívnálak már csak a kíváncsiság miatt...
-
gascar
csendes újonc
válasz
robertho #3845 üzenetére
A program helyes használatához eljutottunk.
Nézzük az alapokat, amit eddig feltételeztem, hogy jó.
Először is a telepítendő dolgokat nézzük meg még egyszer.
A windows 7 jó a kompatibilitás szempontjából. Nekem a win 10-be kellett idomítani a drivereket.3 program telepítése történt meg.
IntelAndroidDrvSetup1.1.5.exe
iSocUSB-Driver-Setup-1.0.1.exe
PhoneFlashTool_3.1.8.2_win32.exeFontos, hogy az eszközkezelőben telepítés után ott legyen Intel Soc - Intel Soc USB Driver.
A közölt verzió nem kötelező, akkor ez volt a tömörített csomagban.
Nekem a végén az az iSocUSB-Driver v11 lett. Az intel gondoskodott a win10-es részére a driverről.
Régebbi operációs rendszernél szerencsésebb a helyzet. A win7 ideális így.
Az android driver a működő tablethez kell majd.
Fontos, ellenőrizd, hogy az Intel Soc USB Driver rendben van, ha nem akkor takaríts le mindent ezzel kapcsolatban, aztán gépet újra indítva telepítsd fel rendben őket, akár frissítheted is.A tablet konnektálásnak is van több módja, ami helyes. Az igaz elég a + vagy - hangrőgombot nyomva tartani, mert az USB csatlakoztatással a tablet bekapcsol. Igy teljesül a Power és Volume(+/-) bekapcsolás. Hogy + vagy - ?
+ Droid boot
- sötét képernyő (van aki szerint ez a flash mód)
A két mód máshogy jelenik meg a programban is.
Több tabletet csináltam,a végén már csak + -t nyomva tartva dugtam az USB-re. A program felismerés után úgy is átveszi a vezérlést. Droid módban többször újraindítja, lehet látni a futó parancssorokat a Droid képernyőn.
Ha drivereket jól kiismerted ellenőrizted, akkor a program a program helyes használatával (fastboot!) sikerülni kell. (Rossz eset, ha még van valami ami akadályoz, pl. még valami apróság, vagy már rossz a hardvered)
Sok sikert! Írjál. -
lacafaca
addikt
válasz
robertho #3840 üzenetére
rakd föl az intelanroiddrvsetupot újra, de elötte (jobb klikk-tulajdonságok-kompatibilitás) állítsd át a kompatibilitást winxp sp3-ra.
ha ez megvan, akkor indíthatod a flah-progit, de itt ne állítgass semmit, ahogy elindult hagyd úgy! tallózd be a a sima flash xml-t.
kapcsold ki a tabot
NYomd a hangerő LE gombot és eközben dugd a gépedre. (pittyenés) semmi nem fog megjelenni, sötét marad a tab kijelzője, csak a gépedből a pittyenés jelzi, hogy megfelelő a kapcsolat és a progi zöldre vált.
start flash és vársz.így nekem mindig ok volt, soha nem volt probléma...remélem sikerül.
-
-
válasz
robertho #3792 üzenetére
Mert rossz üzemmódban van elindítva a tablet. Hangerő fel+power gomb visz a droidboot módba, ezt lehet a képen látni. A hivatalos flashtoolos csomaghoz pedig hangerő LE + power gomb kell, olyankor semmi sincs a kijelzőn, csak egy usb ikon. Ezeket emlékezetből írtam, lehet, hogy az iránygombokat pont összekevertem, de a lényeg a lényeg.
-
imiadmin
őstag
válasz
robertho #3808 üzenetére
Nálam az egyik tab gyári tárhelynövelővel akadt le 5%-nál. Akárhogy próbáltam, szinte ugyanilyen hibaüzeneteket kaptam...
Hozzáteszem, hogy ettől függeltenül elindult elötte is meg a próbálkozások közben is...
Aztán az 5.58Gb-s frissítő simán lement...Nekem is az a gyanúm, hogy ez fizikai hiba lesz... Vidd vissza gariba...
-
imiadmin
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest