- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
"Bugyinedvesítő, nőmágnes, csajozós, randiverda"
Legalábbis amikkel mások jellemezték. Egyébiránt láthattad volna Te is, ha anno le mersz jönni a teremgarázsba velem.Mondjuk nem is erőltettem. Nem stílusom kocsival csajozni, max ha ő eladja saját magát
oldman: a City az hivatalosan fateromé, vagyis ő használja. Én meg ezt
-
BlacKSouL
addikt
..itt a tavasz, hol a tavasz?..
-
20 fokot mondanak csapadék várható, de nem számottevő, (vagy itt nézd meg)
Jó étvágyat az étkezőknek -
BlacKSouL
addikt
attól függ hol, és az állítólagos előrejelzésre vagy kíváncsi, vagy a tapasztalataim szerintire?
állítólag egyre melegebb lesz, pénteken záporokkal, szombat-vasárnap fátyolfelhőkkel napsütéssel.
valójában attól függ. a hétvégén általában pocsék (-abb mint hétköznap), de ha például azt mondják esik, és én emiatt nem permetezek nehogy lemossa, akkor tuti nem esik. -
-
-
-
Én nem venném úgy. Nekem volt egy Samu NP-150-esem, de nem előfizuval, csak mobilnet nélkül, összességében jók ezek a kis gépek, elég strapabíróak is, egy 6 cellás akksival rendelkező modell meg bőven jó hosszabb utazásokra is. A 1012 HD meg főleg jó, bár ezek full passzívak szóval ha nem vigyázol, eléggé melegszenek a kicsikék, de legalább csöndbe vannak, így hajnali netezést nem zavarja meg a felbúgó ventilátor, bár kissé túlzok, mert nem igazán volt hangja a ventijének, inkább csak a meleget lehetett érezni, ha elővettem egy-egy régebbi játékot és toltam rajta. De nézz be a netbook.-os topicba, ott jó fejek és segítenek, de én személy szerint a 1012 HD-t mindenképpen ajánlom.
-
BlacKSouL
addikt
13. Ja. Ebből 1 Salgótarjánban, 5 Pesten, 7 Pécsett.
Csak érjem meg hogy reggel nem -12°C-ban és süvítő északi szélben kell 15 percet gyalogolnom mint ma. Vagy -8-ban mint tegnap. Majd ha már nem kell sapka, sál, nagykabát, kesztyű, és mindezt beakasztom végleg a szekrénybe, akkor beszélhetünk bármiről. Addig ilyen ordas hidegek vannak és kész. -
zoltanz
nagyúr
Tavasznak van illata?
Ezt olvastam:
A kutatók, a vizsgálatból kiindulva, bizonyítottnak látják azt a feltevést, hogy tudat alatti szinten, a humán szexualitásban is működik a jelenség, miszerint a nők által kibocsátott illatanyagok, mint jelzések, tudatalatti reakciókra késztetik a férfiakat. -
-
kételkedem
addikt
A virágboltokban több a rózsaszín plüssmaci, mint a virág. A boltokból elhordják a bonbonok maradékát is, mert a tv, a rádió és az újságok hetek óta sugallják, hogy ha IGAZÁN SZERELMES vagy, akkor veszel a szerelmednek valamit. A rádiók Valentin napi műsort nyomatnak, ahol a szerelmesek kérhetnek egymásnak zenét. Persze csak az az igazán szerelmes szerelmes, aki zenét kér, ajándékot vesz, satatöbbi!
Aztán alig ül el a Valentin nap, máris ott a május, amikor a szerelmesek egymás iránt érzelmeit csak bokor nagyságú májuskosárral tudják igazán kifejezni! A májuskosár nagysága természetesen arányban áll a szerelem nagyságával! Tavaly láttam olyan kosarat, amit egy kombi csomagterébe nem tudtak berakni!Félre ne érts, fontos, hogy éreztessük a szeretetünk azzal, akit szeretünk. Ennek része az is, hogy megajándékozzuk egymást. engem csak az zavar, hogy mára ez csupán a pénzről szól. Ráadásul időben is egyre jobban széthúzzák ezeket az ünnepeket. Egy hete Valentin napozunk. Karácsony előtt minimum 1 hónappal elkezdünk karácsonyozni.
-
BlacKSouL
addikt
Pedig még megint jön egy jó bő kéthetes roham, hajnali -10 -ekkel, hóval, reggeli hósöpréssel, latyakképződéssel, sóderkiszórással tonnaszámra, autót sárral salakkal és sóval telibeveréssel, folyamatos táv-, gáz-, fa- és egyéb fűtéssel, felhővel, stb..
Most meg reggeliszünet. -
Hát ha esetleg a kócos által említett opció nem valósítható meg, akkor is, na , fel a fejjel (igaz én is panaszkodhatnék, hogy kibacott sz@rul keresek, sőt, lehet álláskeresőben leszek, szóval ha valaki tud valami jó helyet az szóljon, de legalább a "nőstény" hiányom úgy nézz ki nem lesz mostanában)
-
lujó55
addikt
érzéketlen makka!
Van gépem! Valami gubanc volt vele, nem akart indulni, aztán kicseréltem a winyót és most megy. Betettem a rossznak gondolt winyót egy másik gépbe és az sem volt képes bebootolni. Én meg már mindenre gondoltam mert proci melegedett, csak képet nem adott. Ez tipikus alaplap, vagy VGA hiba szokott lenni. -
Telomanikus
senior tag
-
tildy
nagyúr
Reszben meg.
De ettol fuggetlenul nem hinnem, hogy szinten mindenki naponta jar a bankba, postara, okmanyirodaba, hivatalba. A mentalitas "ugyintezni kell" viszont be van ragadva.
Azt azert megneznem, mi lenne odahaza, ha tenyleg szinte mindent meg lehetne oldani ugyfelkapun, vagy pl.a postan sem kilometeres sorok lennenek, es este 8ig nyitve lenne, es , ami alenyeg, nem kene a pukis boritekot a 30 kmre levo papirboltban megvenned, hogy a helyi postan fel tudj adni valamit, hanem lenne a postan.
-
tildy
nagyúr
De az tokjo, hogy reggel fel hettol van. 10es munkakezdessel siman beleferne nekem
Ha van zuhanyzasi lehetoseg is, az popec. Nomeg ha szauna. Reggeli sport+ szauna utan total kitisztul az ember agya , felporog
Tiv: en is eszrevettem ezt. Emlekszel, mennyire nem szerettem, mikor hasonloakat az orrunk ala dorgoltel? Pedig neked volt igazad, es ez kinntrol szintisztan latszik. LAtszik, hogya burokracia es minden ugyintezes szint emindenutt keresztbe tesz neked, ha bemesz 8ra az orvoshoz is pl, jo ha 11-re sorra kerulsz sok helyen ( idopont?!) , es meg sorolhatnam. Mintha direkt azert lenne a posta , a tb ellatasi rendszer, az okmanyirodak, a hivatalok, hogy teged direkt szivasson . Na ez a szivatas nem tetszik. Nagyon nem. Szoval megertem en Dylent, hogy ido kell hozza, mert ismerem a szitut, viszont ezt az "ugyet kell intezni" mentalitast szinte sehol mashol nem lattam, talan pont a fentiek miatt.Valahol nagyon nagyon jo, hogy MINDENT el tudok intezni abban az egy oraban, amig ebedszunetem van, vagy este otthonrol. Nem tudom mas miket csinal, nekem leginkabb postara jarkalas szokott lenni (napkozben), illetve este bevasarlas majd vacsora , duma esmmel, netezes, ez az amaz . Sport es varosnezes hetvegen van. Bankban 1.5 ev alatt 2-szer voltam. Egyszer most, mert a rossz iranyitoszam maitt nem akartak kikuldenia bankkartyam, egyebkent az is postan jon, meg egyszer, mikor 1000 font feletti kivetunk volt. Nem tudom mas mit csinal meg hetvegen napkozben, en ezeket szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest