- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Elképzelhető. Mondjuk nem is bánnám, ha hat óra alvás után mindig ilyen kipihent lennék, csak most ez elég furcsa.
Megnézem az új PB-t legalább.
Aztán elgondolkodom, hogy mi legyen az új hobbim, ami egészséges mennyiségű sikerélménnyel lát el. Alkotni kéne. Annál jobb nincs, ha mint mikor megalkotsz valamit és elnyeri az emberek tetszését.Írni is ezért szeretek.
-
Akkor én már nem tudok semmi újat mondani...
Race: Viszont nálam még nincs trónörökös, így az én tudásom a betegségek kezelésében elméleti. Mert hiába mondom bárkinek, hogy ez meg az, még nem volt a karjaimban a saját kisfiam vagy kislányom ilyen problémával. Biztos vagyok benne, hogy az teljesen más helyzet, másképpen éli meg az ember - de azt hiszem, neked ezt nem kell magyarázzam...
NoLF: Ne halogasd az orvost! Azt nem tudod eldönteni, hogy nincs szakadás! (Lehet részleges is.) A borogatás mellett fekete nadálytő krém is mehet rá, ha van kéznél. Ha reggelre nem javul, vagy rosszabbodik, irány a doki!
-
BlacKSouL
addikt
Gyógyhatású készítmény a tömény fokhagyma kétpofára, a mézes kamillatea 4 liter/nap adagolásban, és láz ellen megelőzésképp 2 liter forralt bor inhalálva és belsőleg, közben meleg (de nem forró) fürdő (hogy a kis virgoncak szépen fejlődjenek) majd hagymahéjtea köptető helyett(négyszázadannyiba kerül) és ugyan még mindig köhögök már egy hete, meg taknyolódok(lehet mondani
) de semmim nem fájt, és nem voltam lázas. Max az igyekezetem
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest