Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Megjegyzés az egész slamasztikához (csak a tiedre válaszoltam, bocsi, illetve támogatandó a hsz-ed):
Kínába gariztatott telefonommal sosem volt gond furcsamód, hogy ezt meg azt szoftveresen változtattam... ha hardveres a hiba nem kötekedtek, jött a csere (mivel egyértelműen a gyártási fegyelem a hibás vagy valami átcsúszott selejt). Persze az utóbbi időben kissé kevésbé lelkesek a kínai webshopok, de még mindig jobb ott a gariztatás, mint itthon. *Igen írják, hogy a szoftverpiszka az garibukó, de nem kötik az ebet a karóhoz, főleg ha nem ROM csere a sztori...
Ha már "magyar mentalitás" (ocsmány szókapcsolat)-ról van szó, akkor a racionalitásnál maradva a garit illik megadni, ha olyan hiba miatt kell igény bevenni, amit nem mi okoztunk.
Kínai eladó még sosem mondta nekem, hogy a digitizer azért felejtett el érzékelni mert rootoltam a kütyüt

//A root meg mélyebb funkcionalitás-kihasználáshoz (pl notiled helyett a kapacitív gomb háttérvilágítás jelezzen, csak mint kézenfekvő példa) kell és köze nincs a kalózkodáshoz//
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest