Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulOf
újonc
Srácok! Keeperv85 és aryes!
Hálám örökké üldözni fog Titeket (ha élek addig)!!!!

Sikerült megoldani úgy hogy jó irányba rugdostátok a ***gemet

Nehogy elvesszen a 2 eredeti boot fájl így felrakom a lenti linkre és jó esetben elfelejtem, hogy ott van és sokáig használhatja bárki.
NagyNAGY KÖSZÖNET!!!

-
Keeperv85
nagyúr
A két echo parancs értelmét szeretném most még tudni. Ugyanis amit utána történik, az bitről-bitre felülírja a két teljes partíciót... Egyébként benne van a fájlokban az üres hely az elején és a végén is...
szerk: meg kéne vágni őket. Nekem van is tippem hogy hol. Szerintem akkor jó lenne... de ki meri kipróbálni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest