Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
tiv83us #27905 üzenetére
Az aszpartám hatásai:
látászavar, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyen-súlyzavarok, memória-romlás, szellemi leépülés, állandó álmosság, levertség, végtagzsibbadás, érzéketlenség, bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, hallucinációk, mániák(!). Szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, súlyvesztés, ill. elhízás, gyomorfekély, túlzott szomjúság, vizelési problémák, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, ízületi fájdalmak, és még sokáig sorolhatnánk…
Egy jó ideje már nem iszom a Pepsit. Amiket aláhúztam, azok voltak rendesen, míg fogyasztottam.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #27353 üzenetére
Igen kaland, átmész több orzságon is, az eurolines buszok meg nagyon kényelmesek, céghez is sokszor az vitt ki.
félre ne értsd, imádom a repülést , hisz jómagam is vezettem már vitorlát, de az műs. Az olyan gyors, igazándiból ott ott vagy két órát a gépen, ami sehol nem száll le közben, az országokat sem látod, más na.
Én l. Bécsbe is imádtam vonatozni, mert jóMeg úgy egyébként kirándulni is, kocsival, busszal, vagy vonattal, bár a kocsiban az a probléma, hogy szűk a lábtér, főleg a volvo s60ban. Na az kényelmetlen volt.
-
Lortech
addikt
válasz
tiv83us #24531 üzenetére
Hát itt hasonló, éjjel 2-től 5-ig valami zavar keletkezett a tér-idő kontinuumban, mert úgy elröppent, mintha nem is lett volna, aztán történt egy másik szenzációs fizikai csoda, teleport hazafelé.
De úgy kiesett bzmg, hogy még foszlányok sincsenek, semmi, zéró. Tiszta munka volt. -
ToBeY
nagyúr
válasz
tiv83us #23725 üzenetére
Ő Bársony Bálint szakszofonos.Most ilyen jazz-es dolgot csinál. Amúgy elég idegesítő egy csávó,így ránézésre
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us #23725 üzenetére
passz.
bár mondjuk nálunk az egyik ops (operations manager) a mi kis AliG-nk.
Nem olyan jó arc mint az eredeti... -
kételkedem
addikt
válasz
tiv83us #23713 üzenetére
Tabányi egy énekes, aki azzal nyert meg egy tátika műsort, hogy elsírta magát. Próbálnak belőle sztárt csinálni, szerintem nem sok sikerrel.
Dzsudi vagy Judy az idő előrehaladtával egyre inkább egy torz viaszbábra fog hasonlítani. Pár éve láttam élőben, akkor még egy árnyalatnyival jobban nézett ki.
Bubu: Némelyik átesik a ló másik oldalára és olyan szívókákra tesz szert, itt csak nem "Cuppantó" Geronazzo Mariara gondoltál?
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv83us #23713 üzenetére
Nem tudom mennyi lehetett a kényszer műtét a balesete után - azt hiszem valami olyasmit mondtak vele kapcsolatban az orvosok, hogy a hegesedés miatt még jónéhányszor szét- és össze kell szerelni az arcát az idő múlásával, merthogy ahogyan öregszik, a hegek is úgy húzzák erre-arra a vonásait.
A tapadókorong szájakat viszont sosem komáltam, az nem hinném, hogy a kezelés része... Némelyik átesik a ló másik oldalára és olyan szívókákra tesz szert, hogy egy T62-est megtartana függőlegesen egy felhőkarcoló oldalán - ha lenne lehetőség a T62-esek felhőkarcolók közelébe juttatására
-
kételkedem
addikt
válasz
tiv83us #23707 üzenetére
Nálunk azt a szalonnát, amiben rétegezve egy kis hús is található, bacon szalonnának nevezik. Leggyakoribb megjelenési formája: szupermarketekben 2mm-es szeletekre vágva, vákuum fóliába csomagolva. A szalonna szót általában a csak zsírszövetet és esetleg bőrt tartalmazó szalonnára használjuk.
ps: a nejem csirke májat göngyöl "bacon" szalonnába, sütőben megsüti. Nagyon finom!
Napsütés!
-
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #21271 üzenetére
Jam, a House szerencsére visszatért
Lehet tudni hány éved lesz még belőle?Amúgy azt hogy csinálják meg, hogy torrentrea leadástól számított pár órán belül 720p-be és sima hdtv verzióban is kint van a House rész? Karöltve a többi sorozattal
Jaj lehet azért mert kint 720p-be adják, egy reklámmal a közepén, azt kivágják
Tényleg, hisz mindig ott a FOX embléma -
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv83us #21254 üzenetére
És akkor majd itt is lehet jó drágán inni ugyanazt a kafét amit Margitka néni ad a sarki kocsmában?
Tehát gyakorlatilag egy újabb "hovaverjemelak.vasoklóvémat" hely? El tudom képzelni ahogy a kétkezi melós megy a munkába, rohan két békávésztrájk között, hogy csak 5 percet késsen, és egyszercsak hirtelen rájön az inger hogy neki csillagokat kell látnia. Mondjuk az hogy pesti úrinépek kikent kifent pics@val meg f@sszal majd délutáni elfoglaltságképp ott verik egymásra a nyálukat, az kétségtelenül emészthetőbb.
Amúgy ebben az izében is ugyanolyan kávézott vizet adnak, mint amit ott US-ben literszámra isznak a bögréből szorgosan utántöltve? Vagy ezen információim tévesek? Mert azt nem gondolnám hogy decijével isszák a kőkemény bécsit
Egyik kolléganőmnek ilyen starfucks-os bögréje van bent melóban, de a nyáladzáson kívül sokmindenre nem jó ahogy néztem. Akkor már inkább Bocis bögre -
fokukac
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #19625 üzenetére
Hogy mondjam, nem olyan titkarno voltam, aki a fonoknek beszel emg idopontokat, meg ilyenek, hanem inkabb olyan recepcios-officer.
tiv , ez egy kb 5 -6 fos ceg, 3 fonokkel, kb 3 hetet voltam ott, alapvetoen a weboldalukat keleltt volna rendbehozni, ezert vettek fel, es megjegyeztek, hogy "némi" office meló, ehhez képest leírtam mi volt. -
Mawyx
őstag
válasz
tiv83us #18954 üzenetére
A többi rész lemaradt:
Egyiknek a levele: "Erre én nem sok esélyt látok. A párommal, Gáborral akarunk összeköltözni, úgyhogy most mindketten arra gyúrunk. Én részemről sztornó. Nem hagyom itthon a drágát, tudom, hogy ő meg nem vágyodik ki. Ez van." És ezt olyan ember írta, aki oviskoromtól barátom.Ezt egy oviskori barátom írta, úgyhogy nem nyert
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest