- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Bocs, nem csak te nem érted még ezt teljesen...
Ez két lementett tartalom (lehet hogy egy, a topic infók alapján). Gyorsan kijavít majd valaki, ha nem erről van szó, de amiket én összeszedtem, maga az ifwi.bin.
Terminal emulator alatt ki kell adni ezeket a parancsokat:, MIUTÁN az sd-re másoltad a két fájlt.
$ su
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot1.img of=/dev/block/mmcblk0boot1
# rebootNa most az nekem sem 100%-os infó, de biztos mindjárt megírják, hogy ez a két fájl gyakorlatilag megegyezik-e az ifwi.bin-el valóban vagy az téves infó volt...
-
-
Nem hiszem, hogy nincs az összefoglalóban szó arról, hogy a két boot partíciót kell ADB alól visszamásolni a teclastos rom helyére. Egy héten belül minimum tízenöten akadtak el pont ugyanitt, mindenkinek külön el lett magyarázva, hogy mit kell csinálni, úgy kb ezer hozzászólás szól erről... Elképesztő a rengeteg write only fórumozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest