- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
Nem a géppel párhuzamosan kell lenni a bankkártyának, hanem mintha alá akarnál nyúlni a hátlapnak lapos szögben. Úgy pattannak ki a kis fülecskék. Erősen meg kell húzni. Nekem is szétment a bankkártya 2 sarka, de a végén lejött.
A műanyagnál ne feszegesd, mert azt a hátlap alatt két kis csavar tartja.
-
joiner007
aktív tag
-
csubuka
addikt
Köszönöm az extra tippet! Sajnos már egyszer a múltban több sikeres táblagép nyitás után egynek berepesztettem a kijelzőjét és utána felhagytam ezzel a mókával. Többet feszegetőset nem nyitok. Be lett víve a szervízbe, gondolom fél év múlva esetleg vissza is kerül majd, továbbra is hibásan
-
xlinux
tag
Sziasztok!
Egy nagyon jó ismerősöm hozott egy ilyen csodát, hogy nézem már meg, mert feltette töltőre és reggel ár nem tudta bekapcsolni.
Lassan három napja gyűröm ezt a történetet már jó néhány hozászolást végigolvastam és persze a leírásokat is. Nekem az a legnagyobb gondom, hogy script-ig nem jutok el, mert olyan süket mint az ágyú. A flash tool-nál megragadtam és persze az összes hibát is megtapasztaltam. Szerintem szervizes lesz de azért még egy utolsó reményként írok Nektek, hátha van rá megoldásotok.Azért leírom a szokásos hibákat, nyilván már nem tízszer hanem legalább negyvenszer próbáltam, három USB kábellel, két géppel, egyiken Win10 másikon Win7 van. Minden drivert kipróbáltam. Nincs több ötletem. Hátha Nektek van.
Ha From Local Flash-el csinálom ezt írja ki: ERROR : Port 1/2: IFW flash failed - SN : 895FE0CB79366147 - itt 5%-ig jut el.
Ha Costum Flash-el csinálom akkor pedig ezt (ADB ENUM failed): ERROR : Port 1/2: Device on port 1/2 timeout to enum adb (TIMEOUT = 180) - itt 10-22% változó.
Egyik után sincs változás a gépen.
Hát ennyi, köszönöm előre is a segítséget.
-
RoundRobin
aktív tag
Amit talán érdemes tudni, illetve szem előtt tartani:
Amikor a szoftver 5 %-ot mutat, akkor valójában a flash-re még nem írt semmit.
A gond rendre a kommunikációval szokott lenni.
A gép alacsony szintű kapcsolatot épít ki a tablettel. Ez nem azonos a normál USB-s adatkapcsolattal, mint amilyen a pendrive-ról való másolás, vagy akár a tablet adb-n keresztüli abajgatása mert utóbb említetteknél van komoly protokoll, hibajavítás, komplex ellenőrzés, míg a flash-elés esetén ilyen nincs, vagy csak nagyon primitív. A hibajavítás ez esetben annyira primitív, hogy a log file-ban kiírja, hogy windriver error, timeout expired, anyám tyúkja, akármi és kész. Ilyenkor lehet is újra próbálkozni.
Ez a kapcsolat nagyon kényes a szinkronizációra, az alkalmazott port sebességére, a kábel (mint antenna) által felvett zavarjelekre, stb. Ezért is javallott minél rövidebb kábellel kisérletet tenni.Az operációs rendszer lehetőség szerint legyen Windows XP sp2.
A szoftver helpje említi, hogy a gépen lévő egyéb USB portokat lehetőleg szabadítsuk fel. Különösen érzékeny a flash tool az USB-s web kamerákra, így ilyesmi ha van, a flash-elés idejére húzzuk ki a portcsatlakozóból.
Az USB-s egér is okozhat gondot. Annak kábele is rádió antennaként sugározza ki a rajta keresztül haladó elekromos impulzusokat amelyeket a tab és a gép közötti kábel vehet.Sok sikert..
-
oba
addikt
mormolj el egy imát, járd el az esőtáncot, mutass be áldozatot az isteneknek, és próbáld újra
esetleg másik kábel, másik usb port, másik gép, más oprendszer (akár virtual machine -ban is), másik bolgyó, más galaxis
nemtom... sok mindenkinek szarakodik, egyszer csak menni fog az ugyanúgy mint az elsőnél
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest