- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
kraftxld
félisten
Azert nem igy van. Ki lehet fogni eleg jo munkahelyeket. En epp most repulok haza, ket napig folyamatosan gyartottam Aucklandben, az elso nap reggel hettol ejfelig egy ket ora kihagyassal. Ma is tiz orat de mar a dolgok 96%a kesz van. Most epp itt possadok a repteren, de holnaptol legalabb kint leszunk a termeszetben vasarnap estig.
Ugyhogy nem panaszkodom, mindent fizetnek erdekes volt a melo is meg a fizu se rossz. Csak kitartas es meg kell talalni a megfelelo ceget. -
degu
senior tag
Ez Murphy torvenye szerint...torvenyszeru!
/Pl. tuti akkor nyit be a fonok,mikor az egesz napi galyazas utan kinyujtozol,es asitasz egy nagyot!/
Egyebkent tavol alljon tolem,hogy belepofazzak a maganugyeidbe,de ha mar elenktartad a reszleteket -megkerdezem:
Miert erdekel az,hogy az exed mit mond,mikent velekedik,es miert magyarazkodsz Neki?
En csajokkal kerultem idonkent hasonloan kinos helyzetbe.Egyszer pl. a fogadott lanyommal /aki mar akkor,fiatalon egy trendi bombazo volt/ setaltam a Koruton,amikor szembe jott a volt baratnom.Eloszor lattam az arcan,hogy meghokken,azutan gunyos mosoly kisereteben odavetette a valla felett:- hat mar ide jutottal?!
En meg csak rohogtem rajta...
Ha vege...akkor vege! Nem tartozunk egymasnak semmivel,es aki okos,az csak a szep emlekeket orzi meg. Aki ex,az mar nem az az ember,akit valaha szerettel! -
FehérHolló
veterán
Word-ben is létezik körlevél funkció.
Meg Ön tudtommal informatikus, nem ír egy Basic scriptet, ami magától átmásolja? Esetleg egy köztes formátum, amiből/-be automatikusan lehet importálni/exportálni, például CSV. 100-as nagyságrend esetén már megfontolandó bármelyik opció.
(Azt nem fogadom el kifogásnak, hogy nem ismered a Basic-et.)
-
degu
senior tag
-
tbs
addikt
Körbetekerheted, de semmit nem fog érni. Ha meg nem használod a járgányt, akkor is indítsd be hetente kétszer 15-20 percre. De akkor meg már menj egy karikát, jót tesz az mindennek. A sok állástól a kenések "romlanak", és megeszik az autót.
Mennyire lenne gáz heti 2 nap kocsival menni a munkahelyedre..?
szerk.: 2Lkedem:
-
kételkedem
addikt
Kicsi az esélye, hogy résmentesen fel tudd rá tenni a bubis fóliát. Téli hidegben egyébként sem érsz vele semmit ugyan úgy áthűl fóliával az oldalán, mint fólia nélkül! Átmenetileg az segítene, ha az akksit éjjel a meleg szobában tartanád, de ez nyilván nem opció! A +20 °C fokos akksi nagyságrendekkel jobban teljesít, mint ugyan az -5-10 fokosan! Az elöregedett akksin pedig tartósan semmilyen varázslat, ráolvasás nem segít. Hiába savazza, tölti, melegíti az ember, ezzel csak azt lehet elérni, hogy mikor a leginkább kellene indulnia a kocsinak, akkor fog végképp tönkremenni az akksi!
-
kételkedem
addikt
-
degu
senior tag
A Szolgaltatokkal ne kezdj!
Egyszerubb a harakiri!
De a viccet felreteve,hihetetlen szemetseg,felelotlenseg,pofatlansag,hogy a Szolgaltatok fiokjainak,reszegysegeinek NINCS kozositve az adatbazisuk!
En legalabb is ezt tapasztaltam masfel eves *vesszofutasom* alatt,amkor is tobbfele szolgaltatoval kerultem patthelyzetbe koltozes,cimvaltozas miatt!
Sajos Pinokkio vagy a Szolgaltatoknal,es droton rangathatnak.
Barmilyen duhito,es megalazo, szazszor is be kel menni,telefonalni,levelezni,emilezni,amig elvegzed Te-azt a munkat,amit nekik kellene!
/Es ezert meg fizetned is kell!/A testor munkat fontolgato hozzaszolonak pedig azt mondanam/ha megkerdezne
/
hogy a testor munkara szuletni kell! Tehat nem eleg a tanfolyam,meg a veszely vallalasa,bizonyos kepessegek,es beallitottsag is szukseges hozza,hogy sikeres lehess,es ne puffantsak le a *vedencedet* vagy Teged az elso eles helyzetben. -
degu
senior tag
Ha nincs kartya a kezedben,akkor bizony nem tudod utni a partit...max.kibicelhetsz.
/Eldontod,hogy meddig eri meg elturni,es er -e Neked annyit,hogy leugasd,de elveszisd a melot./
En ilyenkor arra gondoltam,hogy ha talalok egy jobb melot,akkor nem olvasok be a baromarcunak /egy kis tulkompenzalt torpe volt!/hanem bemegyek az irodajaba,szo nelkul megfordulok,letolom a gatyamat,majd megyek...a munkaugyre...leszamolni!
-
-
FehérHolló
veterán
Native az anyanyelvi szint.
Én mérnöki gyakornokról annyit tudok mondani, hogy az órabér kb. a fele a rendesnek. Időben nem szokott lenni megkötés, jó a cégnek a képzett és olcsó munka. (Tipikusan fél-egy év kimondatlanul, mert utána magadtól állsz arrébb, vagy felvesznek alkalmazottként.)
Viszont tudtommal gyakornok csak aktív hallgatói jogviszonnyal lehetsz. -
degu
senior tag
Mindenkeppen elso menetben a vidikarit,es a kabeleit piszkalgatnam.
Meg lehet az is,hogy fuggetlenul a rack berhelestol,a vidikari elhalalozott,csak ugy!
Mindenesetre en kivennem a vidikarit,es beprobalnek valami primko PCI-s,vacak,regi,de mukodo,es PCI-aljzatba beteheto vidikarit.Ez annyira egyszeru cuccos,hogy megkeruli a vidikari,driver-problemat,meg a vidikari-aljzat-problemat!De ha akkor is no signal,akkor mar barmi lehet rossz.
Akkor johet az alaplapi elem csere /kb.300Ft/ mert ha behalt,akkor a biost sem tudja a gep betolteni..Ha akkor sem eled fel,akkor ki kene szedni mindent,csak az alaplapot,
meg a procit hagynam benne.Ha akkor sippant valamit,azt megnezed a kodtablazatban.
De ha akkor is suket...kuka... -
Irány a szerviz, de előtte próbáld végig a csatlakozókat, hátha csak valami kimaradt. ui.: Faterom vasutas, bár pontosan forgalmi koordinátor tehervonatokkal foglakozó szállítmányozó/át-rakodó állomásnál.
#17444 ToBeY: Akkor elég lett volna egy kisebb kártya is, nemde? Rokonnak most építettünk egy Low profilos HD4650 1Gb-os aktív hűtéses kariból egy TR HR-03 segítségével egy full passzívat. Képzelheted hogy néz ki az a kártya ami 20W-ot is alig eszi meg leterhelve, egy olyan hűtővel amit 120-150W-ot fogyasztó kátrányhoz tesznek leginkább, de legalább kussol. Mondjuk ő nagy ritkán játszik régebbi COD/AOE szérián, oda 1280-ba bőven elég.
-
degu
senior tag
Hat ezt jol gondold meg! En kb. 1 eve kuzdok,hogy a helyes adatok keruljenek be a rencerukbe! Mar 2x voltam bennt szemelyesen,de meg mindig nem biztos a siker!
Neten pedig egyszeruen kidobja a rencer,hogy ilyen szamu szerzodes NINCS! /Gondolom a hibasan bevitt szuletesi datumom miatt./
Gondolj bele,ha beleszallok veletlenul egy 8 millas autoba...mennyit fog fizetni a biztosito? -
-
7
addikt
Nulláról alapfokú nyelvvizsgáig eljutni bizony pénzbe és időbe kerül. Akkor lehet, hogy mindhárom szintből be kell fizetned egyre. De ha ez a helyzet, akkor én a helyedben körbeérdeklődnék ismerősi körben, hogy ismernek-e olyan anglisztikát tanuló egyetemistát, aki mellékesként vállal angoltanítást is. Ha szerencséd van, ~1000 Ft körül megvannak az órák, csak veled foglalkoznak, és ha szorgalmas vagy, összességében kevesebb pénzed megy rá, mint a 880 Ft-os BME-s 30+30+60 órás kurzusokra.
-
7
addikt
Nem kell végigjárni semmit, a szintednek megfelelően érdemes kurzust választani. Ha egyáltalán nem tudsz semmit a nyelvről, és nem is vagy olyan fogékony, akkor is elég szintenként csak az egyiket választani. Ha már van gyakorlatod, akkor érdemes kicsit rágyúrni, és az egyik küszöbszintes kurzust megcélozni. Ez kb. 60ezer Ft-odba kerül.
De a legjobb az, ha felhívod őket telefonon, és részletesebben megérdeklődöd.
-
pohár
félisten
hát ez látod jó kérdés, a szendvicsek magukban kb 6-700ft, legfeljebb 800ft körül szoktak lenni, de rég ettem már a mekiben, de nem hiszem hogy drágultak volna jelentősebb mértékben
most nézem a Mythbusters-t, egy tavon robbantanak mindenfélével, a lassított feltételeken nagyon durván látszik a lökéshullám
-
Apollyon
Korrektor
Az alvással én is így vagyok. Sajna az év nagyobb részében nem volt melóm, itthon tengtem, és kőkeményen áttértem az éjszakai életmódra. Már dolgozok múlt hét óta, ahonnan kiléptem, ma lett új és mai meló előtt is két órát aludtam. Éjfélkor mentem aludni, éjjel kettőkor felébredtem és nem tudtam visszaaludni. Kb akkortájt jött rám az álmosság amikor írtam azt a hszt.
Szal át kell állni. Fázni valóban azért fázhatsz mert nem eszel rendesen, és a szervezet nem a hőháztartásra használja az energiát.
A legjobb az lenne ha egész nap ennél, de csak keveset. Vagyis jobb mint ha kevésszer ennél egyszerre sokat. Mitomén, valami zsírszegény csoki, gyümölcs, keksz (teljes kiőrlésű ;p) ilyesmi. Az egészségednél nincs fontosabb! -
kételkedem
addikt
Anyukád megmondta, hogy vérszegény vagy! Én csak tippelek, ő sokkal jobban ismer mint én!
Ülő munkánál az elvárt hőmérséklet 20-24°C között van (fél méterre a padlótól), se kevesebb, se több nem lehet. Ezt a munkaadónak kell biztosítania. Ha nem ennyi, akkor legközelebb, mikor kötekedik a főnök, csábos mosoly kíséretében nyomj a kezébe egy hőmérőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest