- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulOf
újonc
Srácok! Keeperv85 és aryes!
Hálám örökké üldözni fog Titeket (ha élek addig)!!!!
Sikerült megoldani úgy hogy jó irányba rugdostátok a ***gemet
Nehogy elvesszen a 2 eredeti boot fájl így felrakom a lenti linkre és jó esetben elfelejtem, hogy ott van és sokáig használhatja bárki.
NagyNAGY KÖSZÖNET!!!
-
SoulOf
újonc
válasz
Keeperv85 #2705 üzenetére
Bocs, hogy értetlenkedem. De olyan a helyzet mint az éppen 4kézlábra emelkedett babának mondanánk, hogy dobj egy ziccert
Ennek:
"a két boot partíciót kell ADB alól visszamásolni a teclastos rom helyére"
a megfelelőjét ha véletlen rájönnék melyik rész takarja az összefoglaló akkor közelebb lehetnék a megoldáshoz.De mivel ezt nem tudom még megoldani, "csak" azok a kérdések merültek fel bennem, hogy :
- hol az a 2 partició (ADB alól?)
- hogyan
- pontosan hova is?Tényleg BOCS ha lúzerek a kérdések, de lehet nem vagyok vele egyedül.
És Természetesen Köszönet a válaszokért!
-
SoulOf
újonc
Nagyban megkönnyítené a dolgot ha tudnám mit kéne csinálni, főleg hogy hogyan.
"Véletlenül" majdnem teljesen átnyálaztam a kapcsolódó topicok 9ezer hozzászólását, igen feltűnt, hogy más is futott már ebbe a hibába, az is feltűnt, hogy kapott rá egy-két választ. Mindemellett olyat is találtam, hogy nem oldódott meg a problémája...
Én kérek Elnézést! Nem lehet mindenki "agysebész", hogy fél mondatokból értse azt amit csinálni kéne.
-
SoulOf
újonc
Sziasztok!
Elsőre köszönet mindenkinek aki terelgeti az elakadt tudatlanokat a témában!
Az én problémámra csak (általam)félig/alig értelmezhető hozzászólásokba futottam...
Helyzet:
- fehér/piros usb logós tab-ot vágtak hozzám, hogy csináljak vele valamit mert frissítés után/közben ledöglött
- net feltúrása
- Telcast-os (fél)megoldás
- aztán több újraparticionált verzió fellökése
- beindult "nincs" is gond, csak nincs hang és a töltésjelző hibája (!)- feldobtam hát a Soma gyáriját, de a hiba még fennáll
Valaki esetleg tudna Step-by-Step segítséget írni?
Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest