- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
Nem a géppel párhuzamosan kell lenni a bankkártyának, hanem mintha alá akarnál nyúlni a hátlapnak lapos szögben. Úgy pattannak ki a kis fülecskék. Erősen meg kell húzni. Nekem is szétment a bankkártya 2 sarka, de a végén lejött.
A műanyagnál ne feszegesd, mert azt a hátlap alatt két kis csavar tartja.
-
joiner007
aktív tag
-
csubuka
addikt
Köszönöm az extra tippet! Sajnos már egyszer a múltban több sikeres táblagép nyitás után egynek berepesztettem a kijelzőjét és utána felhagytam ezzel a mókával. Többet feszegetőset nem nyitok. Be lett víve a szervízbe, gondolom fél év múlva esetleg vissza is kerül majd, továbbra is hibásan
-
xlinux
tag
Sziasztok!
Egy nagyon jó ismerősöm hozott egy ilyen csodát, hogy nézem már meg, mert feltette töltőre és reggel ár nem tudta bekapcsolni.
Lassan három napja gyűröm ezt a történetet már jó néhány hozászolást végigolvastam és persze a leírásokat is. Nekem az a legnagyobb gondom, hogy script-ig nem jutok el, mert olyan süket mint az ágyú. A flash tool-nál megragadtam és persze az összes hibát is megtapasztaltam. Szerintem szervizes lesz de azért még egy utolsó reményként írok Nektek, hátha van rá megoldásotok.Azért leírom a szokásos hibákat, nyilván már nem tízszer hanem legalább negyvenszer próbáltam, három USB kábellel, két géppel, egyiken Win10 másikon Win7 van. Minden drivert kipróbáltam. Nincs több ötletem. Hátha Nektek van.
Ha From Local Flash-el csinálom ezt írja ki: ERROR : Port 1/2: IFW flash failed - SN : 895FE0CB79366147 - itt 5%-ig jut el.
Ha Costum Flash-el csinálom akkor pedig ezt (ADB ENUM failed): ERROR : Port 1/2: Device on port 1/2 timeout to enum adb (TIMEOUT = 180) - itt 10-22% változó.
Egyik után sincs változás a gépen.
Hát ennyi, köszönöm előre is a segítséget.
-
RoundRobin
aktív tag
Amit talán érdemes tudni, illetve szem előtt tartani:
Amikor a szoftver 5 %-ot mutat, akkor valójában a flash-re még nem írt semmit.
A gond rendre a kommunikációval szokott lenni.
A gép alacsony szintű kapcsolatot épít ki a tablettel. Ez nem azonos a normál USB-s adatkapcsolattal, mint amilyen a pendrive-ról való másolás, vagy akár a tablet adb-n keresztüli abajgatása mert utóbb említetteknél van komoly protokoll, hibajavítás, komplex ellenőrzés, míg a flash-elés esetén ilyen nincs, vagy csak nagyon primitív. A hibajavítás ez esetben annyira primitív, hogy a log file-ban kiírja, hogy windriver error, timeout expired, anyám tyúkja, akármi és kész. Ilyenkor lehet is újra próbálkozni.
Ez a kapcsolat nagyon kényes a szinkronizációra, az alkalmazott port sebességére, a kábel (mint antenna) által felvett zavarjelekre, stb. Ezért is javallott minél rövidebb kábellel kisérletet tenni.Az operációs rendszer lehetőség szerint legyen Windows XP sp2.
A szoftver helpje említi, hogy a gépen lévő egyéb USB portokat lehetőleg szabadítsuk fel. Különösen érzékeny a flash tool az USB-s web kamerákra, így ilyesmi ha van, a flash-elés idejére húzzuk ki a portcsatlakozóból.
Az USB-s egér is okozhat gondot. Annak kábele is rádió antennaként sugározza ki a rajta keresztül haladó elekromos impulzusokat amelyeket a tab és a gép közötti kábel vehet.Sok sikert..
-
oba
addikt
mormolj el egy imát, járd el az esőtáncot, mutass be áldozatot az isteneknek, és próbáld újra
esetleg másik kábel, másik usb port, másik gép, más oprendszer (akár virtual machine -ban is), másik bolgyó, más galaxis
nemtom... sok mindenkinek szarakodik, egyszer csak menni fog az ugyanúgy mint az elsőnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged