Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Más fizeti. Utólag. A szelvényt kell bemutatni. Tehát: nem előleget kapok és számlát viszek, hanem a jeggyel kell elszámolni. Nem is ezzel van a baj, csak meglepődtem, hogy 10000 a bérlet akkor is, ha csak a Keletiből az Örsre akarok metrózni egy nap egyszer és vissza.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
munkába járni nem jó.
NEKÜNK.de többi úticéljaink igen nagy hányadának megközelítéséhez tökéletes-közeli! (na meg ugye az éjszakai járatok - Borárosról Rómaifürdőhöz eljutni hajnali négykor átszállás nélkül! jóóóóó!)
-
válasz
bolondember
üzenetére
Így van, Káposztásmegyernek ígérték az M3-at. A 14-es villamos Rákospalota-Újpest MÁV állomástól ma is az ún. "metrópályán" jár, ez ugyanúgy készült, mint az M3 Határ út - Kőbánya-Kispest közötti felszíni szakasza. Most éppen sebességkorlátozás van rajta, mert túl hangos az ottlakóknak... (De akkor a metró is lassan járna, ha kivitték volna?) Aquincumból meg tényleg csak a két átszállás marad, ezen már az rengeteget segített volna, ha megépítik az Északi vasúti összekötő mellett az Aquincumi hidat, rajta villamossal, ami Újpest-Városkapuig megy, ráhordást biztosítva az M3-ra - a semminél ez is több lett volna. Csak az a rengeteg fránya volna...
-
lujó55
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mindenesetre én december 1-től beruházok, mert úgy néz ki, hogy hetente többször is mennem kell Bp és a cég csak vonat 2.o.+BKV bérletet fizet

Amúgy tudja valaki, lehet csajozni Pesten BKV bérlettel, vagy az nem olyan, mint a Bömös kulcstartója?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Dahale.
Tömegközlekedés: ha nektek pl. sehogy se jó, akkor tán mégse annyira tökéletes az egész, nem? Akkor meg tán mégse ér havi tízezret?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
sajnos nekünk jobban megéri. Ahogy már Pisztivel dumáltuk, a budai közlekedés (főleg ha É-D/D-É irányban akarsz közlekedni, csak sok átszállással és lassan kivitelezhető...
Ilyeneken kéne javítani (fonódó vilihálózat pölö) - mert Aquincum és Békás megyer egy alvóváros (mint Káposztásmegyer is - ahol beígértek egy metrót, mindenki odaköltözött, s végül nem ment ki a metró, csak a 14-es vili (ha jól tévesztem a számokat)).Amíg fél óra alatt beérhetünk ketten a melóba, busszal egy átszállás és több, mint egy óra... Vagy két átszállás - busz-hév-vili. Sajnos ez nem konkurencia.
Bezzeg ha a munkahelyről akarunk valahova szórakozni/kikapcsollódni menni - na az szinte már tökéletes!
-
lujó55
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hát ez igaz! Mekkora nagy különbség! (most csettintettem egyet az ujjammal) Viszont itt nincsenek hajléktalanok a pályaudvarokon és aluljárókban.

-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
4esmetró!!!4444négyNÉGY!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Fura, hogy autóval járva a tömegközlekedés mellett kardoskodsz.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
hámámióta.
azért veszek diákot. -
lujó55
addikt
Mindenesetre ledöbbentem!
Még egy fél éve Miskolci voltam és sokalltam az 5000-t az MVK ZRt-nek kifizetni.
Itt Egerben meg gyalog járok (na jó, néha bicajjal, hogy megfázzak és a mama ápolgasson
) de 10000Ft egy szar bérletért Pesten

-
lujó55
addikt
Amúgy abban mi a ráció, hogy a BKV havi bérlet 9800Ft és a féléves és éves bérlet is havi 9800-ra jön ki. Ki veszi meg az évest?

Link -
lujó55
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
hát nem tudom.
nem voltak ilyen nyomok, bár nagyon fáradt voltam az utóbbi időben és mintha lett volna egy kis izomlázam is
-
lujó55
addikt
válasz
venember83
üzenetére
á dehogyis!
totál beteg. addig ápolgatott, míg elkapta a betegséget, pedig nem is történt testnedv csere. legalábbis nem emlékszem

-
lujó55
addikt
Hello mindenki!
Rosszul indul a napom, harapok
Oka:
1.) szakadó esőben kell felkocsikáznom Pestre.
2.) villanyborotvából kitört a szita, az arcom úgy kaszabolta össze, mintha oroszlánnal birkóztam volna.
3.) Amit lefoglaltam CPU hűtőt, a gyerek visszalépett az üzlettől. Azt mondta, hogy csak azért adta volna el, mert nem volt pénze, de már megjött a zsé az egyetemről. Mennyire hihető

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
vagy dahal. ha engem kérdezel, szerintem dahale vagy dahal.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Értem. Mondjuk az érdekelt volna, hogy a Dahale az dahél, dehél vagy dahale. De nem lehet az ember telhetetlen, akkor valószínűleg az utolsó áll közelebb az autentikushoz. Grazie.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
teljesen máshogy.
lásd: Kumar Phassomkiwan.hacsak nem éppen helpdeszkelnek. Vagy talált bombával játszanak.

-
venember83
nagyúr
Az indiaiak az indiai neveket vajon úgy ejtik, ahogy írják?

-
BlacKSouL
addikt
folytatódik a trágya..
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Jah!

Van még ember, aki IRL játszik? A XXI. században?!

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
WoW?
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Közben volt egy vasárnap is, hélóhéló!

-
bolondember
MODERÁTOR
győzedelmes szombat után mindenkinek kellemes és nyugodalmas napot!

-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ja, ja, igen.

Köszönöm!

-
-
tildy
nagyúr
hja. Puma kabátot előbb láttam , mennyiért is?! ja, 35 fontért...
-
Winner_hun
félisten
Ohh, réteges öltözködés nálam nem probléma, holnap is gyakorolni fogom
Lehet 3 melegítő meg a munkás gatya még elég lesz alulra, fölülre meg 4 pulóver meg jó vastag munkáskabát. Bár abból valószínűleg vetkőzés lesz, nincs még -5 fok. Legalábbis februárban -5 fokban az udvaron elég volt annyi cucc felülre
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én mondjuk pont ma cseréltem egy AGP-s videokártyát meg némi cash-t egy Philip Russel télikabátért. (Mármint enyém lett a kabát.
) -
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem egy Puma van immár kb 4-5 éve, 20k-ba fájt, de megérte

szóval szerintem ha jót akarsz venni, rendesen a zsebedbe kell nyúlnod, hogy ne faggyál meg télen
Tildy... jó, az Anglia, ez pedig nem

-
Winner_hun
félisten
10-15k között gondolkoztam ha egyáltalán van olyan árban. Őszintén szólva fogalmam sincs az árakról, nagyon rég volt már hogy téli kabátot vettem, az már nagyon határeset méretben, aztán valaki itthagyta nálunk a kabátját, azt hordtam pár évig míg meglett a gazdája. Idén lett visszaadva, így téli kabát nélkül maradtam.
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
méregdrága mit takar? <20k ?
-
Winner_hun
félisten
Hmm kéne lassacskán egy téli kabátot vennem mert nincs és jön hozzá (remélhetőleg) a jó idő. Merre érdemes körbenézelődni? Méregdrága ár nem érdekel.
-
lorcsi
veterán
dettó, szintén ugyanígy vagyok ezzel

nyáron voltam egy pá rnapos kiránduláson és elgondolkoztam, hogy mégis jobb lehet húzni kerekeken, mint hogy húzza a hátam vagy a karom..nem hülyeség
és ha már ők leakciózzák...egy picit többet is hajlandó vagyok érte adni
(miért nem vagyok meglepve hogy a nagyar samsonite oldal nem megy
) -
Tim82
félisten
válasz
lorcsi
üzenetére
Ráadásul ezek általában jobb boltok, csak gondolom egyrészt akcióznak így a karácsonyi szezon kezdetén, másrészt meg így a gazdasági válságban nem lehetnek túl kelendőek a cuccok, így kénytelenek árakat csökkenteni.
Mondjuk, én világéletemben hátizsákos/oldaltáskás voltam, de én is elgondolkodtam, hogy nekem is jól jöhet egy jobb márkás kerekes bőrönd.
-
tildy
nagyúr
Nagyon meg kell nézni a piaci/aluljáróst. Szüleim 6000ért vettek egyet kínaiban, ami egész jónak nézett ki, stabilnak tűnt, volt elég kerék rajta , de csak az hátsó oldalon. Viszont megpakolva billegett, a lába pedig egyik mávos átszállásunkkor letört , ráadásul mivel bővíthető volt, ha megpakoltam előredőlt.
1 hazautazás és egy költözés után dobhattam ki.Szóval ha tudsz, inkább olyat vegyél aminek a négy sarkában van 1-1 bolygókerék , ha meg egyik oldalon támasztóláb van, akkor pedig arra figyelj, hogy a hátsó kerekek mindenféleképpen a sarkában legyenek .
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Pont mostanában érdemes nézelődni Westend aluljárószintjén pl., vagy a Duna Plazában - eléggé lementek az árak, én 10k körüli árakon szoktam látni kerekes Samsonite bőröndöt - gondoltam, meg is lepem a kedvesemet egy pirossal karácsonyra, ha már az a kedvenc színe.

-
Psychonaut
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Piacon, aluljáróban. Bár a minőségük a béka segge alatt van, de némelyik egész normálisan néz ki, a kérdésed meg erre vonatkozott. Ha a minőség is számítana, akkor valamelyik nagy bevásárlóközpontban vannak kisebb, táskákat áruló üzletek, ahol no-name táskákat árulnak. Ha jól emlékszem, Westendben több ilyen bolt is van.
-
bandus
veterán
nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet elfogadható kinézetű bőröndöket kapni elfogadható áron? egy közepes méretű darabra lenne szükségem, max 10k-ért. szóval samsonite meg ilyemsi most nem játszik
google annyira nem a barátom. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
aha...szívesen eltekintek tőle...mondjuk meztelen bombanőket masszázsolajjal összekenni egy fehér homokos tengerparton, az is fejleszti az aerob állóképességet, sőt, serkenti a vérkeringést a lapátolás által nem igazán serkentett testrészekben is...ráadásul még a gerincet is megmozgatja...meg főleg ami utána következik..
szóval lapátoljon havat akinek jól esik 4 hónapon keresztül...én inkább égetem magam a napon
tényleg szívesen felajánlom akárkinek...minden egyes hétköznap kijön a garázsunk elé reggel 6:50-re, ellapátolja azt a 20-30 centi havat 7:00-ig, majd 7:10-ig elsöpri a maradékot, aztán 7:15-ig azt amit időközben visszafújt a szél vagy kihullott az égből azóta, és ezért hajlandó vagyok fizetni 4 hónapon át heti 5 napra akár még sok semmit is...köszönöm, nincs szükségem rá se nyáron, se télen...szívesebben végzek olyan fizikai munkát aminek van eredménye...a hólapátolásnak nincs eredménye...a hó eltűnése nem eredmény, ráadásul nem is tűnik el..
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Remélem esni fog a hó, mikor odahaza leszek.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mit ittál, amit mi nem? Kérünk belőle egy raklappal, aztán a hasznon osztozunk!

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm.
Tutturututumm. Tutturututumm.
Bahh.
Tss Trss Tsrsstrss
Tss Trss Tsrsstrss
Tss Trss Tsrsstrss
Tk Tk Tk
Tk Tk TkTu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm.
Tujuhututu
Tujuhututum
Tutum
Tu-tumm
-
nike_
addikt
-
adyz.
aktív tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Igyekszem jol banni vele, ezert tavasszal elkezdodik a felujitas, a nullarol.

Es koszonom!

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha ugyanaz az áramlási rendszer alakul ki, mint az év folyamán végig (meridionális) (csak novemberben szakította meg egy másik fajta, a zonális - ennek volt köszönhető a jó idő), akkor bizony nem sok jó vár ránk - na de most még bizonytalanság uralkodik az előrejelzésekben 1 héten túl.
adyz.: Ha ezt is úgy szereted és gondozod, mint a Panda-t, akkor nincs gond, jókat fogsz autózni vele is. Sok balesetmentes kilométert kívánok!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
novembertől májusig mint legutóbb?
nekem az ilyen ne köszöngessen
az egy dolog hogy több mint 100 éve nem vagyunk európa éléskamrája, de hogy a mezőgazdaság a kormánytól függetlenül is így szarrá legyen verve...júliusban-augusztusban 600 Ft legyen egy kiló paradicsom az azért már viccnek is szar -
adyz.
aktív tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ahh, tobb mint fel eve mar eltavozott koreinkbol.

Azota lada-val nyomulok.

-
-
adyz.
aktív tag
Hello ontopik!
Reg jartam erre...
-
válasz
ladybug
üzenetére
Na igen, mert egy újabb ciklon készül keresztülvergődni rajtunk. Előbb a meleg-, majd utána a hidegfrontja is, ráadásul a középpontja sem lesz messze tőlünk, így egyszerre élvezhetjük mindkét front áldásos hatását. Utána pedig a nyakunkba szakad egy adag sarkvidéki hideg - azaz jön Tél tábornok egy kis beköszöntésre.
-
BlacKSouL
addikt
fos egy nap...
-
zoltanz
nagyúr

-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
ahh, értem, kicsit fura volt
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
már nem Óbudán laksz?
-
Ramius
őstag
válasz
venember83
üzenetére
De legalább meglenne a látszat, hogy nekünk egyszerű halandóknak is enged kicsit betekinteni a dolgok mögé

-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Honnan látsz te ilyeneket?

-
Winner_hun
félisten
Az elmúlt pár percben valaki használta a keresőt a topikban.
Bár ahogy elnézem a fórumot lehet a fél órába is belefér. -
Ramius
őstag
Hű de rég írtam ide.
-
válasz
venember83
üzenetére
Kissé sokáig kellene egy bezárt szobában tengetni napjaim. Szappanért nem lehajolni, net nincs... Nem jó kilátások...
Inkább életben marad mindenki, jobb lesz ez így. 
Dragon: Most jön a nimbuszrombolás, de: Újpesten csak dolgozom, amúgy Óbudán lakom, és Vecsésről származom.
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
akkor keress egy jó csajt és úgy igyatok

nincs a szomszédban valami lányka? -
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
hát rúgjál be

ott a kis piás szekrény, ess neki egy üvegecskének
-
venember83
nagyúr
Ja, mondtam már, hogy utálok józanul hazajönni az üres lakásba így szombat éjszaka?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
S azzal mi a gond?

Ui. Hajrá Fradi!

-
dragonfx
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
zsír faxa gyerek vagy jo kis 4ker.
én 13ba voltma 15ig.

Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de 10000Ft egy szar bérletért Pesten

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
el ne felejtsem átírni a karakterlapot.