Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
nem én adtam neki - csak ha bekattan, azt hívjuk Ferike üzemmódnak...
(mondjuk a napokban több órán át volt Ferike-üzemmódban - de ez valszeg nagy mértékben annak is betudható, h kikukázott egy használt nikotintapaszt és megrágcsálta. a csilipaprika szétrágása (és az azt követő radírozás) óta már nem csodálkozom semmi... vagyis, nem olyan sok mindenen.)
-
BlacKSouL
addikt
a kevésbé morcos
kecskemétiből a bor-, és pálinkafesztivál alkalmával nyáron cserdítettem be kegyetlenül, aznap hoztuk haza a Civicet, este meg levonultunk a Főtérre, és elkezdtünk melegíteni pálesszel. Két fiatal pultos srác volt, tippre úgy 8-9 4centest húztam le, többiek is 5-6-ot. Emlékezetes(meg kieséses) este volt.
-
BlacKSouL
addikt
Na várjá', nem fütyis, hanem mézes. És nem vazwack, hanem Várda-drink, viszont eleve mézes mint írtam volt.
Kicsit karcos, kicsit kommersz, de amúgy erős mint a dög. Aromája még a baracklén is keresztülhasít.
Általában van egy jollyjoker a mi társaságunkban is, fura mód az aki lassan 2 éve nem iszik alkoholt, de mindig kapható egy kis pezsgésre. Most neki se volt kedve. Na nem mondom hogy nekem 100%-s volt, de én is úgy vagyok hogy ha valaki jön/megy, akkor nekem pénteken ott a helyem vele. És egész héten szopatnak minket melóban, ez az egy péntek este arra kell, hogy reseteljük az agyakat.ójessz..
rendőr haver kapható egy kis pezsgésre, lehet hogy lesz még hasonló kép is rólunk
-
tildy
nagyúr
Nem.
De érdekes , mennyi állat van itt Londonban. A st. James Parkban, ahol múltkor voltunk, elvileg van fekete hattyú is.Meglepődtem ma a rókán. Pont előtte mesélt egyik lakótárs a rókákról, amely itt akár megeszik egy kisebb macskát is (
) , erre kimegyünk, és ott van egy. Bakker egy 10 milliós város nemis legkülsőbb kerületében... Róka?!
-
ToBeY
nagyúr
Itt van [everydaydrinkers]
-
Psychonaut
veterán
-
-
ngabor2
nagyúr
ne menjen hamarabb. ráér. hova siet? miért csak azzal a busszal tud menni, amivel a dolgozók és a diákok mennek, tehát a 0. megállóban 143,7%-ig telített? ha vár egy fél órát, vagy órát, akkor meg jön egy majdnem üres busz. és igen, a melóba menő ember és a diák tényleg siet. nem szerettem a pofátlan (nem tudok rá jobb szót) öregasszonyokat, mikor bejártam. ez kb. 14 évet jelent, tehát tapasznyalatom van róla bőven.
-
tibi666
senior tag
mert a gl nagyobb. csak dízel jöhetett szóba egyébként, nem vagyok én krőzus, hogy egy 5 literes benzinmotort tankoljak a következő 250 ezer km-en. viszont nem árt, ha megy, ahhoz meg a 320cdi kevés, így maradt a 420-as.
lassan jönnek a gyerkőcök, 4-5 éven belül, remélem. cls-t akartam először, de kipróbáltam egy kolléga gl-jét, aztán elgondolkoztam, és így döntöttem.
-
BlacKSouL
addikt
-
Dylen
senior tag
hát nem épp devergora gondoltam, hanem kicsit elegánsabbra
de azért szólhatsz
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest