Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
De a kerdes az, minek akarsz mac-re wint tenni

-
válasz
venember83
üzenetére
Azért mondtam, hogy átmenetileg...
A (Snow) Leopard DVD-jén minden meghajtó megvan (kivéve az iSight webcam), drivergond így nincs. De akkor az enyém különleges darab: Snow Leo upgrade előtt feltoltam rá egy próba win7-et (a webcam kivételével minden részét felismerte), és túlélte.
Aztán a Snow Leo installal le is töröltem.Tildy: Bootcamp nem olyan nagy varázslat, azzal a win7 simán felmegy rá. A Bootcamp Assistant-al le is lehet szedni, csak a következő indításkor a (Snow) Leo DVD-t kell bebootolni, és adni neki egy Disk Repairt a Disk Utility-ból.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Sajnos igen. MEg tudom mutatni , mi volt a baja. Szétesett , bekockázódott a kép, volt , mikor az itunestól reggelre meghótta magát.
Bootcampel wint rá? Ugye nem mondod komolyan. Próbáltuk, de izéhozé , ez felér egy növénykínzással!)
Szal volt rajta, egyelőre wowban jön elő,meg itunesnál, volt mikor újra is kellett indítani, mert annyira nem csinált már semmit. Mindjárt lesz videó róla. -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ablakokat almára? Azon nyomban öngyilkos lesz benne valamilyen hardver...

-
Hmmm... Rosszalkodik a Maci? Esetleg még valami jó combos kép és/vagy videoszerkesztő program is mehet neki, ami megtekeri azt az nVidia chipet meg a RAM-ját. No meg játék - esetleg érdemes lenne BootCamp-al feltolni rá - átmenetileg - egy win 7-et is, és ott is megnézni, hogy rosszalkodik-e.
-
tildy
nagyúr
Mai napra két hír: megrendeltük az akusztikus élményt biztosító berendezést, illetve nem cserélték ki Lajos professzionális esőkabát-könyvét.
Viszont ez utóbbin újrarakták az almaboltban a havasi nagytestű vadmacskát és a 3. féltől származó alkalmazásokat egyelőre száműztük. Enne örömére kegyetlen háború-ügyesség világa kínzásnak vetjük alá, mely alatt remélhetőleg kiderül, hogy továbbra is szétesik-e a kép. Ha igen, akkor a képi megjelenítő véletlen elérésű tárólóegységeinek lehet valami gondja-baja, mely együtt járhat az alaplap kicserélésével is idővel....
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
elosztásra jó, amúgy csicsa, csak klassz h a pool szoba mellett van még két fél szoba is, ennyi tetszik maga a berendezés a biliárdasztalon kívül nem

kösz a lehetőséget, Neked is Bubu ... barátokra mindig számíthat az ember
-
NoLF
veterán
holnap, ha sikerül, valami nagyon különlegeset, és finomat fogok készíteni

-
dragonfx
veterán
hogy tudnák wiw freemail jelszot megtudnia gépemről aki itt bejelentkezett?van valami napofájl?vagy ismer valaki feltöröt?
sos probléma. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
És akkor az izomrostok mikrorepedéseiből nem lesznek makrorepedések?
Mondjuk én úgy fogalmaznék, hogy mozgatni kellene, de terhelni nem.
Na, jó, meggyőztük magamat, akkor kicsit mozgok, de nem erőltetem meg magam..még.
-
BlacKSouL
addikt
Izomlázra/-ellen mi jó? Újkőkori okosságok szerint rádolgozni nem jó. Nyújtani sem. Pihentetni kell, meg melegen borogatni. Csakhogy minél jobban pihentetgetem, annál jobban úgy érzem, hogy beszűkül, bemerevedik az izom, és még jobban fáj a mozgatás. Meg azt se akarom hogy ez ürügy legyen a mozdulatlanságra.
-
Dylen
senior tag
az miért van, hogy a chrome nem nyílik meg? tegnap még semmi baja nem volt

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
végre ismét ph-elé kerültem.
az utvonalterv.hu adott egy m0-mentes utat, meglessük. csütörtök délután mennénk
-
pohár
félisten
hohó, Milford Selection-ös teát iszok, sznobság van kéremszépen
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
majd elalszik az biliárdasztalon

-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
A "természetbeni juttatást megtarthatja magának" = "ha kígyóember, oldja meg az anális behatolást magának"?
ÉKE!Amúgy abban a lakásban az az igazán durva, hogy 1. hangulatot doppingoló berendezés
2. vízesés
3. biliárdasztal van, de sehol egy ágy? ("Virág elvtárs, se ajtó, se ablak?") -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ebben a lakásban? Akár még a Gyösszben is inkább.

-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hála és köszönet, gumiujj lesz az!

tbs: Neked is!
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Gumiujjnak hívják a védőnők.
Szerk., #47470, Dr. Pasztilla: akkor jó.

-
válasz
venember83
üzenetére
Ez itt nálunk a patikában műtőujjas néven fut, másik neve a gumiujj.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
-
ch003067
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Olyan cucc lehet, amit ha felhúzol, és megfogsz valamit, nem marad ujjlenyomatod.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ujjtyű, nem?
-
venember83
nagyúr
Pisztillus!
Ez mi a fene magyarul?
Köszönöm! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
"she's dead."
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Miként telnek a napjai, mit csinál most Hingyi Beatrix?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
dehogy 0!!!!
Beadta jelentkezését a kormány Országleltár projektjének 4,8 milliárd forintot érő közbeszerzési pályázatára Farkas Imre vidékfejlesztési közigazgatási államtitkár korábbi cége. A Geodéziai és Térképészeti Zrt. egy konzorcium tagjaként indult a tárca felügyelete alá tartozó Földmérési és Távérzékelési Intézet által kiírt tenderen. A borítékot nem kellett messze vinni: az állami intézet, amelyet a kormányváltás óta amúgy is Farkas volt kollégája, a Geodézia korábbi igazgatósági tagja vezet, ugyanabban irodaházban székel.

-
zoltanz
nagyúr
Én beérem havi 250 000 FT -al zsebbe, viszon cserébe viszont nem csinálok "semmit".

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A bakancsot legalább annyira találták ki nekem a Bajorok, mint az 5GT-t és az X6-ot.
Előbbi miatt majdnem sokkot kaptam tegnap előtt - élőben még szörnyűbb, mint képen, fehérben pedig egyenesen gyilkos látvány

-
NoLF
veterán
Kéne-e? Nem. Az ára kéne. A GT2 RS-nél nem vezettem jobb autót életemben, és könnyen lehet, hogy nem is fogok. Imádom benne, hogy kézi váltós maradt, hogy sprőd, hogy régi vágású, amilyennek mi romantikus hülyék a sportautóinkat szeretjük. Az ára feléből vennék egy 911 GT3-at, 435 lóerős szívómotorral, még egy feslett nejlonharisnyányi réteggel őszintébb élménnyel. A maradékból pedig eltennék gumira, versenypályabérletre és közigazgatási bírságra. És még mindig maradna 15 millió egy nagy tartályra a kertbe, tele 100 oktános benzinnel, hogy 20 év múlva meg tudjam mutatni a fiamnak, hogy milyen érzés volt olyan autót vezetni, amit a villany még csak beindítani tudott. Aztán kipofoznám belőle a büdös kölyköt, mielőtt megöli magát, vissza a dodzsemjébe, én pedig a bánatos nosztalgiámat párhuzamos gumicsíkokkal kenném fel a pusztuló Föld rosszalló arcára.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
F@sza - nekem meg csak annyi jutott SMS-ben a múltkor a Rack Autótól, hogy most kedvezményesen vehetnék alig potom 6,7M-ért 116i-t

Pedig nekem most is propelleres van

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Sofőr állást vállalok!

600,000.00 GBP = 183,764,281.05 HUF

Ugye kell egy sofőr!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
0.
-
bolondember
MODERÁTOR
gazdag vagyok, nyertem!
mélben jött:
"Your Email ID has won a brand new BMW 5 Series car and a cash prize of 600,000.00GBP and lot of cash prize. Contact bmwclaimsdept44@live.com, for more information about how to collect your prize."mondjuk tény, hogy nem voltam bömbi rajnogó - de ingyen! KELL! s 600k font?! Mennyi pénz az HUFban?!

-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
NAS, backup.
Lesz még 4 társa. Elvileg +10-15% iops az 5400-hez képest - amivel veri a legtöbb 1-2 éves 7200-est is... Hát akkor most megnézem mi az igazság. 
-
BlacKSouL
addikt
de mitől karaktercipő a karaktercipő??
-
válasz
venember83
üzenetére
Nekem is furcsa volt, de az alul lévő pdf-ben ez állt... Aztán lehet, hogy csak 5400 rpm-es, csak én értelmeztem rosszul.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
5900? Ilyen is van?

-
Ez meg Darwin-díj esélyes...

-
Ahogy elnéztem a honlapján, 5900 rpm-es. Rendszervinyónak nem javasolják, adattárolásra (pl. NAS, backup) annál inkább. Ha SSD mellé kerül tárolónak, akkor vedd meg nyugodtan, rendszervinyónak viszont keress valamilyen 7200 rpm-es darabot.
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
Tim: Annak drága kissé, nem?

-
tbs
addikt
Ez jó..? -> ST32000542AS
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt az említett intézet állja!
A szóban forgó intézmény a Népirtás és Tömeges Emberi Jogsértés Megelőzési Központ. Oh yeah!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Az úti költséget is állod?

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én azért szurkolok neki nagyon!

Egy speciális korai előrejelző-aggregátor mechanizmust fog alkalmazni, amely ugyanazon indikátorok által hosszú távon mért, kvalitatív elemzésekkel kombinált megbízható, kvantitatív adatokra fog épülni.
Aki kitalálja, hogy mely szervezet működése fog ily módon megvalósulni, az vendégem a szemben levő olasz kávézóban egy finom kávéra! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
a válaszom egy határozott talán
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De a nemnek nagyobb a valószínűsége.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
azt mondta, 50% az esély, hogy megszerzi.
vagy igen, vagy nem.

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ő pedig behozta a gyógyszeredet és egy pohár vizet, majd gyengéden homlokon csókolt, miközben biztosított róla, hogy ha hamar nem múlik a lázad, akkor kivisz Gyösszel az ügyeletre!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ez csak egy ártatlan puszinak indult.

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Gyerekkorom óta gondosan megválogatom, hogy kit csókolok meg

-
Bubu79
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Király ajándék!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Dee volt, csak az kicsit odébb van. A szarvas-carpaccio valami isteni ott.
-
kételkedem
addikt
Nem komálom az ipsét, de szeretném ha nyolcvan évesen ilyen állapotban lennék

-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Na mi van - savanyú a szőlő?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem, csak gondoltam kéne egy hétvégi telek is, valami kisebb kunyhó meghúzni magam ha ki akarok mozdulni otthonról

-
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, sajnos, haláleset, kollégám, pontosabban 1 cégnél dolgozunk, annyira nem ismertem, de...

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nem, az autóval együtt vettem, alapfelszereltségként. tudod, amerikai gyártmány, ott meg nem kevés nem rövid út található

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
tempomatom már van

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Várj, az már csak a második sokk lehet, hiszen előtte le kell nyúlnia és konstatálnia, hogy "nincs meg b+!"
-
Szép hetet mindenkinek, avagy szebbet, mert ahogy fogadtak idebent 1 hírrel, az, áh

Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- Villanyszerelés
- Hyundai, Kia topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A (Snow) Leopard DVD-jén minden meghajtó megvan (kivéve az iSight webcam), drivergond így nincs. De akkor az enyém különleges darab: Snow Leo upgrade előtt feltoltam rá egy próba win7-et (a webcam kivételével minden részét felismerte), és túlélte.
Aztán a Snow Leo installal le is töröltem.

(Megártottak a fogyasztásmérők, már zöldségeket beszélek.)

3. biliárdasztal van, de sehol egy ágy? ("Virág elvtárs, se ajtó, se ablak?")