- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Killing #27632 üzenetére
na.
Lenyeg a lenyeg-a phoward az a Berkley OS utodja-gondolom hallottal mar a BeOS-rol.csak mivel alatta tekjesen mas a billentyuzetkiosztas,ezert ir igy szegenyken,ahogy.meg nem szokott hozza.
De ne kerdezd miert lett az oprendszer neve,ami.
Tehat neduddki ezert ir ugy,ahogy.elvileg par het mulva akklimatizalodhat,s akkor ujra ugy fog irni,ahogy szokott.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Killing #27607 üzenetére
huje kocsog nokiabongeszo-ranyomok a frissitesre,hat nem elkuldi ujra a hsz-t?!
@Bububaba:mivel S60v5 alatt egy ekezetes karaktert bevinni 4-5 gombnyomas,igy... Igy igen,elvitte a barsonytalpu oket!egytol egyig!
@Sipi: van mar fagypont felett a homerseklet?!:]
@oregcsoka: borsodi?
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Killing #26389 üzenetére
Szerintem már nem kell kapnod.
# 26391: gyengébbek kedvéért hülyét.
(Mivel ma már nem vagy ki, mondjuk be sem, ezért nyugodt szívvel oltalak.
)
Mellesleg jellemhibáink ellen mindig lehet tenni. Jelen esetben leülni a sarokba és hallgatni.
(folyt. köv. amikor újra netközelben leszek.
)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Killing #26327 üzenetére
Kicsit messzire mentél, Japánhoz képest 8 óra az időeltolódás, ha az itteni időszámítás szerint 19:53:38-kor írtad azt a hozzászólást, akkor ott a hazai idő szerint már holnap hajnali 3 óra 53 perc 38 másodperc van, amihez az ottani másnaphoz kell még 20 óra 6 perc 22 másodperc, namost a 2 hozzászólás elküldése között 0 óra 24 perc 5 másodperc időkülönbség volt csupán, szóval még oly távol sem írhattad másnap azt a hozzászólást. Időutazás nincs, az hum-buk. A figyelmetlenséget (hsz gyűjtést?
) fáradtságra kenni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Killing #26324 üzenetére
Máris holnap van?
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #26298 üzenetére
Fejfájásra ajánlanék egy népi gyógymódot - ha már nagyon kínozna, egyszerűen csak kérj meg valakit, hogy egy jól irányzott mozdulattal húzzon rá egy jó nagyot a hátadra - míg az sajog, megfeledkezel szépen a fejfájásról
Tim: Bár a kolléga nagyon talányosan viselkedik és igyekszik mindent kitaláltatni magáról, mégsem hinném, hogy az aláírásomban szereplő lények nemét osztaná - egyszerűen csak mondandójának cizelláltsága inkább 1-es típusúnak sejteti
Pisztillus: A hanggal én is megjártam - az nForce2 APU-jához nincsen még Vista-s driver sem, az XP-ssel pedig időnként érdekes dolgokat produkál ( egyszer-egyszer lenémítja magát ), ami megfektette a rendszert, az mégis a billentyűzet Vista-s meghajtója volt - azt ugyanis amikor felraktam rögtön instabillá vált az egész
-
-
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Killing #26260 üzenetére
na, apa kezdődik:
RexpectX kérdezte, h vásárolhat-é édesanyja kártyájával.
jöttek a válaszok.
Erre Te jöttél, h Te nem adod oda a kártyád nőnek, csak hálószobai ellenszolgáltatás fejében.
Én pedig erre, szarkazmussal bőőőőőőven meglocsolva (mivel itt édesanya és bankkártya, ilyenekről volt szó) benyögtem, h Édesanyádnak csak akkor adod oda a kártyád, ha "hálószobai ellenszolgáltatásban részesít", azaz kitakarítja, ilyenek.
hmm?
-
tildy
nagyúr
válasz
Killing #25375 üzenetére
Mi az , hogy normál mell? Az átlagos? Csak mert az enyém nem az, már ha a boltokban kapható fehérneműméreteket nézzük.
Nekem szerintem a darabja 1-2 kilós
fémdoboz összenyomást még nem próbáltam vele, de van súlya. Aludni tudok hason , de nyom.
Ha már díjcsomag : Nekem pannon free generation van családi csomaggal, és 5 perc után ingyen csomaggal.
Anyut , aput, hugit ingyen hívom, pannonos ismerősöket 17 Ft / percért, mást 36ért azt hiszem , sms, mms 14 Ft, 5 perc után pannonosokkal(hívásaim 90%a) ingyen duma megy. Mindezt kb 2800 forintért (1300+890+590)
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest