Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
És szegény vírus?

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Valahogy így, ahogy mondod. Patikai szakzsargonban ezt mi csak egy napos vírusnak nevezzük.

A lényeg az, hogy NoLF jól van!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
bement, szétnézett, tombolt kicsit majd eltávozott.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
folyadék, c-vitamin, fekvés megvolt, nyomtam mellé jóféle házi praktikát is: pálinka, méz, fokhagyma.
ma semmi bajom nincs, a hétfői edzéstől pompás izomláz mindenütt, de semmi köze ahhoz, ami tegnap volt.
ki érti ezt...
-
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hittem a fenyőt olvasva, hogy nálad korán kezdődik a karácsony

-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Volt egy kétoldali tüdőgyulladásom, azt nem húznám be ide, így nem oltatom be magam. 2ével ezelőtt voltam beteg utoljára azt hiszem.
-
Winner_hun
félisten
Azt nem, csak néhány szál borovi fenyőt
Úgy döntöttem bent csinálom, amígy szárad az egyik adag addig másik munkát tudok rajzolni... Mogy úgyis csak ez van terítéken a tennivalók közül, másba nem akarok belekezdeni. Ja és ez nem is mind, lesz még. -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Össze kell ragasztani a könyököd?

-
Winner_hun
félisten
Mai nap másodszor vertem be a bal könyököm. Először teherautó maradvány fogantyújába, azt azóta már leszereltem mert nem az első eset volt, most meg a mögöttem lévő 1,8 méter hosszú fenyőbe. Lehet nem a székem mögött kéne tárolni, dehát így fér el a szobában. Lassan kezdhetem a ragasztást..
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
örülök.
ne is legyen gond!

-
válasz
zolynet
üzenetére
Ha az influenza korábban is normál lefolyású volt nálad, vagy meg sem kaptad, akkor az immunrendszered jól végzi a dolgát, nem kell oltás.
Ha viszont súlyos lefolyású (hetekig fekvés, izomfájdalmak, hosszan tartó magas láz, és ehhez még bakteriális felülfertőzés) volt, vagy valamelyik rizikócsoportba tartozol, akkor az immunrendszer segítségre szorul, ergo kell az oltás. -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kihúztam, betoltam, minden rendben!

Annak viszont nem tudom, hogy örüljek-e, hogy:
Mint a mi biztonsági intézkedések, rendszeresen képernyo tevékenység az MKB rendszerben.
Nehogymá' a képernyőtevékenységemet! Ráadásul rendszeresen?

-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ezt konkrétabban is meg tudnád indokolni h miért nem javaslod?
Mert engem csak az bosszant h csak annyit mondanak h itt van oltasd be, de arról nem szól semmi h 98%-ban jó, 2% belehal/belehalhat.
Amúgy a nem felé hajlok. Tavaly haverom beadatta a h1n1-et jó szarul volt utána, idén meg leverte az influenza, szal sokat védett.
Nálunk is cég állja, de sztem nem lesz a vége ennek. -
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
remélem helyreállítod a fiókod hozzáférését!

nehogy baj legyen!

-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Múlt hét közepe óta megy az adathalászat az MKB-ügyfélkört megcélozva.
-
kételkedem
addikt
Kaptam egy ilyet:
Tisztelt MKB Bank tag:
Figyelem! Ön MKB fiók korlátozott volt!
Mint a mi biztonsági intézkedések, rendszeresen képernyo tevékenység az MKB rendszerben.
Nemrégiben a kapcsolatot veled észlel, egy kérdés a fiókjában.Ha bejelentkezik, akkor látni helyreállítása érdekében fiókja hozzáférést.
Köszönjük megértését, mint mi a munka annak érdekében vegyék a biztonságot.Kattintson ide, hogy aktiválja fiókját
Köszönjük a gyors választ erre a kérdésre.
Kérjük, értse meg, hogy ez egy biztonsági intézkedés, amelynek célja, hogy segítsen megvédeni Önt és számla.
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.MKB Bank Zrt.
Székhely: 1056 Budapest, Váci u.38.
Cégjegyzék helye és száma:
Fovárosi Bíróság, mint Cégbíróság,
Cg. 01-10-040952MKB TeleBANKár
Lakossági ügyfélszolgálat: 06-40-333-666
Vállalati ügyfélszolgálat: 06-40-333-777
Külföldrol: +36-1-373-3333Fogadjunk, hogy van olyan akit nem érdekel a rémes magyarságú szöveg, nem érdekli a folyamatos figyelmeztetés, hogy bank e-mailban sosem kér jelszót, személyes adatot stb! Biztos vagyok benne, hogy páran rákattintottak a linkre, ami egyébként a http://szolgáltatás.mkb.li/x.php helyre visz.
-
zolynet
veterán
FLUVAL AB védőoltást a cég állja, érdemes beadatni?
Ez ügyben mindig kétségeim vannak. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Majd' két év ide vagy oda...

Egyébként most épp nagyon szerethetnek engem a szomszédok (bár két napja kiírtam + mindenkinek be is dobtam a postaládájába értesítést, hogy ne érje őket váratlanul a felújítás) - a két mester éppen feldarabolja a kádamat, amiben még volt anyag.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az osztalyok kb fele nem iden barnult.... Mivel nalunk is - bar kevesen voltak- de kozuluk kerultek ki, akikkel a legtobb gond volt, igy igen, azt mondom mind az oktatas szinvonalat, mind a tanulasi lehetosegeket meghatarozza. Olyan suli , amirol te beszelsz, es jo, es megfelelo 30 km-re Szolnokon vagy Jaszberenyben van. Megy 6.30kor busz azt szevasz....
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
"Múltkoriban" = 2009 januárja...
Most meg 2010 novembere van.

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
leginkább a teljes paletta ami itthon kapható, tehát 19colltól
priv -
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Majd veszek bele egy négyliteres vényolcast!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Majd ne felejtsél motort is venni bele, mert az 1,4-es és 1,6-os benzines erőforrások nem képesek túl sokra ennyi tömeggel, főleg ha mind a négy kerék meghajtása a feladatuk, a dízellel valamivel jobb a helyzet, de messze nem dinamikus attól sem az autó.
NoLF: Csak óriási plazma meg ki tudja milyen kutyafüle high tech tévéid vannak, avagy esetleg baráti árú nyolcvan centi körüli átlójú, "normál" LCD készülékeket is tudsz szállítani?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A leendő vásárlók biztosan nap mint nap kimennek majd vele, hogy a 950 newtonmétert kipróbálják valami erdei úton!

A minap láttam a belvárosban egy Dacia Dustert. A sörnyitó emblémát leszámítva teljesen vállalható formájú autó. Nálunk kb 3 millió az ára, ami szintén vállalható összeg egy új autót tekintve.
Lehet, hogy 3-5 év múlva szétnézek a használt autó piacon és féláron veszek egyet.

-
NoLF
veterán
mostmár nem csak samsung, de lg tv is van kínálatban, akit érdekel, szóljon.
-
venember83
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
persze, hogy tévedtél.

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Azt hittem, hogy az a felület, amivel a hétszáz lovas és kilencszáz newtonméteres jármű felfekszik a homokra, amikor valakinek épp terepezni támad kedve ezzel a terepjáróval. De ezek szerint tévedtem.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A homokfelület az az a felület, mely a homokkal érintkezik, mikor az önjelölt Sebastian Loeb kettőötvennel perecel egy hatalmasat egy sodrós kanyarban egy ilyen pénisztoldalékkal.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem melómentes van. Már 3. napja. Esküszöm, kipihentebb lennék, ha dolgoznék. Előkészületek a fürdőszoba felújítására rúlzanak.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Öhöhöh

-
Szép napot mára is mindenkinek
-
lujó55
addikt
Jó reggelt, mindenkinek.
Már kinéztem a karácsonyi ajándékomat. Nem kell becsomagolni
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hát én csak a söröket hasonlítottam.
(mo csak egy kis bili, nem nagy ország persze.) -
pohár
félisten
hm, de nagy a pangás, nem is értem miért...

-
qdak
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
ksözönöm akkro ha jol nézem áfástul kb 50FT
-
qdak
addikt
hell0 nagyon nagyon fontos lenne mennyi az áram ára/KW/h (nappalié)
-
BlacKSouL
addikt
próba
ok, akkor működik
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én még kinyomtatom ezt a rahedli feladatot a kölköknek, aztán szunya, 5- kor keltem ma és holnap is akkor fogok.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Levegőt.
Majd. Remélem nem a Hmm időtájt lesz megint a szunya, pláne a 6 órai kelés miatt. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mit szívsz
? Ezért jóccakát neked is
. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Klikk klikk klikk. Tu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm.
Kgrrrrr, kgrrrr tatammtatammtatamm tatammtatammtatamm tatammtatammtatamm
Klikk.. klikk... klikk klikk klikk.
Tattarattatattarattatattarattatam klikk.
Tattaratum. Tattatum. Tutumm. Tutumm.
Tu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm. -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Azt irod nalatok a gyerekek . Tobbesszam. Tehat a gyerekek jo resze buszozik, atjar mas faluba. Gondolom mennek egyutt. Nos itt a kornyeken senki nem jar at mas faluba, ergo egy 7 eves gyerek total egyedul megy, ismerosok, baratok, iskolatarsak nelkul.
Szerintem is tudnak setalni, de egy 6-8-9 eves geyreket nem engednek el 10 kmre, egyedul, busszal, ugy hogy :
2km-t gyalogol a buszmegig , es at kell mennie a fouton
buszozik 10-15 percet
2 km-t gyalogol megint az iskolaig, atmenve a foutonBocs, de ennyit nem er meg, hogy :
1. rosszabb iskolaba jarjon
2.hogy ne legyen azonos nevu osztalytarsa
3. korabban keljen, feleslegesen utazzon -
bolondember
MODERÁTOR
nálunk a gyerekek alapból 10km-t buszoznak.
Egyedül.És egyik se járásbeli fogyatékos, hogy külön meg kelljen állni a kocsival suli előtt (majd 300 m múlva beállni a mélygarázsba), tudnak sétálni.
Nincs olyan, hogy kicsit késel, jön másik. egy óra múlva. Majd arra rá két óra múlva.Mert egy kis gyaloglás megárt bárkinek. Ki is pusztultak régen az emberek.
De felhozhatnám annak a kiskölöknek a példáját, aki Pécsett fél órát egyedül buszozott, átszállással az ÓVODÁBA. és nem lett semmi baja. Pedig középső csoportosként kezdte. És él, felnőtt, aránylag normális élete lett.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ok, hat szerinted tok realis egy 6-8 eves gyereket 10 km-rel arrebb jaratni naponta busszal, egyedul iskolaba -szulok dolgoznak , Szerintem nem az.
Ezek kozul Ladany fele napi 2 db busz van, Jaszbereny -Szolnok iranyaban orankent, ketorankent egy - > legkozelebbi telepuleseknel be sem mennek a faluba a buszok, csak elmennek mellettuk , +2 km gyaloglas kene meg. Ja, es a gyerek egyedul menne, mert mindenki mas a helyi suliba jar. Tenyleg valasztasi lehetoseg, meg azt mondom meg akar meg is oldhato, csak milyen aron. -
bolondember
MODERÁTOR
mondj már nekem valami újat.
amikor egész nap 4-5 busz van az egyik irányba, ugyanennyi a másikba is. És van ezek közül 2-2, ami nem is áll meg az egyik megállóban - tehát akik kicsit távolabb laknak, másfél km-t gyalogolhatnak.
Mégis meg lehet oldani, hogy az illető:
-jár Gamásra, a hátrányos térségi falu iskolájába
-Látrányba, ahová a legtöbben
-vagy Balatonlellén az iskolába.tehát nem feledkeztem meg a közlekedésről. Simán elővettem egy példát a lakóhelyemről.
Ez akárogy is számolom, 3 iskola. Általános iskola.
-
válasz
bolondember
üzenetére
+10 perc buszozás
? Kicsit több az szerintem, én csak Nyíregy belvárosában 15 percet buszozok, ja és még nem is szóltam az ~1,5 órás vonatozásról
. Emlékszem hogy mikor még középiskolába jártam akkor se 10 perc volt bemenni Záhonyba, pedig a legközelebb lévő iskola volt, azt hiszem olyan 20 percet utaztam és 7-10 percet gyalogoltam
. Áh, a régi szép idők, na de ne nosztalgiázzunk
. -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
tudod vannak olyan helyek, ahol 20 perc, mire beersz a buszmegalloba gyalog, es ketorankent jar busz...
-
ToBeY
nagyúr
Na Bp- Cigánd út és vissza megvolt,nagyszülők meglátogatva
-
BlacKSouL
addikt
mennyünk má haza..
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tudod vannak olyan helyek, ahol nem lehet valasztani, mert van egy iskola, azt pazony. Foleg falun.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
kellett volna?!

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem jártál iskolába?

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ne emlegessetek mar a nevrokonsagom

Mondjuk nalunk szinte kizarolag olyan nevek lesznek, amikbol nincs sok. Iszonyat rossz volt oskolaban is, hogy volt vagy 3 Ildiko. Meg 3 Attila. Meg 3 Anita... -
R
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
nézegetve a neveket a Zsejke még visszafogottnak mondható
Tóth Tarcsa Töhötöm is lehetne a következő, ha fiú lesz 
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Lehet
De akkor sem gyakori. 
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Autó, nektek:

-
R
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
fásy ádám lányát hívják zsülikének
, a zsejkére ez ugrott be
ja és hogy becézik majd? zsejkeke? -
válasz
kételkedem
üzenetére
Üdvözlöm a kedves névrokont, egyébként ki Ő ?
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ez igy van. Lasd Rafi is Rafi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van amikor masodik nevvel teszik ezeket a csaladneveket egyedive...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A Tóth, Kis, Nagy és Kovács nevek annyira triviálisak, hogy a szülők gyakran akarnak valami ritkább utónévvel javítani a helyzeten. Gondolom itt is ezzel akartak egy kis egyediséget, különlegességet lopni a névbe. Tóth Ágnesből szerintem van egy néhány az országban.

Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)