- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szexördögöt???
Csak azt ne....
-
Verus
senior tag
Pontosan. Sok helyen nem véletlen az, hogy 30-as tábla van kint, jó, aláírom, hogy néhány helyen elég megmosolyogtató az a 30, de ki lehet bírni. 10 perccel hamarabb kell elindulni és meg is van az az idő amit ott elvesztünk. A másik meg ha mindenki normálisan közlekedne akkor nem kellene azon bosszankodni, hogy már megint áll az M3as fél órája mert baleset történt.
Rengeteg embert mentett volna már meg az öv. Nem véletlen az hogy sok figyelfelkeltő kisfilmet és plakátot készítettek ebben a témakörben. Nem felesleges technika az, nem véletlen van az ott az autóban.
No igen, Németországban ha sávot akarsz váltani nem kell fél óráig indexelni, a második autó átenged, nem kell szórakozni ha mellékutcából kavarsz ki a fő útra mert ott is lassít és kienged, nem dudálja le a fejed ha valamilyen oknál fogva lefulladsz. Náluk ez működik. Nálunk miért nem? És ilyenkor keverik bele az emberek a nyugat szebb jobb világát, pedig kurvára nincs köze ehhez, ez egyszerűen intelligencia kérdése.Bubcika: Ne kötekedjéééé
Péterem: A helyszínen kapná el a cifra fosás öv nélkül a második kanyar után. De végülis pont erre lenne a versenypálya, ott lehet gyorsan menni, bolondozni. Akinek (szentendrei baleset) olyan BMW-re futja mint ebben az esetben, az simán össze tud dobni a zsebpénzéből egy versenyautót. Ott meg magát összezúzza max, de azt se nagyon.
Az utca nem versenypálya, csak ezt sokan nem így látják.
-
Timocicu
senior tag
Olyan nagyon én sem vagyok profi
Sajnos! Az alapokat az tudom, de pár hetes tanfolyam alatt azért nem tudtak menő masszőrt csinálni belőlünk. Komolyabb suliban kéne továbbfejleszteni a már megtanultakat. Oklevelet azt kaptunk róla és ennyi. Én is azért csináltam - csinálom, hogy másokat kényeztessek.
nike_: Az vigasztal, hogy Te is leszel ennyi!
Tim: Nem, nem pékségben. Van tanult szakmám, de jelenleg főállásban anyukája vagyok egy 1,5 éves manócskának. Egy időben kicsit meguntam a szakmámat és gondoltam nem jön rosszul egy újabb papír a többihez. Ezért kezdtem bele egy tanfolyamba
-
Timocicu
senior tag
-
fokukac
nagyúr
nem, drága harci pingvinem, én a kabarékra bukom.
Mint tudjátok, gyűjtöm a kabarékat...
NDK-turmikszgép, csak nektek
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest