- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2 #24453 üzenetére
Mivel általában külső beszállítótól vesznek meg szinte mindent a számítógépekhez, ezért valószínűleg találni XP-s drivert mindenhez.
Visszatérve komolytalanabb dolgokra: definiálnád énnékem az életet, kedves nyucsi?
Nem szürke, ne rontsam más szeme világát s ezzel romba döntse a magyarországi tb-t.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #22444 üzenetére
Az. Tudtommal. De pontos saját kezű/szemű információ-megerősítésem még nincs ezügyben. MÉG..
Vagy hogy én? Én nem.Cicus: Köszi. És majd írok ezügyben még privit.
véncsávó: na ja. Az elmúlt két nap..három igazából. Ritkán van/volt, hogy nem találom a helyem, nem tudom mi lenne jó, és minden rossz. Ne ez ilyen volt. Legalább kirándulni mentem volna..na de bokáig érő sárba? Egyedül?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
csapos2 #22449 üzenetére
Rossz helyen laksz...
Van ahol szokás, legalábbis a videók címe szerint....
Csacsi: Logout alól fórumozz....
-
rarri
senior tag
válasz
csapos2 #6502 üzenetére
Én is kíváncsi lennék, hogy hogyan reagálna a a fiútesó.
De el nem tudom képzelni, hogy nőként nézne a " kis hülyére ", és hogy ettől beindulna. Inkább egy jó röhögést tudok elképzelni.Esetleg a haverjait tudom elképzelni hogy beindulnak, amikor elmeséli nekik a sztorit.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
csapos2 #6502 üzenetére
sztem ha nem 20 percig leskelődött és bukott le nem gáz, megesik az ilyen ha nem csukják az ajtót. felállt rá? sztem ez az egészséges, a töködnek csak nem mondhatod h ez vérrokon. a látvány az látvány.
ha viszont sokáig leskelődött és nem jutott eszébe elszaladni, h nem kéne. az nem jó.
venember: van egy peres ügye aminél hátrány lenne ha lenne vkije. ez pedig tavasszal reméljük lezárul.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2 #5850 üzenetére
Azért ez is fura, otthon legyen kicsit ribanc, de társaságban szépen kulturáltan húzza meg magát, olvadjon bele a szürkeségbe. Nem mondom, hogy nem megszokott meg társadalmilag hallgatólagosan elfogadott, csak fura. Ennyi.
Fene meg gondolta, hogy egyszer átéléssel fogok hallgatni egy Piramis számot, de most ez valahogy megfogott. A szövege meg a zenéje is.
-
Bubu79
addikt
válasz
csapos2 #5870 üzenetére
Ez puhatolódzás volt csupán részemről, hogy vajon virágnyelv címszóval valami ilyesmire gondolt-é Kételkedem, kinek válaszom nem, a kérdés az volt, hogy szabad -e kocsányon lógó szemekkel bámulni a menyasszony kibuggyanó kebleit, vagy esetleg aki így tesz, az számoljon valamiféle retorzióval?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
csapos2 #5850 üzenetére
én szeretem ha nem csak otthon mutatja meg h Ő nem nyuszi. ha csak otthon mutatná meg azzal elfojtaná a ribancot, és mint tudjuk az elfojtott dolgok visszaütnek vmi deviancia formájában. én kifejezetten imádom ahogy megpukkannak a nők és kiesik a pasiknak a szeme.
ha a másik oldalról nézem, nem látnám szivesen a lányomat ilyenben.
-
kételkedem
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest