Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz
BlacKSouL #45297 üzenetére
Érdekes! De ez már titok marad.
Most, hogy mondod, a megmaradt tükör műanyag részén, ami csak lógott, nekünk is fehéres poros nyom maradt.így az alatt a fél másodperc alatt lehúztam a fejem
Ez valamitől olyan természetes dolog, utána tűnődünk el rajta, hogy ilyen esetben nem sok értelme van.
Én is automatikusan bújtam Tamás felé, a hatalmas koppanásra. Pillanat alatt lejátszódott bennem, hogy betört a szélvédő és féltettem a szemeimet.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #44891 üzenetére
HI!
vhoiva mar en is repultem recarroval, de hijjaab gondolkozm nem tudom mikor merra:- ( de semmi maradando emelkem nicns rolaa hogy annyi+ lett volna
udv
neduddki
p.s. mivel /hala az egikenek/ boven 10Mm alatt vagyok evente a civic-vel ezert ha vhol feltunoen olcson talalok normalus ulest akkor nevezek csak be ra
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL #44308 üzenetére
inkább az elhúnyt férjének...
mod: egyik ismerősöm árulja F Astra Cabrióját.. nem akarjátok nekem megvenni?
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #44210 üzenetére
Vasárnap nálunk igazi napozós, sétálós idő volt! Történetesen egy régi úttestbe próbáltam csákánnyal gödröt csinálni, de ez most mellékes! Ha november közepéig így marad az idő, akkor feledtetni tudja velem az egész évi szürkeséget és esőt.
A jó idő az utcára csalogatta a szomszédokat is. Tisztára olyan volt mint régen! Beszélgettek a szomszédok!
A beszédtéma egysíkú volt. Azt tudakolta mindenki, hogy mennyi víz van a pincében? Van akinek 70 mázsa tűzifa és a kazán van víz alatt! Mondhatni kissé feszült az illető!
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #44234 üzenetére
Ó bakker, majd előkeresem akkor neked a fotóját, amit átküldtél. Igyál már valamit! Szörnyű vagy.. ;-]
Há' nem találom... egy alkalommal lődörögtél az utcán, és valami szórólapokat nyomkodtak leányok az emberek kezébe, a szóbanforgó gida is ott volt. Szóbaelegyedtél vele, meg megkérted, hogy lefotózhasd, el is küldted a képet nekem PM-ben. Na, ha így sem, akkor reszelj sajtot.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Külföldi SIM-ek itthon
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest