- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #25986 üzenetére
Na, ez mindjárt más. Erre azt tudom mondani, hogy eleinte semmim nem volt. Aztán sok lett a hirdetés. Aztán én váltottam FF-ra, majd lett AdBlock Plus, ámde az általad ismertetett okból egyetlenként kivételbe tettem az egész PH!-t. Ez így ment nagyon sokáig, de aztán még több lett a hirdetés, amire én úgy reagáltam, hogy már volt 1-2 zavaróbb, amit szűrettem, de a többi mehetett továbbra is. Most is így áll a dolog. Pont a PH! az, amit kivételbe tettem mindig is, mert ezen ne múljon egy igen hatalmas közösség/fórum helyzete. Most, mikor már 15/2-re emelték a sávszélességemet, most meg pláne. Ha egy reklám nem villog, nem tolakszik, nem tolja magát ha kell ha nem, akkor maradhat. Akkor zavar, ha zavar.
Buzdítani senkit nem fogok, pláne hogy én magam is kivételezek. Kiszúrni meg sem magammal, sem másokkal nem akarok.
Na de aki ismer, az kb effélét gondolhatott is rólam, úgyhogy lehet hogy felelslegesen kptattam a fehérséget fekete klaviatúrán a sötétben(zárójel: attól hogy AdBlock enged, FlashBlock még tilt6ja a villódzást, vagy zavarkeltést, szóval van kompromisszum szerintem)
-
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam #25793 üzenetére
Hogy lehet utalni repulni?
/Van ot ingyen ital kuponom az American es a Southwest Airlines-ra ervenyes, ha gondolod...teat is adnak erte biztos./.
Nincs jobb a felhok kozott ringatozva ataludni mondjuk egy NYC-BP utat.
Bar igazad van, Mo-Olaszo. uncsi, felszallas-leszallas, nincsen jo kis muanyag reggeli-ebed-vacsora, mozivetites, klasszikus zenehallgatas 10 oran keresztul. Nem fun. -
fokukac
nagyúr
válasz
Racecam #25361 üzenetére
elég sok mindenben. Nekem pl. valószínűleg sokkal kisebb a mellem, viszont egy igazi ficereg itt a lábim között...
Tildy : de azért én kapok is valami pluszt, egy életreszóló élményt. Ilyen baromságokra, hogy telefon, sose költöttem. A telefonom 6 éves, a számítógépem is, a kocsim meg 10.
Ui. Amúgy NYC-ben csak 3 napot leszünjk, utána Nyugati part, majd át amerikán, ízi rájder öcsém módra.
-
rarri
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #25337 üzenetére
hát, nem csak feltétlenül annak.
hanem, azért, valamilyen szinten vicces a sorstól, h ex átjön gyermekével, Apró odáig van Szuflétól, majd le se lehet kapsolni és még megölelget engem, amin az anyja is csak a szemeit mereszti.
Na ja.De haláli ez a macska, az tuti - reggel kimentem pisilni, jött velem és ő is elvégezte a kisdolgát...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #25229 üzenetére
Na.
a lényeg a lényeg:
Tegnap délután nekiálltak záporozni a hívások, h nem megy a Citrix. Oksa. Hívom vissza a júzereket, telepítem fel nekik a citrix program neighborhoud 10.20-at, de olyan szinten, h beszélek a nénivel, ő, miután feltettem neki, továbbad kollégának, aki szintén dolgom végeztével át akar kapcsolni a kollégának...
Ebből sok volt, más szar is volt, nagyon elfáradtam.
Ma, reggel fél kilenc, folytatódik az EGÉSZ, dettó ugyanez.persze egyből megy a hibakeresés, DÉLre kiderül, h tőlünk küldték ki az uninstallt. Csak nekünk nem szóltak.
Majd újabb egy órával később kiderül, h a client kérte ezt (csak ők, hiperbalf@sz módjára, le se szarták, h használnak csitrikszet a gépeken, vagy sem.Bónusz: kiderült, h az incident leader, akinek feladata lett volna MINKET felkészíteni, szekszualizált szólni. Én meg egyedül részesültem orális cekcben.
ENNYI.
csserébe macskusz csodaszépikusz itt fekszik az ölemben dorombolva.
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #24972 üzenetére
Mire gondolsz pontosan ?
-----------------------------------------------
Ha már sör: ezek a veltins sörök igencsak finomak. Meg úgy cakkompakk a gyümölcsös sörök. Kénytelen leszek felülvizsgálni a sörökkel kapcsolatos véleményem.... Najó, a normál sör továbbra is blöeee. Nekem legalábbis.: Hát ne is... Ne feltételezz itt rólam mindenfélét
-
Pacák
senior tag
válasz
Racecam #24946 üzenetére
A panelbôl kimozdulni - egy tôsgyökeres panellakónak - egzotikum?
Akkor jó pénzért túrákat, körutakat fogok szervezni Apuék kertjébe.
Ha már a turisták verekedni fognak azért, hogy ki cipelhesse helyettem a hordókat, meg a permetezôt, akkor meg én fogok eltespedni - mégsem lesz ez így jó...
-
Pacák
senior tag
válasz
Racecam #24922 üzenetére
És az én szombati edzésem.
Apu kertjében a szôlôtôkék kacsolása laza csuklóval, locsolókannák megtöltése, permetszer laza csuklóval kevergetése - percenként 40 mozdulattal - permetszer betöltése a permetezôgépbe, beöltözés munkavédelmi álarcba, öreg kalapba, régi bôrkabátba, permetezôgép hátra felvétele, intenzív munkavégzés bal kézzel a permetezô pumpáján, jobb kézzel kísérlet a cseresznye-alma-körte-barack-szilvafák lombkoronája legfelsô részének elérésére a permetezô fecskendôvel. Még egy kör a permetszer keveréshez, újabb kör a kertben a szôlôsorok két oldalán. Aztán a borpincében az elôzô évi bor lefejtése vödrökbe, hordók kézben felhozása, hordómosás belülrôl - csak "lazán" lötyögtetni kell bennük a mosóvizet - öblítés, hordók visszacipelése. Kis kitérô: borkóstolás - nagyon tiszta, szép vörös lett a bor - bor visszafejtése a hordókba - meregetés, öntés - borkénezés. Levezetésként a fóliasátorban egy kis locsolgatás kannákból.Este nem kellett mesét mondani nekem, kidôltem.
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #24900 üzenetére
nem hat
egesz eletemben ra vartam es most itt van
es ez qrwa jo
48 evesen az ember nem hisz a csodakban es tessek
megismertem junius vegen
azan elrepult Kansasba
auguszrus 19-en elvettem
es olyan mintha 200 eve egyutt elnenkna nem olyan unalmas hanem olyan egyfoemak vagyunk
hihhetetlen
jovore gyertek ki
megmutatom -
frame>24
addikt
válasz
Racecam #24807 üzenetére
...hát, én is úgy gondolom, hogy ez a nőszemély egy komoly vizuális attak...
Amúgy, ami MOST, a legutóbbi hétvégén volt otthon, az kész, mindenen túltesz, abszolút és relatív értelemben. Mindenki csak kapkodni tudta a fejét, harcolva megőrüléssel, és az esetleges keringési redisztribúciókkal!!!
Honnan, de honnan jött elő hirtelen ez a sok nő, pi*aszoknyában? Nincs annyi panelházfal a városban, ami ennyi embert elrejt, és mégis?! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #24803 üzenetére
hát, nem tudom.
Nem rossz. Igaz, kispajkosnál csak annyiban jobb, h magasabb...
-
Timocicu
senior tag
válasz
Racecam #24761 üzenetére
Nem, nem.
A lényeg, hogy a hagyományos réteshez képest, sokkal hamarabb készen van. Csak mindent " bele kell dobálni a tepsibe". Nem kell külön réteslapot venni, pláne nem nyújtani hozzá az asztal körül.
Vagy másképp azért lusta rétes, amiért a reszelt tészta a lusta asszonyok tésztája. Csak egyszerűbb lereszelni, mint csipetkét csipegetni.
Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest