- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
nem értek hozzá, azért kérdezem.
mert sok gyártónál látok 5 ezer forintos eszközt is, meg 50 ezreset is. nekem kínai a szolgáltatás lista, azért érdeklődök, hogy mi az, ami tényleg olyan, hogy egyszer bekonfigurálom és utána hozzá sem kell nyúlni, nagy terhelésnél sem dobálja a kapcsolatot. -
tibi666
senior tag
kell a fenének d-link.
meg a tp-link a másik hulladék.dobálják a kapcsolatot össze-vissza.
igaz, az egyik valami ősrégi, di-524 vagy mi a fene, frissítettem a szoftverét, de ugyanolyan hulladék. a tp-link nem tudom milyen, már levittem a garázsba, még rosszabb.vagy eldobják a pppoe-t, vagy a wifit bontják a laptopokkal. a d-linkkel még a telefonom sem működik.
vezetékes kapcsolattal betonstabil volt az internet, de mióta több eszközt használok és kell a wifi, azóta rettentő rossz. valami megbízható eszköz kell nekem, olyan, amivel irodaházakban is osztanák az internetet. komolyabb összeget is rászánnék, mert ez 10 ezer forintos kategória röhejes teljesítményt nyújt stabilitás terén.
-
kételkedem
addikt
Reménykedtem, hogy csak a falazásnál használt speciális cement és mészhidrát keverékéből szippantott...
Sajnos nem az adalékanyag az oka, vele született epilepszia tört ki rajta.Nem szívós, epilepsziás!
ÉKE!
(#35130) Bon3ss: Reméljük gyógyszerrel tünetmentessé tehető az epilepsziája!
-
-
BlacKSouL
addikt
10 másodpercbe összevágtak kb 2-3 percnyi történést. egyik pillanatban sátor, aztán hirtelen valami tábla, összenéznek, majd egy villanás után már megint sátor. közben meg a zene minden vágásnál tök máshol folytatódott.
csak ennyi. én utolsó mohikánként még töretlenül nézem a tévében a filmeket, és amit sosem láttam, abban talán fel sem tűnik. de ez...valami rettenetesen bűnrosszul lett meghasogatva
ja, és pina
-
-
venember83
nagyúr
Nincs bibi, csak nyomj egy entert a címsorban, Herr Pohár.
Na, most én meg mi a jófenét csináljak? Aludtam 4 órát, a srácok elindultak a versenyen, kb. másfél óra múlva virrad, tehát lefeküdni nincs értelme már, zajongani meg ilyenkor annyira nem illene, tehát szinte mindenféle tevékenység kizárva... Hmm
Update: Nagyon perverz ötlet egy Windows telepítés?
-
tiv83us
veterán
Koszi mindenkinek, igen az
Mehetek rendornek //, lehetek barmilyen government alkalmazott /titkos ugynok, FBI, CIA, kormanyzo, mayor....
/, szavazhatok, US utlevelem lesz, meg tobb helyre utazhatok vizum nelkul es az erzes, hogy vegre hivatalosan is oda tartozok, ahova szuletni szerettem volna
/Nem, nem bantam meg, hogy magyarnak szulettem es semmi bajom nincs a magyarsagommal, de hat ugyis leleceltem.De orulok, hogy beszelem a magyar nyelvet es a szemelyimmel utazgathatok az EU-ban
/
-
VoDaFoNe
aktív tag
kaptam egy privátot már megint...
Szépike:
A magamutogatásból végén pofáraesés lesz a vége. A képeid szépnek szép, de nem eléggé, egyszer jó volt többszőr nem.Vodiii:
neked is elmondom. újonc.
blog. saját. mert ha még fórumba írnám akkor azt mondom oké.
és ha pofára esek, majd megoldom.mondhatsz nagyképűnek. csak már megszoktam hogy belémkötnek.
-
Psychonaut
veterán
Bár azt mondhatnám, hogy igen, de szerintem nem.
2-t nyertek zsinórban, de most San Antonioban lesz a meccs, és a Suns kicsivel fáradtabb szerintem. Bármennyire is Suns drukker vagyok, én a Spursre raknék de a múltkori után én nem adok neked tanácsot.SZERK: nem beleszerkesztesz mire elkészülök? Igen, nem véletlen, a Spurs 2000 óta kb. 4-5x került össze rájátszásban a Sunsszal, mindig a San Antonio nyert.
-
zolynet
veterán
Reggelt! Még nem de várható megint zivatar.
De ha biztosra akarsz menni utalj át nekem 1k-t lemosom az autóm és tuti esni fog. Ez a biztos, sztem csináljuk ezt.BlacKSouL: korán van még ehhez, dobj egy kávét
wow, ugrás gomb, jó hogy van de legalább nem használom, sztem fölösleges
-
bolondember
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
Ez nem 1, hanem összesen kb. 16 mester viselkedéséből levont tapasztalat. Volt köztük ács, kőművész, asztalos, villanyszerelő, vízvezető és gázszerelő is. Egyedül az utóbbi volt a kivétel, mert neki nem volt mitől sürgősen megszabadulnia.
(Egy szakmát többen is képviseltek időosztásos módon. - Elég gyorsan cserélődtek.) -
tibi666
senior tag
ez nálam sajnos nem megy ilyen egyszerűen.
egy évben ha egyszer alszok nyugodtan, és ébredek úgy, hogy de jót aludtam, kipihentem magam.vagy felver az óra, vagy magamtól ébredek, de utóbbi esetben mindig túlalszom magam, fáj a fejem és nyomott vagyok. az ébresztő után meg még egész délelőtt kába vagyok.
az elalvás még rosszabb, van, hogy órákig csak forgolódok. és utána jön a nem pihentető alvás, sok idióta álommal. van egy ilyen hülye mondás, hogy ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat. inkább kihagynám, ha lehetséges.
ma is korán keltem, este még egy jó 7km-es séta is befigyelt. ehhez képest hajnali 2 elmúlt és a laptop előtt kukorékolok. reggel 8 után nem sokkal pedig már jelenésem van...
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged