Hirdetés

Aktív témák

• Monyos

aktív tag

Most olvastam végig a teljes topicot.
    Azért elég nagy tisztelet jár azoknak akik azóta is türelemmel várják a meghívót. Amikor először megláttam ezt a topicot, vagyis a telefont azonnal néztem, hogy hol lehet venni. Majd olvastam és olvastam és olvastam a kommentjeiteket. DE EZ EGY VICC! :W

Kíváncsi leszek , hogy Zoli_007 mikor kapja meg. Meg arra is, hogy az OPO-nál ezek mit gondolhatnak bent az irodában a fejesek. Az evidens, hogy nem vállalják fel, ha valami nagy gubanc volt a gyártásnál vagy a telefonnal és ezért nem tudnak szállítani, de mondhatnának azért valamit. Mindig csak 1-1 morzsa, hogy ne lankadjon a figyelem...

Ezzel a meghívós dologgal csak vásárlókat vesztettek, nemhogy még ez volt a marketing... Aki épp telefont akart venni az már vett és nem arra várt, hogy mikor vehetem már meg a telefont. (persze kivétel van itt a topicban is :R ) Nagyon nagy üzletet csinált volna ezzel a telefonnal a gyártó, megalapozta volna a jövőbeni fejlődését, de így?? OnePlus Two-nál kifog megint várni a meghívókra? :DDD

Várom, hogy mi lesz ennek a vége... :F

Aktív témák