- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
bnss
veterán
-
Pisztillus
senior tag
Nehéz egy világ ez - de hát ebbe születtünk, nem tudunk "arrébb menni".
Lehet, rosszul fejeztem ki magam, a lényeg számomra a megfelelő egyensúly lenne - mindenféle műsorból megfelelő mennyiség. Így a kecske is jóllakna, meg a káposzta is megmaradna. Ez ugye ideális eset lenne, arról meg tudjuk, hogy nem létezik...
Marad az a lehetőség, ami eddig is megvolt: mindenki kiszelektálja magának azt, ami érdekli.
A vetélkedőkkel kapcsolatban meg tökéletesen igazad van.
BlacKSouL: Ehhez egy jóval nagyobb méretű "rendszerváltás a fejekben" kellene, ami ráadásul több generáción át tartana. Úgy látom azonban, hogy erre a megfelelő szinten nincs meg az akarat. És itt most abba is hagyom.
-
BlacKSouL
addikt
És azokkal mi legyen akik szalagmunkásként melóznak 8-10-12 órákat, nem nézik és leszarják ezeket a celebeket meg a műsoraikat, próbálnak megélni és gyereket nevelni, akár egyedül is (minimálbérből) ? És sosem lehet olyan hogy egy 12 órázás után napokig használhatatlan. Másnap ugyanúgy kelés 3/4 5-kor, és menni 6-ra melózni.
Csak az a baj, hogy ÉN hiába mondom hogy marhára nem érdekelnek a celebek vagy mik, és azt a párszázezer forintocskát inkább adják oda valamelyik soron dolgozónak, inkább legyen 1000 Ft-al több 200 melósnak, minthogy én akár egyetlen "celebet" vagy mit lássak bárhol.Ja, összeszerelő üzemmel rendelkező gyárban dolgozom, bár irodában, de testközelből ismerem a sori melósok életét (talán nem is kellőképpen). És bár ez egy relatíve tiszta üzem, még így is bőven elég.
Szívesen beállítanám néha némelyik sztárocskát, hogy tessék barátom, a mai napon 12 óra alatt 2200 db motort kell összeszerelned és legyártanod, majd gyere vissza másnap, meg jövőhéten, meg úgy 1 hónapig, szombati kötelező túlórával. -
Pisztillus
senior tag
Köszönöm a választ. Azt sejtettem, hogy egy ilyen műsor felvétele nem pár pillanat műve. Meg nem is sajnálom tőlük - nekik ez a munkájuk, ebből élnek. És nem állok be a fikázók sorába - hiszen ők azt csinálják, amit a munkaadójuk mond és amiért fizeti őket. Én egyedül csak amiatt vagyok szomorú, hogy erre van igény - de hát nem vagyunk egyformák, a többi embert így kell megpróbálni elfogadni. Mert abban viszont biztos vagyok, hogy ha más műsorra volna igény (pl. színvonalas vetélkedők, színházi közvetítések, stb.) akkor azt nyomnák ezerrel. Már csak az a kérdés, hogy lehet ezekre megteremteni az igényt...
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest