Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
tutitibi
üzenetére
Szerintem az ex Digi kártya sosem tudott roamingolni az USA-ban. 1x én is elvittem magammal Amcsiba. De akkor még az ingyenes időszak volt és egyáltalán nem volt roaming. Viszont a VoWifi tökéletesen ment odaát is. Később, amikor elérhető lett a roaming az EU zónában, akkor használtam UK-ben és Írországban is. Csak ugye át kellett kattintani a roaming profilt a simem. Az sem ártott, ha előtte bekapcsoltattad a roamingot az ügyfélszolgálaton, mert alapból tiltva volt.
-
tutitibi
senior tag
-
gg07
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen úgy írtam. De csak vezetékes szintén digis számmal csinálja.
-
gabor9991
addikt
válasz
kasza blanka
üzenetére
"csak akkor mehetnek el ebbe az irányba, ha az ügyfél kimond valami bűvös szót (pl. konkrétan, hogy meg akarja szüntetni az előfizetést)."
Pontosan így van.
Ezt követően felajánl néhány lehetőséget hogy megtartson mint előfizető, ez a munkája az adott csoportnak.
Itt meg már lehet adott csomaggal példálózni hogy a prohardveren olvastad hogy van ilyen, egyik ügyintéző mondta hogy ismeri a topikot szokta olvasni
Szóval mindent lehet persze csak ésszerű határokon belül. -
student
őstag
tuti feltöltőkártyás csomaghoz adnak esimet?
-
gg07
tag
Digi simel ilyen hibáról lehet tudni valamit?
Mobilról hívok vezetékes számot (xiaomi telefon) és amikor a másik fél felveszi, nekem azt mondja a telefon, hogy "a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető." nála meg foglaltat jelez.. Ez mitől lehet? Roaming bevan kapcsolva,mobilnet pl az van. -
kasza blanka
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Tehát sima panaszosság, elégedetlenkedés nem elég? Van valami belső eljárásrend, hogy csak akkor mehetnek el ebbe az irányba, ha az ügyfél kimond valami bűvös szót (pl. konkrétan, hogy meg akarja szüntetni az előfizetést).
Én beszéltem velük, de erre a flottás kérdésre csak visszakérdezett, hogy milyen flotta, milyen cég. És, hogy ebben az általam mondott flottás csomagban eleve csak 200mb adat van, és 5mbit/sec a sebességkorlát.
-
endrúdí
tag
Szerintetek lesz abból valami, hogy a Vodafone hirtelen remek lesz? Olvastam erről:
A tranzakcióval a 4iG és a magyar állam tulajdonába kerülnek a Vodafone Magyarország Zrt. mobilfrekvenciái, az aktív rádiós átviteli berendezései, az aktív antennák és kábelek, a kültéri kabinetek egy része, továbbá az felhordó és a tornyokat kiszolgáló optikai hálózata egyaránt. A Vodafone Magyarország felvásárlása jelentősen átformálhatja a magyarországi piaci erőviszonyokat is, a legkorszerűbb megoldásoknak és innovatív technológiáknak köszönhetően pedig a 4iG Csoport meghatározó szerephez juthat a magyar gazdaság digitális átalakításában.Múlt hét vasárnap reggel 8 kor, ahol lakom Budapesten csináltam 3 speedtestet mindhárom szolgáltatóval és a Vodafone volt a legszarabb. A Telkó hozott 100 mbitet, a Yettel 55-t, a Vodafone 42-t..
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
losslessonly
üzenetére
Sziasztok!
Erről a Flotta csomagokról van valahol/ vagy valaki tud adni bővebb leírást?
Ehhez egy szerződésen kell lennie a számoknak?
A mobilnet sebessége valóban nincs korlátozva 10mbitre, ahogy kiro76 írta a 3662-ben?Van 3 szerződésünk 3 címre. Egyiken 2 régi digis mobil, egy másikon 1 előfizetés.
Azaz most van 2+1+0 mobil előfizetés a 3 szerződésen, és ehelyett azt is szeretnénk, ha 1+0+2 lenne a felállás. Így is működhet a flotta, vagy csak ha egy előfizetésen van a 2 szám?Köszi
-
gabor9991
addikt
Olyan csomagra adott +10Gb-ot amiben alapból 200MB van és sosem volt felhasználva
Csak mondani kell neki hogy mit akarsz.
Tegnap egy másik flotta basic special tarifát váltottam feltöltőkártyára kihasználatlanság miatt és erre is ajánlott egy one korlátlan+100 perc + 2GB csomagot 1490-ért. -
thomas77
senior tag
válasz
zolya1973
üzenetére
Nyugodtan váltogathatsz feltéve, hogy sikerül a szelfis azonosítás.
Korábban írtam, hogy nekem mindig megy elsőre. Pár napja vettem egy feltöltős esimet. Azzal megszenvedtem én is, mire sikerült az azonosítás.
Nem tudom, mi lehetett a gondja a rendszernek. Végül az oldotta meg, hogy nem a házban csináltam, hanem kimentem a kertben. Ott több fény volt. Akkor sikerült elsőre. -
4Grider
félisten
-
kiro76
tag
válasz
losslessonly
üzenetére
Lehet, hogy nem szoktál 5 gigánál több netet használni és azért nem adott többet az ügyintéző. Nekem is visszanézte az utolsó 3-4 havi számlán, hogy mennyit szoktam használni.
Egyébként 1980.- -ért kaptad ezt a csomagot? -
csaszi75
őstag
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Ma váltottam át esimre nagy keservesen.Bementem az üzletbe azonosításra.Kb fél perc volt.Annyit mondtak majd itthon csináljam meg magamnak.Próbáltam,kerestem a qr-t de reménytelenül.Hívtam az 1270-et de ők se látták.Vissza az üzletbe. Azok mutatják,hogy ott van és gyorsan meg is csináltuk ott.De én itthon azóta se látom a kódot.A pin az megvan de más se.Délután visszahív az 1270,hogy azért nem látom mert már rajta van a telón.Töröljem a telefonból és akkor ott lesz a sim beállításnál.Mondom neki hogy hülye leszek törölni.És ha mégse lesz ott?
Nagyon nem vagyok képbe ezzel most.
Akkor ezt pl hogy lehet majd új telóra átrakni?
Újra azonosítani kell? -
zoltan6
addikt
Feltöltőkártyát hogy tud halandó ember venni akinek nincs One fiókja? Fiamat ma elhajtották ma a helyi One-ról hogy ők nem tudnak adni, vegyen a postán aztán aktiválja be. Viszont fiókot nem tud regisztrálni mert van digis one fiókja tv meg vezetékes net miatt. Igy csak digis one fiókja van.
-
losslessonly
csendes tag
kiro76, Köszönöm szépen az összefoglalódat, ez alapján hívtam őket.
1270-4-4 melléket hívtam, a telefonszámok lemondását kértem. Kapcsoltak az ügyfélmegtartó csoporthoz. Célirányos egyezetéssel (említettem neki a "Flotta Basic Special New" csomagot) most ezt tudta adni az ügyintéző:
100 perc beszélgetés + 5GB net (10GB net jelenleg magasabb díjcsomagnál lett volna beállítható)
Ehhez még jön a számhordozás, miután kiküldik az új kártyákat.
Alapból a legutóbbi áremelés előtti csomagárat ajánlotta meg (2990), további kérdések után derült ki az egyéb lehetőség (flotta). -
-
Đusty
addikt
Basszus ez nekem továbbra is kínai, nem vagyok képben egy árral többre mennék.
Van egy digis sim kártyám aminek most már 4500 az előfizuja ez kb. korlátlan net volt vagy mi, telefont sem tudom de az alapdíjnál sosem fizettem többet. Ehhez képest most mi változna meg mi az, hogy hálózaton kívül?
-
4Grider
félisten
A One roaming oldalán fent van ez az info.
-
Vodafone IT-n megy a volte roaming, nem tom vòt-e már.
-
Kecsua
tag
Azoktól kérdeznék akik nemrég váltottak digimobilról one mobilplus vagy egyéb csomagra, számhordozással. Visszakaptátok már a túlfizetést a digitől vagy ezt egyénileg kell kérni?
Mivel hónap közben volt a váltás így kifizettem mindent, viszont így lett a diginél fél havi túlfizetésem ami azóta is lóg a levegőben. -
Landsmann
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Nekem éjfélkor volt számlazárás. Az elmúlt hónapban az 1 Gb adatkeretből kemény 60 megát használtam el. Míg 100 mega volt a tarifában, én abból is kijöttem az évek alatt. Egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem volt elég, akkor szinte a használhatatlanságig lassították az adatforgalmat.
-
-
Lackooo84
nagyúr
Szó szerint azt mondta, hogy a sim aktiválásától maximum 3 munkanapon belül este 8 és éjfél közt fog végbemenni a hordozás. És mikor kivártam a 3 napot, nem történt semmi, hívtam őket, és kiderült, hogy nem volt berögzíve a hordozás. Mivel ez csütörtökön volt, és min. 2 munkanapra lehet rögzíteni hordozást, így csak hétfőre tudta rögzíteni, akkor már végbe is ment.
-
Cs.Tibor
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Úgy tudom, hogy amíg aktív addig nem.
1. Jó megoldás lehet mellé párhuzamosan egy 3x1GB (3x30napra),
2.270-Ft-ért pl. -
zzola
titán
válasz
remetelvtars
üzenetére
Mindegyik opcióból egyszerre csak egy lehet aktív. De meg lehet rendelni mellé a 3x5GB-ot is akár.
-
4Grider
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Szerintem nem fog menni egymás mellett kettő. Ki kell próbálni a legolcsóbb opcióval, hogy enged-e mellé ugyanolyat rendelni.
-
-
Cs.Tibor
junior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
1. Én a Tuti 12x1GB opcióját ajánlom a figyelmedbe.
5.690-Ft -ért kapsz 12x1GB-ot, és megvagy 1 évig.
474-Ft- ba van így 1GB adat......
2. Ha nem ragaszkodsz a One-hoz, akkor jó lehet még a Telekom
Domino Maraton is. Ott 5GB kerül 3.990-Ft-ba, ami nem jár le,
addig használhatod amíg el nem fogy!!
(vagy a kártya le nem jár).
A számhordozás Dominóra kicsit macerás lehet.... -
freelancer68
tag
-
4Grider
félisten
válasz
bobalazs
üzenetére
Olyan sok feltöltős opciójuk nincs, hogy nehéz legyen közülük választani:
https://www.one.hu/szolgaltatasok/extrak-kiegeszitok/extra-mobilinternet-adat#feltoltokartyakhoz-adat -
válasz
freelancer68
üzenetére
1 gigás havi nettel melyik náluk a olcsó feltöltős opció amire át lehet vinni a számot?
Lehet kisebb is mint 1 giga. -
4Grider
félisten
válasz
tomazin
üzenetére
Nyilván a te levelezőszerverednél is történhetett valami változás hiszen kettőn áll a vásár. Mi a domain? Van egy csomó megbízhatatlan levelezőszerver, itthon talán leghírhedtebb közülük a freemail.hu. De a Microsoft ingyenes szervereinek (hotmail.com, outlook.com, outlook.hu, live.com, windowslive.com) is érdekes a spamszűrése, ami ip címet valaha is rátettek a szűrésükre, az levakarhatatlan marad, miközben a fizetős Office365 infrán ugyanattól az ip-től simán átveszik az emailt.
A gmail.com-nak nagyon jó spamszűrése van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De persze lehet én nem vagyok képben.

kabelmania27
Dr Bubo