- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
_Soma77_ #1141 üzenetére
Felhasznaloi szokasok mindenkinel masak,elobb utobb mindenki radikalisan elkezdi csokkenteni amikor rajon miket is hasznal rendszeresen,a tobbi meg mind szemet. Termeszetesen en is futottam mar bele olyan dologba,hogy nem engedett telepiteni,de rajottem nem is kell annyira a progi,mert csak max 1x fogom elinditeni aztan tobbet soha.
A telefonom is 16 gigas es van rajta szabadon 1 giga mindig. 66 alkalmazassal 960 fotoval 200 dallal es 3 videoval.
Jatekbol a telefonomon van 9, az foglalja a legtobbet,de nem mondhatom,hogy durvan 4honap alatt 5x elovettem volna oket.Szoval kicsit feleslegesnek erzek mindig mindent a telefonra letolteni es igy vagyok tabletre is,csak azt toltom ra amit gyakran hasznalok es tenyleg kell. Attol,hogy ott a play vagy a telefomnal az appstore nem akarok mindent megszerezni. Ha valami mukodik es jo app azt meg nem cserelem,csak ha nagyritkan talalok jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Reklámblokkolók topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest