- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #39578 üzenetére
nem is tudtam, hogy tervben van egyáltalán, hogy lenne malév utód. de egyébként nem nagyon értem, ki lenne annak a tulaja? a névválasztás persze parádés
btw messziről láttam ezt a parádét, nem nagyon értem, se azt, hogy mi értelme van, se azt hogy mit kell annyit feszkózni rajta. de mondjuk sok minden mással is vagyok így -
DeFranco
nagyúr
válasz
fokukac #39387 üzenetére
OK, ezt kidobta a gugli is hellyel-közzel (nézz már rá, hogy stimmel-e, Besztercebánya előtt ráfut a zótópályára), más fizetős szakaszról tudsz esetleg még? Amúgy nem azon a 10 EUR-on múlik, kifizetem, ha annyival jobb úton mehetek, de 10 km-ért nem akaródzik...
@Tim82: én ezt értem, de ez olyan, mint hogy az EU=domestic, sokra megyek vele, ha maradok mosogatni
Egyszerűen arról van szó, hogy a Lajtának ezen a felén (és én aztán tényleg nem szoktam bezzegnyugatozni) nem úgy működik ez sem, ahogy kellene. Túl lett ez ragozva, nem lesz gond szerintem sem, valamivel több bizalmam van mint pár órája, de ennyi.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #39366 üzenetére
Szlovakok... Jottunk vissza Pragabol, szlovak-magyar hataron a kedves szlovak hatarorok (4-en) megalitottak minket es volt olyan kedves az a paraszt, hogy a geppuska csovet szinte betolta az arcomba mikozben magyarazott. Szlovakul, ott volt az auton a magyar rendszam, egy szot nem szolt volna angolul. Odaadtam a papirokat, gondolom azt kerte, megnezte aztan mehetunk tovabb. De kapjak be a f@szomat mi a szarnak kell a geppuskat a pofamba tolni. EU van vagy mi
USAkoknal meg lezuztak a berelt autot, kijott a rendor es odaadtam a magyar jogsimat (akkor meg nem volt meg az amerikai), nezegeti egy fel percig, majd mondja, hogy akkor mondjam el neki mi micsoda rajta mert nem tudja mit irjon a jegyzokonyvbe
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #39366 üzenetére
A masodik es harmadik kerdesem tovabbra is all.
En elso esetben megszivtam a cseheknel, elvettek a forgalmit, faxon kellett kernem meghatalmazast es csak ugy adtak vissza nagy nehezen. Azota mindig van nalam ha mas autojaval megyek, legutobb osztrakoknal kotekedtek amig fel nem mutattam.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #39356 üzenetére
Hanyszor igazoltattak kulfoldon mas autojaval ugy, hogy a tulajdonos nem volt jelen? Es ha volt is ilyen, de nem volt gondod belole eddig, akkor is miert vicc kategoria? Mert veled nem tortent meg meg? Biztosan meglepo, de sajat tapasztalat alapjan javasoltam, raadasul nem is egyszeri eset miatt.
Mellesleg szo nem volt szerzodesrol, szimpla hozzajarulast irtam.
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #39337 üzenetére
nagymuterék régen fogták, levitték a pincébe, tavasszal még bőven semmi baja nem volt
néztem is amúgy, hogy másfél-2 hónapja 330-350 körül volt a teszkóban, aztán 400, most meg talán 850/2kg a legolcsóbb. máshol nem tudom mi a helyzet, mert többnyire oda megyek (pedig egy rendes zöldségest el tudnék viselni azért a környéken)
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #39324 üzenetére
Mindezek megkoronázásaként éppen Tarlós István avatja fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot. Hallom, ahogy beszél.
Csupa öröm ez a nap, de tényleg
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #39315 üzenetére
ha megszűnik a munkaviszonyod, kitesznek a céges csomagból is, a hűség meg marad, vmi sokkal rosszabb áron.
Félreérted, nem a munkahelytől függő, de "vállalatinak" számító flottában vagyok, kemény 3300 Ft-os havidíjjal.
Ki tudja hol leszek 2 év múlva? Lehet, hogy a világnak egy másik felén...
Nos, abban az esetben nem fog földhözvágni egy 30k-s telefonhoz tartozó kötbér kifizetése (még engem sem). De mivel a barátnőm továbbtanul, legalább 1 évig még biztosan maradunk kis hazánkban...
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #39313 üzenetére
Na, én 20k-ért hoztam el anno az SGS-t és bevállaltam a két év hűséget, mert nem terveztem (és most sem tervezek) számot/szolgáltatót váltani.
A Nexus S nyilvánvaló előnye a vakun (meg az NFC-n) kívül a stock Android, nem kellett róla leirtani a TouchWiz-t például.
Bizony, finom volt, én búzasört ittam.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #39306 üzenetére
Nekem nincs annyira sok fotó (200 lehet talán? ezen kívül zene van sok, de az a microSD-n), nálam egyértelműen a kevés memória a ludas.
Amúgy ha venni akarok egy 30k-s telefont (vállalati - flottás - előfizu + 2 év hűség), az annak a jele, hogy sokat keresek? Szerintem Te bőven többért vetted a saját telefonodat másfél éve.
A múltkor egyébként is meghívtalak volna sörre, ha nem skippeled a találkozót, úgyhogy Rafék elitták a számodra hagyott sörkupont.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
fokukac #39283 üzenetére
város másik fele, ma mr. sale, meg sugár-joy, aztán ha az sem, akkor camponában el van rakatva egy ezüstszürke (nem fényes (!)
) öltöny 32-ért... amúgy jó lenne, csak 65% műszál, 35% viszkóz (ez valami kenderféle azt hiszem), szóval nem teljesen műszál, de kicsit fóliasátor
amúgy a kánon úgy van, hogy zakó alá rövid ujjút nem, csak hosszút, hosszú ujjúhoz pedig zakót lehetőleg, a nyakkendő pedig a zakóhoz tartozik, nem az inghez, tehát a rövid ujjú kizárja a nyakkendőt az előző szabályok alapján
ez az etikett, illik tudni, aztán mindenki úgy tartja be ahogy akarja, én nem csövesezem le azt, aki nyakkendőzik rövidujjúban, de aki teheti és hajlandó tartani némi protokollt, az jobb ha tudja, hogy nem illik. mondom még egyszer, tudni illik, alkalmazni csak lehetőség.
@Integra: hogymihogy?
@Tim82: a laposnál jutottunk el arra a szintre, hogy 1.st. level of "van fogalma valamiről" Nagyon nem egy világ vagyunk... azóta volt egy bugja (nem mentett a word) amit 60 sec-en belül orvosolva jutottam egy lvl.2-re, innen is hálás köszönetem a google-nak, és az MS tech support részlegének, hibakód alapján google első oldal dobta a választ
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #39220 üzenetére
Nem fogok tobbe totthon fesztivalozni, az biztos. De hat mar 10 eve is megmondta Viktor, hogy az ordoggel cimboralunk. Arrol nem is beszelek, hogy az osszes goa party " uldozve" lett . Na sebaj. Akar a fene visszamenni.
Csak titeket sajnallak, hogy ilyen korulmenyek kozt vagytok kenytelenek elni. Nem a fesztivalokra gondolok most.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #39224 üzenetére
Normalis orszagok? Ugyanmar. Nemeteknel mindenki iszik es vezet, szarnak bele, aztan amikor a kollega kinyirt egy fel csaladot "csak harom sort ittam" utan, akkor a tobbi barom annyit tudott mondani, hogy pechje volt. Ez lenne a normalis? Idiotak...
A kozlekedes epp elegge veszelyes pialas nelkul is, ezt kene felfogni szvsz. Persze sokkal menobb azzal dicsekedni, hogy mar hanyszor es mennyi utan es nem lett baj, de ize... Egyebkent nem vagyok a tulszabalyozas hive, de a zero toleranciat ebben az esetben abszolut indokoltnak tartom.
-
concret_hp
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #39126 üzenetére
Na akkor megint valthatok maganynyugdijpenztarat. bakka meg.
eQMontoya:
"Te is nyilvan a jobb idojaras okan koltoztel Londonba." Pontosan igy van. Kerdezz csak meg par embert, mennyire utalom az otthoni meleget.
Bar az idealis ( tehat nekem JO) idojaras valoszinuleg Svedorszagban lenne, ott van ho is ( imadom) , nincs 30 fok, csak ritkan, altalaban nyaron 20 fok korul van , tokeletes.Integra: ez nagyon durva
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #39126 üzenetére
És amikor már azt hiszed, nincs lejjebb, akkor jön ez. Igazából olcsón megúszták, közéjük is lövethettek volna. Méghogy krétával firkálni a járdára...
p
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #39141 üzenetére
szóval aszongyátok, hogy ING?
útálom az ING-t az életbiztosításos tapasztalataim alapján...Lila lövésem sincs, miért nekem címzed, nem javasoltam az ING-t, nekem sincsenek velük jó tapasztalataim. Én kényszerből visszatértem nyáron az állami nyugdíj "megnyugtató akolmelegébe", ez van. Majd az önkéntesbe tolt pénzre jobban vigyázok.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #39131 üzenetére
"Az anyjukat eladnák két fillérért..." - sajnos itt nagyot tévedsz. a te anyádat adnák el bármikor, az övék már multi milliomos
most is csak azt tudom javasolni, tanuld a németet az angol mellé. a legjobb biztosíték arra, hogy ha szar van, könnyedén találj melót máshol.
engem sokkal jobban aggaszt ez
nagyon átkell gondolnom, mit, hogyan és merre csinálok -
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #39097 üzenetére
nem bug, hanem fícsör...
hihetetlen.ezúton csókoltatom a firefox készítőit.
@Viszlát: az azért nem megoldás, mert a betűkbe alapból bele szoktam nagyítani, mivel az asztalnál kb. 1 méterről nézem a monitort, és úgy kényelmes a szememnek. Nem akarok azért kicsinyíteni a betűkön, hogy a képek normál méretűek legyenek...
agyrém.
de ez egy ilyen nap.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #39068 üzenetére
Nem gyenge.
Lejjebb pedig mindig van...
-
Integra
titán
válasz
fokukac #39060 üzenetére
van igazság mindkét oldalon, az biztos, hogy nekünk németország kánaán, ha keményen dolgozunk és bizonyítunk, illetve integrálódunk és beszéljük a nyelveket, mert a magyarokat jobban szeretik mint a többi bevándorlókat. de csak az ilyet, az, hogy magyar vagy még önmagában nem jelent semmit. bizonyítani kell. de az is biztos, hogy a német nagyon magas szinten szeret és tud is panaszkodni. a vaskalaposság, a szemellenzős rugalmatlanság valóban megvan bennük, főleg a bürokráciában lehet ezt észrevenni, viszont az sokszor működik. nekem legalábbis mindig minden simán ment. leszámítva a tüv-öt az autóm vizsgáztatásával..
de azt a fajta merevséget, hogy este 7kor van kaja és nem 10 perccel később én soha nem láttam, bármerre jártam. annyi van, hogy ha egyedül vagy, elsőként neked kell kezdeményezni, mert zárkózottabbak. de idővel ahogy bizonyít az ember, megnyílnak és befogadnak, sőt, ők lesznek akik már azt kérdezik, hogy mikor megyünk inni, meg a meccsre -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #39053 üzenetére
Mikor Bulgariaba mentem, akkor is kellett. ( Szerbia miatt). Az kozel volt.
Amugy itt sem a nagy hivatalok hulyeskednek vele ( mondjuk be is b... , ha irat nelkul maradnek, csak mert bekuldtem az ID-t). De volt olyan ismeros, akinek egy ilyen bekuldos mokanal a fele papirjat elhagytak( szetesett a csomag? wtf) , talan a szemelyi + lakcimkartya is ket kulon levelben jott vissza, nagyon nem lennek boldog, ha ott allnek irat nelkul egy ilyen helyzetben.
Viszont lakasberlesnel siman elofordulhat, hogy megkernek, tudnal-e utlevelet adni inkabb. Nem szabalyos, de ez van.
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #39025 üzenetére
HI!
hala a csempesznek a futeszereloknek es a gazcstrangot csereloknek en tejjesn kimaradtam ebbol poediglen itthun votam
tegnap iccaka vki nem tul halkan koborolt a emeltei fojjosn szipen ibal;lagtam felkattintottam a kartevoirtasra szakosodtt zseblampat sajna nem birtam kisurni ki vot, mert mar csak a kapujato csapodasat hallotam, erdekes hogy mindig en botlok ezekbe a balfaszokba:- (((udv
neduddki
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #38920 üzenetére
Kihagyhatatlan volt. Ha Blacksoulnak jo mindenki majd meghal a melegtol, ha Blacksoulnak szar mindenki mas elvan
Nemtudom mi van a klima vegen, van egy doboz az egyik closetben, van elotte egy szuro, zug, zakatol mikor megy es jon be a hideg/meleg. A teton meg van 3 bazinagy doboz ami csinal valamit, mert mikor szervizeltek, nem volt klima, csak levego keringtetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- XPEnology
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest