- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
" a tablet nem 15ezres kategóriába lett szánva, hanem 30ezer volt az induló ára"
Lehetett volna 200 ezer is, de nincs jelentősége, mert a tabot végül is 15 ezerért árulták, ennyiért lehetett hozzájutni. Ehhez kell mérni a minőségét is.
A gombokkal nálam nem volt probléma, szerintem sokaknál másoknál sem, mert akkor ez itt ebben a topikban is hangsúlyosan felmerült volna.Szerintem ez mint gond, kicsit túl van dimenzionálva. De ha mégis olyan nagy keserv, akkor nem értem, miért vette meg? Vásárlás előtt lehetősége volt, lett volna kipróbálni, sőt, utána 3 napig még vissza is vihette volna.
"és anyagminőségben pl konkrétan minden szempontból hozza is a középkategória szintjét, ehhez mérten érthetetlen, hogy egy sz.r 10filléres gombot nem tudtak rajta megoldani rendesen."
Erre mondhatom, hogy az iphone negyedmillióba került, nem 15 ezerbe, mégis volt nála faraday kalitka effektus a fém keret miatt, ergo, nem lehetett vele rendesen telefonálni.
Itt látszik, hogy kinek ez, kinek az a hiba csúszik be a tervezés-gyártás során. Később amilyenné válik a termék, az lesz a minősége, az árazza majd be a cuccot is meg a céget is aki alkotta. Hát ez így sikerült.
Szerintem még mindig jobb, mint a cellux-szal rögzített akkuk a DSP-kben (
), vagy a hulladék kijelzőjű myaudio-k, esetleg a rém katasztrofális Vega tabok, hogy a többi a használhatatlanság határán vergődő produktumokról szót se ejtsek.
Alacsony költségvetésből ritkán születik remekbe szabott dolog, akkor nem tudom mit kéne elvárni egy ilyen, a saját minőségét árban messze alulmúló tablettől?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Adventi kalendáriumok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), vagy a hulladék kijelzőjű myaudio-k, esetleg a rém katasztrofális Vega tabok, hogy a többi a használhatatlanság határán vergődő produktumokról szót se ejtsek.