- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Killing #30062 üzenetére
A napsütés nekem is hozza, főleg ha max 20 C°-al párosul.
Node sebaj, majd jövőreSipi: svédeknél levelező típusú angol nyelvű bsc, msc képzés van-e?
Tiv61us: ez viszont magyar fórum, többségében itt élőkkel, kevés ámerikáival, szóval ha SI-t használnál, azt megköszönnénk.... -
kételkedem
addikt
válasz
Killing #30065 üzenetére
Szlovákiában annyi a benzin mint itthon, ha gyenge a Forint, akkor még drágább is.
Az ukrán benzinár olykor csak fele a magyarnak. Legnagyobb sajnálatomra egy ukrajnai tankolás 3-16 órát vesz igénybe úgy, hogy 27 km-re van az első benzinkút a lakásomtól. A határon hatalmasat lehet szívni, ha a két ország vámszervei éppen nem akarnak dolgozni. -
Sipi16
őstag
válasz
Killing #30050 üzenetére
Nevetni fogsz, de csak -11 volt télen egy hétig. Utána normális 0 és -5 között. Annyi, hogy a tavasz az kicsit hosszabb mint Magyarországon a nyár meg nem forró, de volt már itt is 25 fok. Tavaly amikor kiköltöztünk 33fok volt egy hétig.
Algieba: Göteborg-gal egy szinten.
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #29980 üzenetére
- Naná - egy kedves mackó egy vidám sorozatból
ngabor2: Miért nem megy sokra vele? A róka szájából is kiénekelték a sajtot és az se sok mindenre jó
Meg amúgy is - lehet, hogy valamelyik leszármazottja - neki sem kellett több egy bombához, mint némi mosogatószer és egyéb háztályi kemikáliák - meg amúgy is - mit tudhatsz Te erről - nem értöl hozzá, úgyhogy neszójjábe -
-
tildy
nagyúr
válasz
Killing #29619 üzenetére
Én már egyre jobban. Azt veszem észre, hogy az már cég, ha naponta kb 1-2 topikba írok, egy két hozzászólást-. Régen ez volt több opik is, sőt napi 17hszos átlagot is csak összehoztam valahogy
tiv83us: Node tiv, neked nem elég a saját
-od még másikért is kell menni reptérre?
No én is lépek, várnaka teljesítménydiódák, tirisztorok, mosfetek és IGBT-k.
-
tildy
nagyúr
válasz
Killing #29310 üzenetére
Télapó harapós kedvében volt.
A döntéssel nem értek egyet, mert személyes sértettség (ő ne szóljon bele) , is közrejátszhat.
Én mindenesetre sajnálom, hogy mindig ez a vége. Mindig mindkét fél ragaszkodik a véleményéhez, aztán általában a user húzza a rövidebbet. Na jó, megyek is. -
kételkedem
addikt
válasz
Killing #29179 üzenetére
Mától került bevezetésre. A bankok már nem fognak papír 200-ast kiadni a kezükből, csak a fém érmét, így szépen kikopik a használatból. Én is bankban kaptam. Nem Budapest, Kisvárda.
"Egyébként mikor ér ide Szegedre?" A fém 200-as nem tudom, én vasárnap délelőtt 9-10 órára, ha ez segít!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest