- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
pohár
félisten
És egy még agyzsibbasztás így estére:
Két barát találkozik a városban. Az egyiknek egy hatalmas lilás-fekete monokli díszeleg a szeme alatt.
- Te, barátom! Mi történt veled?
- Ismered a feleségem…
- Igen ismerem, de…
- Tudod milyen…
- Tudom, de akkor is, mi történt?
- Szemen vágott egy fagyott csirkével!
- Ne már! És miért tette?
- Épp a hűtőben matatott, bedőlve, miniszoknya volt rajta. Nem bírtam magammal, felhajtottam a szoknyáját és beraktam neki!
- És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról?
- Dehogynem! Csak nem a TESCO-ban! -
-
BlacKSouL
addikt
Az idézett kéz vagy derékmelegítőkben ez úgy működik, hogy szobahőmérsékleten van egy sűrű folyadékkal töltött tasakod, ideális esetben átlátszó. Van benne egy enyhén domborúra hajlított kerek fémlemez, műanyag peremmel, akkora mint egy közepes gomb. A fémlemezkét óvatosan megpattintod, mintha a másik oldalára akarnád áttolni a dudort, és ettől a pattanástól egyszercsak elkezd kikristályosodni a cucc, és megszilárdul. Közben pedig meglepően sok hőt termel, és tartja is kb fél-, háromnegyedórán keresztül.
Igenám, de honnan jön a hő. Hát onnan, hogy miután megmelegítette amit kellett, és kihűl szobahőméréskletre, szépen beteszed forróvízzel teli fazékba, és óvatosan elkezded forralni. Addig forralod, míg az összes kis kristály el nem tűnik belőle, és ismét teljesen folyékony nem lesz. Ezzel "adtál neki annyi energiát", amit aztán az ismételt átalakításnál szépen lead. Ekkor már megvárhatod hogy kihűljön, érdemi változás nem lesz a következő pattintásig.
A hőfolyamatokon pedig gondolkodj el -
fokukac
nagyúr
Nekem aszongya a mozillám, hogy 4 fok van, és ködös.
Ennek örömére le is ugrom egy kis paracetamolért a benzinkútra...
Juteszembe, egyszer egy szép napon, mint a régi időkben rendesen, betértem hazafelé jövet az éjjel-nappaliba, és vettem kenyeret meg két sört. Miközben fizettem, betántorgott a kisboltba 3-4 hullarészeg aranyifjú (kb 20 év körül), de tényleg csontrészegen.
Az egyik, a főnök, amikor meglátta, hogy sört veszek, odajött hozzám, kedvesen hátbavágott, és a fülembe üvöltötte, úgy, ahogy csak a részegek tudnak, hogy "HIDD EL, AZ ALKOHOL NEM OLD MEG SEMMIT..!"Vinnyogtunk a röhögéstől a boltossal együtt
Ui. tényleg, ezt az "élj a mának!" szlogent az alkoholisták számának növedekését elnézve át lehetne írni erre, hogy "az alkohol nem old meg semmit...!"
-
-
NoLF
veterán
reggel kicsi elalvás, rohanás a bkv után hogy beérjek minél kevesebb késéssel
buszról leszállás, jégen brutálisat zakózás, sántikálva melóba esés
melóban kv magamra öntés, totálba
melós gép tápjának felrobbanása, egész délelőtt szerelés
fakkom kivan!és megjött a holland kamion
adieu
-
kételkedem
addikt
Becslésem szerint 10-12m magasról pottyant le a hó.
tope: A társasháznak elvileg kell lennie valamilyen felelősségbiztosításnak. Mivel hétvége jön, csak hétfőn lehet majd ez ügyben szaladgálni.
Az rtl híradóban épp most láttam, hogy nem csak a sógorom járt így! Remélem mi is tudunk valamit intézni a biztosítónál!
-
Winner_hun
félisten
Esett a hó. Rá a kocsira. Háztetőről.
Valahogy így -
pohár
félisten
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
-
pohár
félisten
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
-
venember83
nagyúr
A Fluence modellt Törökországban fogják gyártani, így felejtős az egész, már ha szervizen kívül is akarsz vele valahova járni.
A Mégane RS meg inkább vaskos, mint szép, alacsonyabb emberek ki se fognak látni lassan oldalra se, hátra már régóta nem lehet kilátni a mai háromajtósokból.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged