- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #15941 üzenetére
Ekkora totyikgyilkolást is ritkán látni
Szép estét, hétvégét mindenkinek
-
Kihalt a totyik nagyon, elég "hulla"szag van mindenhol.
A mai napkezdést elfelejteném, Hétfőn kiderül mi lesz az okozata -
válasz
kételkedem #15836 üzenetére
Hagy ne mondjam, hogy ez már idén se valósult meg nálam, jövőre meg jóval többet kéne emelni. (szóval szív az átlagember, k@pn@ be az a marha aki kitalálta ezt a baromságot)
-
Nekem speciel most visznek el 1 vidikarit, igaz nála van már vagy 1 hónapja, csak akadt a géppel is probléma. Igaz nem nagy pénz, de ennek is örülni kell.
Kiváncsi leszek, hogy lesz nekem biztosítva az, hogy nem lehet reálérték csökkenésem a bérben, mert a nettó csökkeni fog nem kicsit (avagy ilyen irányultságú törekvés nincs a kormány részéről ?)
kételkedem: Nemtom hogy sírjak, vagy nevessek
-
válasz
kételkedem #15825 üzenetére
Jövőre meg elfogja még jobban, mert a nettód kevesebb lesz
-
válasz
kételkedem #15794 üzenetére
Na akkor nekünk is több lesz
-
Katonait nem áll szándékomban venni, valahogy nézzen már ki, meg nem vagyok az az alkat, hogy olyat vegyek, meg nem is tetszik.
Kérdés mit érdemes venni, kb 10.000-ig (ja és használtat nem akarok, legyen bőr, ne fagyon bele a lábam télen, és bírjon már ki pár évet)Mawyx: Én is abban vagyok, de pont az általad említett negatív opció miatt kéne a bakancs
Szegény makkával jó kérdés mi lehet, remélem előbb-utóbb meglészen. -
Elmentek nagyon messzireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Jó hetet mindenkinek, jó kedvem van, pedig nincs rá okom.
Na majd lesz valahogy, vagy ha nem, kit érdekel -
Én is lassan nézhetek új munkahely után, mert ahol vagyok b@szn@k megfizetni, kéne 1 munkahely, és azonnali hatállyal felmondanék, akkor szívnának, mert nincs más rajtam kivül.
-
válasz
kételkedem #15458 üzenetére
Aztán nem belepiszkítani
-
válasz
Tothgera30 #15452 üzenetére
Most hogy mondod, ki kéne próbálni a Duke Nukem-et
-
válasz
fordfairlane #15434 üzenetére
A zene miatt az egyik kedvenc volt
-
Péntek van, azt hiszem ezzel elmondtam mindent
-
Én eleve azzal kezdem, hogy pár hónap múlva ne jöjjön reklamálni, 1-2 hétig vállalok érte garanciát (ingyen kimegyek, megcsinálom ha baja van, és érdekes módon sokan fizettek ilyenkor is, pedig mondtam nem kérek érte, de lehet meggyőzöm a hozzáállásommal, és ad akkor is), de utána nem, mert ez szoftver, ezt el lehet rontani.
-
válasz
Winner_hun #15238 üzenetére
Bor volt, előtte 1 feles is, de most amit kaptam üzit, hát az se vidított fel nagyon, na de ez van
-
válasz
kételkedem #15135 üzenetére
Ezzel pillanatok alatt elkészíthető a lekvár otthon is, nem kell órákig főzni (jó, nem lesz olyan az tény, de sárgabarack lekvárt így csináljuk évek óta és finom)
-
válasz
RoyalFlush #15133 üzenetére
1 fizet, majdnem vihet
Szép Vasárnapot
-
Én meg motorral jöttem esőben, motorral megyek (remélem napsütésben)
Szép napot mindenkinek. Mai projekt ablakcsere a cégnél, nem kis por van
-
-
válasz
kételkedem #14826 üzenetére
És ezen mit kéne látni
-
válasz
TazLeacher #14803 üzenetére
A fene marad itt 5-ig , már csak 50 perc az nekem
valahogy kihúzom mostmár addig.
-
Óje, tőlem 3m-re szedik le a dísztéglát a falról, olyan jó munkakörülmény, hogy pompás, és ez megy már pár hete, ilyen-olyan formában
-
válasz
kételkedem #14574 üzenetére
Láttam már olyat élőben, hogy a plafont javította a sógorom (mellesleg szobafestő, mázoló a szakmája
), és leszakadt (szerencsére csak 2 m2 volt az egész, mert folyosó szakasz).
-
És ami ki van tömve 20 ezresekkel, az csak megérne annyit ?
Legdrágább cipőm volt vagy 13.000 jó pár éve már, megnyílt a Hervis nálunk akkor vettem 6.000-ért 1-1 cipőt. Kabátra (téli) is 8.000 Ft-ot költöttem max. Valahogy a túlárazott márkás cuccok nem a magyar fizetésekhez vannak mérve. Pólót is az Invázióból veszem, kb 1000 Ft/db áron, és elég jó minőségűek.
Mondjuk most majd vennem kell 1 bakancs szerűséget, lehetőleg olyat ami kihúz pár évet, de itt se akarok 7-8.000-nél többet kiadni. -
válasz
Winner_hun #14399 üzenetére
VÉGREEEEEE
Jó étvágyat mindenkinek
-
Itt meg bontanak, szóval por az csak 1 kevés van, már lassan maszk kéne
-
Barca vagy Real meccsre simán mennék
-
6 nyúl, ejha
-
válasz
Tothgera30 #14081 üzenetére
Pszt, neki nem kell szólni
-
válasz
kételkedem #13990 üzenetére
Pedig jó lett volna a Forma-1-et már 16:9-ben nézni végre
Mawyx: Csak nyugi, Péntek van, vedd be a tablettát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest