- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz lorcsi #43529 üzenetére
Nem kérdezem meg, hogy mi a munkád, mert egy fórumtárs emiatt már leharapta a fejem
Az információ csepegtetéssel azonban vigyázz, mert ebből a sorból, hogy az se normllis aki 7:05-kor csempét jön nézni hétfőn, kikövetkeztethető, hogy olyan helyen dolgozol, ahol csempét is árusítanak!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz lorcsi #43728 üzenetére
Hajnal 3-tól szemhunyást sem aludtam, a felkeléssel semmi bajom nem volt!
Az időjárás monnyon' le! Lassan tényleg többet esik itt, mint Irországban....
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
válasz lorcsi #46213 üzenetére
Jajj már , nem kell mentséget keresni , hogy így helyzet úgy helyzet. Nagyon szomorú , ami odahaza történt, nagyon megrendítő is , de szvsz akkor is ciki, hogy ennyire nem tud angolul a miniszterelnökünk....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
válasz lorcsi #49346 üzenetére
Ráadásul ezek általában jobb boltok, csak gondolom egyrészt akcióznak így a karácsonyi szezon kezdetén, másrészt meg így a gazdasági válságban nem lehetnek túl kelendőek a cuccok, így kénytelenek árakat csökkenteni.
Mondjuk, én világéletemben hátizsákos/oldaltáskás voltam, de én is elgondolkodtam, hogy nekem is jól jöhet egy jobb márkás kerekes bőrönd.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest