- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Nincs profilveszteség , valahol kifejtették hogy lehet ilyen olcsó... Illetve nem ez a telefon ilyen olcsó, hanem a többi ennyivel drágább....
Csoró telefonra meg: nem sznobságból írtam, nekem se Apple telefonom van, de manapság egyedül kb. Apple számít "menőnek", nekem konkrétan HTC One M7-emet nem ismerte egyik ismerősöm se és ott villogtak, hogy annál bezzeg mennyivel jobb az iPhone 4S-ük még akkor is ha első leejtésre betört a kijelzője. -No comment. -.-(Samsung meg nem tudom a ropogós kínai műanyagával hogy lehetne valaha is "menő".
Nekem is anno nem a legfelkapottabb dolgok szoktak bejönni, ez igaz telefonra is, de másra is pl. sorozat. Az hogy valami éppen "menő" nem jelent semmit.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest