Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Soma77_

tag

Op3n Dott eredeti rendszerrel 5,1 GB /Data amiből 4,8GB szabad :D

Még nem tökéletes, állatorvosi ló tünetei vannak:

1) - töltés visszajelzés nem működik
    2) - új tünet: nincs hang :(( na ezt nem értem! :((( semmilyen hang sehol. jack-en sem! 720p-s videót OTG-n keresztül szépen játszik egyébként, csak hang nélkül (bólyás médiaplayer)
    3) - kamera app fagy :(( Hátoldali kamera adott képet, majd átváltottam front oldalra, ott fagyás, és azóta amikor megnyitom a kamerát, ugyan ezt csinálja.

Megj: a /system-ből kiszórtunk az Op3n Dott-os appokat, amik az update-tel települtek.

Azért, hogy megnézzük, hogy tölt-e, és csak a visszajelzés nem jó-e, természetesen szétkaptuk.

sajnos nem találtunk semmilyen tesztpontot, vagy soros port-ot, amin rá lehetett volna hallgatni :(( Összességében egy korrektül összerakott vas. (nem volt egyszerű szétfeszegetni sem...)

Jó hír, hogy USB-n keresztül tölt, csak nem jelez jól vissza. (4,17V vs 4,11V USB-n)

Akinek bármi tapasztalata van tippje van, mi okozhatja az alábbi tüneteket, légyszi adjon tippeket!

- alul-particionáltunk valamit, amit nem lett volna szabad?
    - SPI buszon nem OK valami, azért nem megy a töltés visszajelzés /és a hang?
    - valami Ope3n Dott-os app mégis kell, amit kiszórtunk?
    .. bármi

természetesen folytatjuk majd tovább...ahogy időnk engedi és amíg nem lesz egy működő ROM :D

Új hozzászólás Aktív témák