- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Sok minden lehet fontos, mi most csak néhányat gyűjtöttünk össze:
Fontos, hogy soha ne vegyetek fülpiszkát a 100Ft-os boltban!
Fontos, hogy legyen valaki a közelünkben csipesszel a kézben, ha a fülünkbe fültisztító pálcikát tömködünk!
Fontos, hogy legyen valaki a közelünkben
Fontos, hogy legyen valaki!
Fontos, hogy legyen! -
-
kételkedem
addikt
Lakótársra projektort?
Olyan ez mint az öbölátúszás!
-
Mawyx
őstag
De legalább sok sikert kívánnak
ha már az adataim benyelték (közvetítő céghez regeltem, muszáj), remélem nem küldözgetnek majd mindenféle vackot
(#3324) bobsys: A bobsys beleköpött sztem nagyon nagy
(#3325) kételkedem: köszönöm
Jó hogy nem az volt, hogy pl úgyis tudták, hogy nem kellek és mégis berángattak volna személyes megjelenésre, ez még mindig a jobbik eset. -
fokukac
nagyúr
-
kételkedem
addikt
Szerencsére összességében az egész autó jól bírja! kop-kop-kop!
Tavaly az első futóműben kellett egy vékony pálcikát kicserélni, illetve kicseréltettem a vezérműszíjat. Most a féket tetettük rendbe, nyár elején olaj, olajszűrő, gyertya, benzinszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő csere lesz aktuális. Az egész autó leggyengébb pontja a lemez felni. Külön szet van téli és a nyári guminak, de mind a 8 db felni úgy rozsdásodik, hogy a gumi pereménél nagyon kicsit engedi a levegőt. Valamikor nyáron jó lenne azokat is szépen újrafesteni! -
fokukac
nagyúr
háj, szintén zenész.
mondjuk nekem lencsém sose volt (pislogás-reflex miatt még a szemésszel együtt se tudtuk berakni), de azért évente egy-két szemüveg befigyelt. mondjuk pont ezért, én az olcsóbb kereteket, optikusokat támogattam, így olyan 30 e Ft-ból kijött egy szemüveg.
Igaz, egyik se tartott soká, talán 2 év volt a leghosszabb élettartamuk... anno 11 éves koromban az első szemüvegem 6 napot élt meg)
Szóval átérzem a dolog anyagi vonzatát.
Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a szemüveg nélküliség érzése megfizethetetlen, mintha egy új világba születtem volna bele.
(mint a mastercard reklámban: "priceless")PErsze az első pár nap, hónap sok kellemetlenséggel jár (érzékenység, csökkent munkavégző képesség, stb.)
-
kételkedem
addikt
Tudom, hogy alaposan megfontolod ezt az oldalát is!
ha szembeállítjuk a negyedmillióval ami mondjuk 20 évre megoldja ilyen jellegű problémáimat, akkor lehet jóljárásnak is nevezni
Reméljük minden rendben megy és tényleg megoldja a következő 20 évre a szemüveg-kontaktlencse kérdést!
-
Hát lehet az lesz
. Keress, mert én nem találok
. Lehet hogy fut, de olyan aminek a hátulja épp, és kimenthető lámpa van benne, az kevés van, utángyártott meg 9 900ft, amit nem adok ki érte, még a felét se, azért mert smucig vagyok
. A Suzuki bontóba telefonon rákérdeztem, és azt mondták hogy csak Agilához van (pfff, Suzu bontóba
!), illetve mégiscsak előkutattak egyet, de azt már szétette a nap...
...,
-
-
A sok idősebb színész ugyan azt adja mint eddig, semmi újítás, erre egy ki fiatal lány bejátszotta magát a filmbe és tarolt (számomra). Jó, inkább úgy fejezem ki magam hogy jó hogy belökték a filmbe, kissé feldobja az egészet, utána már kezd unalmassá válni az egész, így a 3. részben már nem sok mindent lehet ellőni, ezt tudták ők is. Bár szerintem te sem bánod hogy ilyen szerepet osztottak számára, csak jó kötekedni...!?
ui.: Épp a Quimby - Magam adom című száma megy, hát ide is illene...
-
fokukac
nagyúr
ahol lakom, azt az utcát 4 éve újították fel teljesen új, elvileg. persze már most szétfagyott, de nem is akárhogy. nem kátyú, hanem egy olyan 1 méter széles, 2 méter hosszú részen eltűnt az aszfalt, és konkrétan kilátszott a macskakő... (ami szerintem 50 éves, merthogy itt már a felújítás előtt is aszfalt volt). Most a múlt héten bekátyúzták, mínusz 5 fokban, biztos tartós lesz....
A Margit-híd alatt meg kb. egy hónapig volt egy olyan kátyú, ami szerintem legalább 15-20 centi mély volt, ha abba valaki belement, tengelytörés. Most csinálták meg azt is, pedig már november óta ott éktelenkedett. mondjuk az a hídfelújítás terméke, de akkor is...
egyáltalán kinek kell az ilyeneket bejelenteni?
-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
Egészségedre!
Szívat a net szolgáltatóm! December közepén megrendeltem a 15 megás netet, január 1-től elvileg azt kellene kapnom. A régi 5 megást kapom még január 4-én is. Felhívom az ügyfélszolgálatot, azt mondja a srác, utána néz! Nevem, címem nem kérdi, az ügyfél azonosítóról nem is beszélve! Miközben rakja le a telefont, azért elhadarom az adatokat, persze feleslegesen!
Holnap ismét felhívom! Aztán újra! És újra!
-
Pisztillus
senior tag
-
kételkedem
addikt
Ha publikus, kifejthetnéd bővebben!
Sajna nem úgy hallatszik a dolog, mintha örömteli esemény lenne(#2261) bandus van még vagy 30 évem a nyugdíjig, illetve kb 30 napom arra, hogy eldöntsem mit akarok!
A maradók a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerben további szolgálati időt nem szereznek, és az ezt követően szerzett keresetük, jövedelmük a társadalombiztosítási nyugellátások megállapítása során nem vehető figyelembe.
Ez olyan zsarolás, amivel engem eléggé elbizonytalanítottak, pedig korábban biztos voltam benne, hogy maradok! -
lujó55
addikt
Figy. néhány korsó gösser után nagy politikus tudok lenni
Ahun vala é
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest