Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
én félévente ide 160at. de egy kreditallokáció (a tárgyat ugyanitt cisnáltam, akkor is fizettem félévente 160at, a tárgy neve, oktatója is ugyanaz, a kreditallokációs kérelmet én kell hogy megírjam Atól Zig, de ők mégis lehúznak 2ezret/tárgy)
és utána szó nélkül kirúgnak, semmi figyelmeztetés vagy bármi, csak jön az index hogy köszönömszépe'
node most fel vagyok véve, tanulnék is, de az egész isklában képtelenek rájönni egy tanár elérhetőségeire. egy emberrel már többször beszéltem ma, ő teljesen kiborított...
írjak neki emailt. mondom már írtam 3at, nem válaszol. akkor írjak neptunon. jó, köszi.
írnék neptunon, de ott kell a címzett kódja, amit nem tudok. visszahívom a nőt, aszondja minek akarok neptunon írni, írjak emailt, azt biztos olvassa, a neptunt nem.mondom TE MONDTAD hogy neptunon írjak, merthogy azt biztos olvassa, az emailt nem.
döntsd már el melyik legyen
eldöntötte: hívjam fel. mondom az volt az első kérdésem, hogy van-e mobilja, mert nekem csak ez a szám van meg, amit ugyan már 89szer felhívtam, de eleddig csak TE vetted fel, más számom nincs...
és persze az egész úgy kezdődött, hogy a tanár akit keresek, nyugdíjba ment, viszont hallásra. de mondom engem tanít hétvégenként, úgyhogy bitte...
de semmi értelme.
ja de, a végén még azért ledöfött: de hiszen hétvégén van vele órájuk, majd akkor beszél vele!
persze b+ de most azért akarom elérni mert hétvégén NEM MEGYEK órára mert nem tudok, és zht írunk...

Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest