- iPhone topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
_Soma77_ #1141 üzenetére
Felhasznaloi szokasok mindenkinel masak,elobb utobb mindenki radikalisan elkezdi csokkenteni amikor rajon miket is hasznal rendszeresen,a tobbi meg mind szemet. Termeszetesen en is futottam mar bele olyan dologba,hogy nem engedett telepiteni,de rajottem nem is kell annyira a progi,mert csak max 1x fogom elinditeni aztan tobbet soha.
A telefonom is 16 gigas es van rajta szabadon 1 giga mindig. 66 alkalmazassal 960 fotoval 200 dallal es 3 videoval.
Jatekbol a telefonomon van 9, az foglalja a legtobbet,de nem mondhatom,hogy durvan 4honap alatt 5x elovettem volna oket.Szoval kicsit feleslegesnek erzek mindig mindent a telefonra letolteni es igy vagyok tabletre is,csak azt toltom ra amit gyakran hasznalok es tenyleg kell. Attol,hogy ott a play vagy a telefomnal az appstore nem akarok mindent megszerezni. Ha valami mukodik es jo app azt meg nem cserelem,csak ha nagyritkan talalok jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest