- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
" a tablet nem 15ezres kategóriába lett szánva, hanem 30ezer volt az induló ára"
Lehetett volna 200 ezer is, de nincs jelentősége, mert a tabot végül is 15 ezerért árulták, ennyiért lehetett hozzájutni. Ehhez kell mérni a minőségét is.
A gombokkal nálam nem volt probléma, szerintem sokaknál másoknál sem, mert akkor ez itt ebben a topikban is hangsúlyosan felmerült volna.Szerintem ez mint gond, kicsit túl van dimenzionálva. De ha mégis olyan nagy keserv, akkor nem értem, miért vette meg? Vásárlás előtt lehetősége volt, lett volna kipróbálni, sőt, utána 3 napig még vissza is vihette volna.
"és anyagminőségben pl konkrétan minden szempontból hozza is a középkategória szintjét, ehhez mérten érthetetlen, hogy egy sz.r 10filléres gombot nem tudtak rajta megoldani rendesen."
Erre mondhatom, hogy az iphone negyedmillióba került, nem 15 ezerbe, mégis volt nála faraday kalitka effektus a fém keret miatt, ergo, nem lehetett vele rendesen telefonálni.
Itt látszik, hogy kinek ez, kinek az a hiba csúszik be a tervezés-gyártás során. Később amilyenné válik a termék, az lesz a minősége, az árazza majd be a cuccot is meg a céget is aki alkotta. Hát ez így sikerült.
Szerintem még mindig jobb, mint a cellux-szal rögzített akkuk a DSP-kben (), vagy a hulladék kijelzőjű myaudio-k, esetleg a rém katasztrofális Vega tabok, hogy a többi a használhatatlanság határán vergődő produktumokról szót se ejtsek.
Alacsony költségvetésből ritkán születik remekbe szabott dolog, akkor nem tudom mit kéne elvárni egy ilyen, a saját minőségét árban messze alulmúló tablettől?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest