- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
lujó55 #12783 üzenetére
Mai okfejtés, hogy miért ilyen jó ez az ország:
[Tőlem ezért nem kapsz munkát]
és az a baj, hogy teljesen igaza vanés ez már a szuper adócsökkentett verzió, ezt is adjátok hozzá. 2 éve ugyanekkora bérre kb. 35 ezerrel volt több az adó, és 6 ezerrel több a járulék....
és nagyjából ezért van az is, amivel Te szembesültél..
-
zolynet
veterán
válasz
lujó55 #10619 üzenetére
nem volt egy nagy szám vagy különlegesség
párom halászlét evett, én pedig húsos tálat ubisalival, +4üdítő
szóval semmi extra ... ha még hozzáveszem az utiköltséget akkor
már jobban megérte volna kimenni a Zöldfa étterembe lávakövön sült húsokat enni (nem lehet mindig oda menni)
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #10554 üzenetére
Napsütés, ébredés, kismadár, nem folyik le a klotyóból a cucc!
Kibotorkálok hajnal 5-kor, dugulás.
Slag, másik slag, harmadik slag.
Hasalok a betonon, felső testem az aknában, tuszkolom a slagot.
Víz megnyit, dugulás kidugul, örömködés.
Reggelire lecsót csinál a család bográcsban.
Reggeli.
De jó, még mindig nincs 8 óra!
Gyomlálás, karózás, garázstakarítás.
A család körömpörköltet főz bográcsban.
Körömpörkölt, krumpli, uborkasaláta, házi sör.Itt tartunk most!
-
-
-
kételkedem
addikt
Az idő jó, a hét elkezdődött, hajrá!
120-130 ezer forintos kategóriában, 15,6"-os laptopot ajánljatok nekem! Jó lenne, ha közepes beállításokkal eldöcögnének rajta a mostani játékok. Tudom, hogy ennyiből nem lehet gamer laptopot venni, de a leendő gazdája megzavarodna, ha ennyi pénzért csak a firefox meg az excel menne rajta!
Új, számlás kell, használt nem opció.
-
Winner_hun
félisten
-
-
BlacKSouL
addikt
Örülj, hogy 6 sör meg egy feles után egyáltalán így le tudtam írni a mondandómat
Látod, most meg még vesszőt is tettem a megfelelő helyre.
És tessék, már megint.
És ismét.
Világ életemben 5-ös voltam nyelvtanból és helyesírásból, ennek ellenére rengeteg dolgot hibásan tudok ám írni ma is. Sőt, van amit direkt következetesen rosszul írok mondjuk fórumo(ko)n, de annak is megvan az oka sokszor.
Engem meg az zavar kurvára, hogy a kurva szót az emberek 70%-a következetesen kúrvának írja. Pedig az csak egy dolog hogy a kurva sokszor meg van kúrva, és ezt a FF helyesírásellenőrzője kénytelen elfogadni, noha a Word és az Excel aláhúzza. De nem azért mert nem helyes a szó leírva, hanem mert az ige vulgáris mivoltával szemben akadnak erkölcsi aggályai őkegyelmének.A moderátor pedig két dolgot engedhet: lelassítja a maghasadásból származó gyors neutronokat, így lehetővé téve, hogy azok részt vegyenek a láncreakcióban, és táplálják azt; illetve felügyeli a szabályok keretei közé szorított fórumozást. Azt gondolom - bár sosem láttam a megállapodást - hogy helyesírás-ellenőrző tevékenység nincs benne. Azt legfeljebb önszorgalomból teszi meg aki mégis.
Egyébként: [link]
-
-
-
venember83
nagyúr
Hehe, akkor az asszonyságok ma nemigen fognak téged otthon marasztalni.
A bontási törmelék földbe történő eltemetése mennyire legális? Valamiért csodálkozok, hogy vasárnap reggel nyolctól azt végzik itt az emberek az ablakom előtt. Elbontanak egy házat kerítéssel, mindennel, és a törmeléket a környező területen temetik be.
-
kételkedem
addikt
Megyek sztriptízelni doktornéninek (legalábbis derékig majd le kell vetkőzni, gondolom felül).
Az orvostudomány ma már olyan fejlett, hogy 3 méterről, nagykabátban is pontosan diagnosztizál az orvos! Azok az elavult sztetoszkópos, nyelvlapátos, nyirokmirigy tapogatásos módszerek mára elavultnak tekinthetők!
Friss levegő, c vitamin, valami gyulladáscsökkentő, és amit a doki csak úgy emlékezetből felír majd rendbe hoz! Jobbulást!
-
pohár
félisten
-
bnss
veterán
Annak örülök, igazából nem ez a probléma, csak tetézi a holnap reggeli kelés.
venember: sajnos nem, pedig igyekszem. De amikor úgy indulsz el otthonról, hogy amikor elhagyod a várost, már honvágyad van, akkor nem tudok mit tenni. Ez a hangulat most nagyon elkapott, kellene egy sör...
-
-
BlacKSouL
addikt
én idealista pacifista lusta vagyok.
Én mindig szerettem volna egy jobb világban élni, és szerintem ha a környezet ideális lenne, akkor az emberekben talán fel sem merülne a gonoszság. Persze ahogy elképzelem az emberi agy túlbonyolítottsága miatt lennének őrültek akik ugyanúgy gyilkolnak pl. De sajnos jelenleg alapvetően ez a kevesebb.
A Pusztító világának néhány eleme tetszetős, de sajnos az sem tökéletes. -
kételkedem
addikt
A cigit nem engedték a secusok, de sör az volt rendesen dobozból, műanyagpohárból!
A legjobban az a házaspár tetszett, akik Korda György - Balász Klári dalestre készült, csak rossz buszra szálltak fel! Ha már ott voltak kacsatánccal és egyet jobbra, egyet balra tánccal szórakoztatták a körülöttük levőket! -
-
kételkedem
addikt
azzal masszírozzátok jól be, attól hamarabb elmúlik.
Világos, nem? Nem inhalálni kell vele, hanem bedörzsölni!
(#7990) BlacKSouL
Két férfi erőszakolt meg egy harmadikat
A közelmúltban egy 22 és egy 23 esztendős gönci fiatalember egy 24 éves falubelijüket kényszerítette arra, hogy őket minden lehetséges módon szexuálisan kielégítse. pffff -
Pisztillus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest