Hirdetés
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Íme az új Android Auto!
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
Most olvastam végig a teljes topicot.
Azért elég nagy tisztelet jár azoknak akik azóta is türelemmel várják a meghívót. Amikor először megláttam ezt a topicot, vagyis a telefont azonnal néztem, hogy hol lehet venni. Majd olvastam és olvastam és olvastam a kommentjeiteket. DE EZ EGY VICC!
Kíváncsi leszek , hogy Zoli_007 mikor kapja meg. Meg arra is, hogy az OPO-nál ezek mit gondolhatnak bent az irodában a fejesek. Az evidens, hogy nem vállalják fel, ha valami nagy gubanc volt a gyártásnál vagy a telefonnal és ezért nem tudnak szállítani, de mondhatnának azért valamit. Mindig csak 1-1 morzsa, hogy ne lankadjon a figyelem...
Ezzel a meghívós dologgal csak vásárlókat vesztettek, nemhogy még ez volt a marketing... Aki épp telefont akart venni az már vett és nem arra várt, hogy mikor vehetem már meg a telefont. (persze kivétel van itt a topicban is
) Nagyon nagy üzletet csinált volna ezzel a telefonnal a gyártó, megalapozta volna a jövőbeni fejlődését, de így?? OnePlus Two-nál kifog megint várni a meghívókra? 
Várom, hogy mi lesz ennek a vége...

Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- Minimal Phone (Onyx) 8/256
- Samsung Galaxy S25 Ultra + Galaxy Watch 5 Pro 10/10 állapot csere is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Nagyon nagy üzletet csinált volna ezzel a telefonnal a gyártó, megalapozta volna a jövőbeni fejlődését, de így?? OnePlus Two-nál kifog megint várni a meghívókra?